Момиченце или момченце, ФЕВРУАРЧЕ ще е най-красивото детенце!!!

• 13 467
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
  • София
мами, днес да се самопохваля - много работа отметнах... За съжаление все на комп-а и сега малко ме наболяват шкембето и д-то... но ще ми минат Simple Smile

yanast , нямам против съвместното раждане, но аз с тия темпове... надали ще има място за още една мама във ваната Grinning дано поне за мен да има Simple Smile
Толо, СТРАХОТНИ НОВИНИ!!!

dessi06
, стаичката изглежда невероятно... и аз нещо такова си представях за наш'то човече... но предполагам че ще сме на дървено легълце - от старите.. на мен си ми харесват.. И в тоя ред на мисли, zlatina_1982 , и аз бях харесала същото легълце, докато не го видях на живо в Хипо-то в Скай Сити... Да ти кажа беше пред разпад... Моята препоръка към всички е изберете си модел и го направете ДЪРВЕНО...

PIS74f , аз да ти кажа.. тъй като съм се интерсувала кога бейби става жизнеспособно /не че има индикации да избърза, но да си знам/ та да ти кажа... 23седмица - шанс <20%, 24седмица - шанс ~40%... Идеята на твоя доки е била според мен бебока да не излиза преди 7-я месец...
Така че пий си Но-шпа -то и Магне-то и си пей.. и не работи ... Simple Smile

radka80 , аз се чудя коя е ненадписалата се булка Simple Smile Честито!!! & Дълъг и щастлив семеен живот с много тупуркаши крачета около вас!!!

Туй от мен за днес... Ще си ходя да си нагушкам мъжа за 1 час, че пак е нощна Sad

ХУбава вечер на всички Simple Smile

П.П. Mecholana , толо... Ние сега чакаме нашето бу-бу да пристигне.. и тъкмо се чудхме къде ще се возим като СФ-то е претъпкано... явно ще трябва да го изнудя татето да ме повози... до Солун Grinning Но няма да ходим в Зара /аз си имам вече достатъчно дрехи/ Ще ходим в ИКЕАААААААААААА Grinning

# 136
  • София
Yanast,  newsm59  ura newsm67  ura Много здраве и любов, и едно прекрасно бебче за подарък!

Толо, поздравления за хубавите новини.

Днес ми се наложи да посетя лекарката. И аз съм в отбора на болните, само че имам бактерии в урината. От няколко дни имах проблеми с пишкането, а днес стана направо непоносимо, а то си имало причина  Embarassed Сега ще трябва 5 дена да пия антибиотик, но няма какво да се прави. И ще си остана в къщи тази седмица. Поне ще си помързелувам.

# 137
  • София
Здравейте,мамчета!
Yanast, newsm59 !Да си жива и здрава,много щастие,любов и детски усмивки ти желая!!!
Толо,браво за добрите новини!!!
Добре дошли на новите мами!
Аз миналата седмица бях на ФМ.Всичко е наред.Бебчето ни е живо и здраво и си отговаря точно на седмиците.За сметка на това е доста срамежливо и през цялото време си криеше половите органи,та сме в неизвесност за цвета на гащите.За съжаление следващия ултразвук ми е чааааак в края на 35-та седмица.Може да измоля от моя лекар да ме види още веднъж междувременно,но е малко вероятно да стане без основателна причина.Но здраве да е........ще купуваме дрешки в бяло,жълто и зелено  Laughing
Днес точно обсъждахме с мъжа ми дилемата секцио с/у естествено раждане.В "Майки (бъдещи и настоящи)" има мнооооого дискусии по въпроса.И двата начина си имат своите плюсове и минуси,и двата начина си имат своите рискове.Аз също постоянно се лутам от едната до  другата крайност и за сега ме успокоява единствено факта,че все още имаме време да решим.НО без значение от начина,много ме шокират цените,които обсъждате.Наистина ли трябва да платиш 2 000 лв.,че и от горе,за да си родиш детето.Не разбирам как точно се стимулира раждаемостта в България...... Shocked

# 138
  • София
yanast    Честит Рожден Ден!   bouquet
Относно болничният аз мисля сега във сряда да си искам болничен.Дали може да ми откаже? Thinking
Аз не мисля да купувам нищо толкова рано.Има толкова много време до февруари.Само ще си набележа.

# 139
Blueberrygirl,хайде,чакаме те с новините!

Mecholana,прегледът минава много спокойно.Бебчето било 380 гр,сърчицето е наред,нямало заешка или вълча уста(цепки),гледа плацента,скелет и т.н.Принцеската спеше с две ръчички пред лицето.Каза,че нямало конкретна нужда,но ако искам да отида на ехокардиография при др.Велковски в Трета градска-там били специалистите.Та засега е това.Пак ще отида в 30 г.с. и после,живот и здраве,мисля в Токуда да раждам при др.Кирякова.Секцио.Понеже първото ми раждане се наложи да е със секцио,та сега няма да експериментирам.Иначе скоро една приятелка роди нормално след секцио преди по-малко от 3 години.
Zitka,честит ти нов дом!!  bouquet

Гледах новите сватбени снимки.Много хубави булки!!Албена,снимката ти с този изразителен поглед..направо си за корица!
А в Солун ходих и до Пренатал-купих си сутиен и докато чаках да платя на касата...познайте какво още взех...лента за коса(за беба).Явно напрежението преди ФМ си беше казало думата Laughing

Carbo,отидохме и до ИКЕА.Беше в събота и лудницата беше на ниво.Почти нямаше въздух вътре и реших,че за "обща култура" ми стига и един бърз маратон през магазина Laughing

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 18:59 от толо

# 140
Толо,браво за хубавите новини!
Аз днес на своя глава си пуснах стерилна урина,защото преди два месеца имах положителен белтък и някакви левкоцити,но никой не предприе нищо.А от няколко дни краката ми отичат ужасно и ръцете са ми се понадули.В сряда трябва да си взема резултата.
Относно  раждането и аз си мисля за секцио, в клиниката на Щерев.Но нямам представа дали мога да родя там,ако се наложи нормално по-рано/по спешност/?.Някой има ли представа?

# 141
Момичета само аз ли не мога да вляза в албумчето???????

# 142
Имам новата парола..но до там не достигам.... newsm78 newsm78 newsm78

# 143
Да се запиша и аз относно раждането.При последният преглед доки каза - секцио ,но ако толкова искаш ще предизвикаме раждане и мисля да се оставя на него да реши ,тъй като му вярвам на 200%.
Кой ти е наблюдаващия лекар?

# 144
Исках да Ви попитам до каква възраст може да се ползват креватчетата-кошарки? До около 2-3 годинки?

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 20:03 от k.penkova

# 145
НО без значение от начина,много ме шокират цените,които обсъждате.Наистина ли трябва да платиш 2 000 лв.,че и от горе,за да си родиш детето.Не разбирам как точно се стимулира раждаемостта в България...... Shocked
Не е така. Пак ще кажа. аз съм раждала без да плащам. Имах уговорка с акушерка, но преносих и тя излезе в отпуска. Майка ми се побърка, но аз си влязох спокойна. По принцип не обичам да плащам за нещо, което ми се полага, а и нямахме излишни пари, и сега нямаме. Пък и за мен е божа работа- ако е писано да става нещо лошо, ще стане. Родих при случаен екип, никой не ме е оставил да раждам сама като куче, никой не се е държал грубо с мен. Единствената разлика, която забелязах бе, че при визитация, лекарите на които е плащано обръщат допълнително внимание на своите пациенти, но пък, когато и да съм казала, че имам проблем, никой не ме е питал нямам ли си лекар. Говоря за Окръжна болница Варна. Доволна съм, разбира се, болницата е държавна и условията не са лукс, но са поносими като за 2-3 дена

# 146
Здравейте Веселушки!

Yanast, Честит Рожден Ден, много да си здрава и много обичана, и едно хууубаво бебенце фервуарче!

Толо,  Hug, много се радвам!!!

Ние другата седмица сме на ФМ, ще съм 21, не мога да чакам повече, според вас ОК ли е в 21 седмица?

За раждането исках да родя нормално. Но тук практиката е секцио, 90% от ражданията са така. Ще видим, с доки се постоянна борба, аз му викам искам, той ми вика добре, обещавам ако няма проблеми, да те изчакам 3 часа...Но май ще си е секцио. За плащането, ще си плащаме всичко, имам застраховка която ще покрие част от процедурите, но да ви кажа не ми дреме, ще си плате, колко трябва, чакаме си детенцето с голямо желание и ще дадем колкото ни поискат. Чудех се дали да си дойда в БГ да раждам, но тук условията са много добри, и клиниките и специалистите, така че ще си раждам тук. Цените са като в БГ. Само че условията са много по-добри, отношението е като към кралски особи. Тук майките и децата с ана почит.

Целувам ви много и отивам да изям пуканките на татито, така сладко примлясква...

# 147
Относно  раждането и аз съм пред голяма дилема,но наистина има време да решим,мамчета.За сега съм се ориентирала да раждам на Пещерско,кака ми там е сестра и ще ми помогне да се запозная с екипите,само има "условие" да не раждам на 15.02,защото тя има рожден ден и брат ми ще е пред дилема кой да уважи-племеника или жена си (в рамките на майтапа ).
Още не съм взела нищо за бебока,но мисля скоро да се поразгледам,а тъй като тати е дърводелец може да му поръчам легълце  Laughing
Опитах се да си поставя линийка от сватбата ,дано се е получило  Peace

# 148
K.penkova ходя на прегледи  и на ЖК в Плевен не искам да казвам нищо лошо за гинеколозите в Севлиево сигурно са  доста добри при една безпроблемна бременност.А и така знам ,че ми се правят всички полагащи ми се иследвания по ЗК  ,а не да ми се излизат с номера ,че не ми се полагали,защото съм била в  болнични Shocked

# 149
Здравейте!
И аз очаквам на 14 или на 15 февруари момиченце Heart Eyes! От Пловдив съм, живея във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт