Нова усмихната седмичка 4.07-10.07

• 10 097
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
.... И наяве и на снимки /щях да кажа и насън/ Wink
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy................

Пу , пу  Дея ! Добре , че си те дръпнах аз тук от дира !
И от малките снимки си личеше , че си хубава , та затова исках да гледаме и големи . Grinning
Ще има и от Турция големи обещавам да гледкате,ема моля ви се сега не съм кой знае какво сега пък вие ще ме засрамите,а пък обещавам от моретооо мноооого снимки Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush

# 226
Цял следобяд ме няма и гледай колко страници сте изписали.....
Ама лошо няма Mr. Green

Бейби, честито ви сърчице. Все така - напред. Hug

Дея, много си хубава.  Heart Eyes

Лея, и аз съм тук другата седмица и по-другата и по-другата. Ще си бърборясваме ....до скъсване.

Веси, приятно изкарване на Банско.

Теди, .....ти си знаеш Heart Eyes

# 227
 newsm03 здравейте много е весело при вас за това и аз ще се присьединя  Flutter

# 228
  • София
Здравей Иф! Wink Как няма да весело? Петък вечер!!! Ама моят мъж стои в офиса и аз къде, къде - пак пред компа! А пък ви бях казала ЧАО newsm78

# 229
 Flutter и аз днес малко сьм в почивка и цял ден сьм с вас та накрая реших да се регистриам не че не сьм опитвала преди ама все не ставаше и днес хоп от раз

# 230
Cryкьде избягахте всички сега остава сама да си пиша Crossing Arms

# 231
  • Пловдив
мелееееееей момичета какво правите вие ?
благодаря на всички за честитките .
направо ме побаркахте от четене.
маи правите рекорд по изписани старници.
 Grinning

# 232
Иииииииии отново съм тука аззз Mr. Green
Поиграхме тенис със Коко,после душ,разходка с Тамара ии отново тук съм на линия,ама хич не ми се излиза да знаете тука ми е добре хем броя дните до понеделник,хем не ми се тръгва да ви оставям ама ще си починете малко от мен поне пък и кака ви Хера ще се върне Mr. Green
Deer миличка честито и от мен  bouquet

# 233
Здравейте и от мене, малко ме е срам да пиша, повече предпочитам да чета вашите постинги, ама просто да споделя...

Значи от април с приятеля ми се опитваме да станем родители, досега никакъв успех  Embarassed М. ми е редовен и точен като часовник! и Този месец ми закъснява вече с 6 дни, което от 2 години не се е случвало (закъснявал ми е максимум с 1-2). Та значи от сряда до днес всеки ден си правя тест и все отрицателен - 3 (три!!!) различни теста  Cry Естествено, по закона за всеобщат а гадост, точно сега съм и сама - приятелят ми е командировка  Confused Побърквам се - чудя се вече дали нещо ми има, няква коварна, отвратителна, гадна болест, не смея вече да се надявам след 3 теста(1-ви Sure Check, втори - Clear Card Test, трети DBest, дето в опаковката са 2, та утре сутринта ]e напрвя втория...), нищо, че нито 1 не беше със сутрешна урина  Embarassed Та, така, мисля да го изчакам да се върне и да ходим заедно по доктор, ама вече ще се побъркам, честно казано, така ми се иска тестовете да бъркат....... Принципно последно при Мазнейкова съм ходила последно, ма при нея се записваш за 2-3 седмици напред, не мога да чакам толкова, ще се побъркам, отделно в работа вчера направих една боза, дето шефа направо трябваше да ме обезкости  Rolling Eyes Толкова съм разсеяна, акъла ми се в това...... Препоръчайте някой лекар дето няма да чакам повече от няколко дни за преглед, моляяяяяя.........

Последна редакция: сб, 09 юли 2005, 00:28 от Tweety

# 234
  • Sofia
Ами Туити нямаш ли си гинеколог ?! Отделно от Мазнейкова !

Защото от опит ти казвам,  всичките препоръчвани ( добри ) лекари нямат свободни часове за следващите 10 и повече дни . Аз от скоро ходя при Димитров и на мен ми допада за сега , ако искаш ще ти дам телефона .
А трите отицателни теста може и  да значат точно това , но може и да НЕ  Simple Smile! Дано !
И вземи си направи утре с първа сутрешна един тест . Препоръчвам ти един в една оранжева кутийка ама не му помня името  ooooh!   или този .
Ако нямаш в момента , можеш да запазиш от първата урина в някакъв съд и да изтичш да си купиш . И аз бих използвала един и същи тест при опитите за да мога да сравнявам , ако се появи някаква втора , бледа черта . Прочети темите в библиотеката за тестовете , ще се обнадеждиш и успокоиш . А това последното е много важно !

Последна редакция: сб, 09 юли 2005, 10:59 от Morena

# 235
Малеее, и мене ме няма6е следобеда и гледай какво сте направили Simple Smile Леа, много ме кефи6 като изпадне6 в такова страхотно настроение и няма да си сама през лятото и аз съм тука Sunglasses
Теди, дано вси4ко със свеки да мине нормално и да се оправи бързо
Дея, голяма си сладурана, пу пу пу, 4акаме снимките и от моренцето и от турция Wink
Туити, стискам палци мила да е това което се надява6, въпреки отрицателните тестове има доста голям 6анс за това Praynig Praynig Praynig

Мене пък преди няколко 4аса ме навести лелката, аз си я о4аквах, ама след около 5 дена... но това озна4ава 4е по скоро идва момента за нови  luvbed
Само дето ве4е хи4 не мога да разбера кога ми е овуто... всеки месец идва по разли4но време, по ЦС хи4 не мога да се ориентирам, темп спрях да меря... а и не всеки месец имам болки около него.... ама майната му, до края на лятото (което тука е доста дълго  Wink) не искам да мисля за него, ако стане стане, ако не на есен с нова песен...
Да ви се похваля, купихме си днеска телескоп... и двамата с мъжо сме фенове на астрономията,.... само дето то4но тази но6т цялото небе е в облаци и о6те ни6то не сме успели да видим Sad ама и утре 6те има ни6т Wink като разгледаме подробно марс, 6те ви се похваля Wink
Това от мене, лека ве4ер... то май по скоро лека но6т Simple Smile

# 236

Значи от април с приятеля ми се опитваме да станем родители, досега никакъв успех  Embarassed М. ми е редовен и точен като часовник!Побърквам се - чудя се вече дали нещо ми има, няква коварна, отвратителна, гадна болест, не смея вече да се надявам след 3 теста, нищо, че нито 1 не беше със сутрешна урина  Embarassed
Първо 4 месеца не са нищо със сравнение дето има тук момичета които чакаме вече година и половина та даже и две.Второ каква ще е тази коварна болест та дето ще ти закъснява,по принцип лекар може да ти каже какво ти е.Аз ти пожелавам да е бременност.И трето потърси отговор на въпросте си във Библиотеката.Успех

# 237
Ееиии къде сте бе сладури?Току що ми се обади кака ви Хера Mr. Green
Тръгват от плажа и идват да се видим нямам никакво търпение да я видя Laughing Laughing
Мнооого ще му се зарадвам на миткалото,вие пък къде сте се покрили всичките Thinking

# 238
 newsm03добро утро и от мен, мисля да ви правя компания с чашка кафе  food010

# 239
Добро утро и от мен!!! Party
И аз съм тук и на линия. Joy smile3523

Общи условия

Активация на акаунт