"Горещо" тема 3

• 29 141
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
А Христина какво каза, че не можах да гледам...

В момента са в София тъй като ще ходят на преглед да видят пола на детето, което се очаква да се роди януари. В момента той живее в П/ско тя в Сливен, като излезе в майчинство тогава ще заживеят заедно, тъй като сега работи в Сливен. Чувства се добре, неповръща, не и се гади от миризми и така....
Каза че Здравко се държал добре с нея, чак не може да повярва че е с нея в Сф за прегледа.
Стана ми смешно, когато Венетка попита Здравко какво ще и подари, след като роди, и той вика.....А, еми то сега покрай Коледа ще купим прасе, дървата като платя......и няма пари.
Тя каза за нейните пари, че били в Акции, не съм много сигурна май нещо такова каза.
Била напълняла с 5 кг.
Венета каза че щом Здравко е такъв плейбой, бебето пак ще е момиче.
Дадоха заявка че пак ще участват в ББ, четеримата, и Здравко щял да вземе и баба си, че милата само тя не участвала в реалито......на шега разбира се. Те сами си знаят че мноооого дотегнаха на хората. Еми това се сещам, ако съм пропуснала нещо, допълвайте Wink

# 151
# 152
Незнам, на мен това семейство Христина и Здравко ми е супер противно.
Чудя се Венета от къде ги изкопа за това предаване. И без това им беше отделено достатъчно медийно време през позледните три,четири години.

# 153
  • София
Аз да ви кажа честно този сезон хич не ми е интересно предаването.
Повредих ли се,що ли,но го гледам между другото.  Sad

# 154
Пък аз се изкефих на Здравко, да се отбележи някъде.  Mr. Green Май и на него му е дотегнало вече. Много се смях, като каза, че планирали бебето да стане бебе на годината и да вземат 20-те хилки.  Laughing Има чувство за хумор човека, не може да му се отрече.  Wink

# 155
  • София /Абсурдистан
.....А, еми то сега покрай Коледа ще купим прасе, дървата като платя......и няма пари.

Здравко направо изби рибата с това прасе и дървата Joy Joy Joy

# 156
А Володя Стоянов с микрофона с трите коршума-също

# 157
а пък тази събота един травестит ще е на гости ooooh! 

# 158
кой ще е на гости

# 159
кой ще е на гости
http://www.goreshto.com/index.php?TPL=30000
E Вена са какво ?Ще ни ги върти Горещо,Малката сестра и пак Горещо  ooooh!

# 160
Изглежда ужасТно на снимката в студиото.  Sick

# 161
  • при Arctic Monkeys
Елза Парини ме кефи мен. доста по-интелигетен е от много мъже (и жени).

# 162
Елза е много готина, много по-хубава от Венета. Нарочно й е сложила тая снимка, да не я засенчва  Joy

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 16:54 от Шушон

# 163
Абе, хора, само на мен ли ми се струва, че Венета тотално полудя. Как е възможно една бременна жена да говори със събеседниците си за такива неща?

# 164
...Как е възможно една бременна жена да говори със събеседниците си за такива неща?

Какво точно имаш предвид, защото слушам с 1 ухо, но не съвсем newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт