ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ ИКСИ, да поговорим- 10

• 67 534
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там...
Денди, такава температура се поддържа и заради прогестероновите препарати. ПМС болките са нормални, аз ги имах и при двата опита. Стискам ти палци за две чертички!

Касиди, успех! Лекарствата си ги пий, а след трансфера чакай нова рецепта. Аз пих естрофем, ФК, Достинекс, слагах утрогестан и фраксипарин.

# 61
Продължават се дори след трансфера! След пункцията Ани ще ти даде лист със схема на лекарствата които ще пиеш и до кога ще ги пиеш!
По някое време ще трябва да включиш и Естрофем, иначе си продължваш с другите, но незнам до кога....
Утрогестан и фолиева киселина  ще има до края на 12 г.с. при положителен резултат, а Естрофем е от 10 ден след пункцията и  ще го спрат около 7-8 г.с.  За Аспирин протект лекаря ще прецени до кога.Успех момичета!  bouquet

# 62
зравейте!Преди ас се прибрахме от София.Такова 4акане му ударихме,до сега не сме 4акали толкова.Минах на преглед,казах на Стаменов,4е не ми е дошло,той ме прегледа и каза,4е съм готова за запо4ване,но първо да пусна естрадиол,да го види.Взеха ми кръв и запо4на 4акането.Уж в 12.30,та 4ак в 15.00ч. видях Стаменов и ми каза да из4акам на 3 етаж,и през това време аз съм в невидение,запо4ваме или не стимулацията.
И в 15.30 ми сложиха 1-вата инжекция Simple Smile
Иписани са ми 5 дни Гонал 75 х2бр. Общо 10 нжекции за 5 дни и в събота съм на преглед и отново естрадиол о прогестерон.
Кажете мнението си,това слаба или силна стимулация е?Дали ще реагирам?Някоя от вас стимулирана ли е така?
Днес беше голяма лудница в клиниката,даже не можах да поговоря с Стаменов,а имах толкова въпроси ConfusedНо.... не съм само аз.
Успех! Hug

# 63
Това е стандартна стимулация и вече зависи как ще реагира организма ти-може да увеличат или намалят дозата
гонал са хубави и чисти инжекции  надявам се стимулацията да е такава каквато е необходима.

за протокола-днес ми беше трансфера на 3 качествени ембриончета, то и предния път беше така, но да видим Rolling Eyes

# 64
Edno momiche, успех ти желая! Дано твоят късмет е този месец!

# 65
  • Варна
Аз вече купих 4 опаковки Утрогестан и го започвам от утре.

Извинявам се, че се намесвам, но не е ли рано за утрогестана?  newsm78
Доколкото си спомням утрогестана се започва след пункцията - същия или следващия ден!
Моля, нека се включат и другите с мнение.

# 66
  • София
Момичета какви трябва да са стойностите най-добре при стартиране на стимулацията- естрадиола,ЛХ,ФСХ и на останалите хормони които имат отношение към процедурата..Днес си пусках хормоните и  ЛХ ми е малко над горна граница,ФСХ ми е към долна,а естрадиола и пролактина са по средата и нещо се притесних,с поликистоза съм.

ИМАМ ВЯРА много се радвам че си започнала стимулация,ти толкова се притесняваше,мисли позитивно,всичко ще бъде наред. Praynig

Касиди успех в сряда Praynig

Едно момиче  Praynig

# 67
Денди,Касиди,успех мили моми4ета.Едно моми4е,представяш ли си preggo  babyuu  babyuu  babyuu. Praynig Peace

# 68
Хайде и аз да се запиша в новата темичка и да ви следя.Много станахте в процедура и в предстартова подготовка, за това ще стискам палци, и ще се моля за вас . Praynig Praynig Praynig Praynig

# 69
Едно момиче    Praynig Praynig Praynig
Пожелавам ти скорошно сбъдване на мечтата  Hug

# 70
момиченце, почивай си сега. Стискам палци Hug

Дживотинче, в писмения ми протокол утрогестана е вмъкнат от единайсти ден, т.е ден преди пункцита. приемам го от днес орално, док каза сама да си избера какво да е приложението.

момичета, благодаря за куража Hug
 на Ники е днес пункцията. Стискам палци миличка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:02 от Kasidy

# 71
  • до морето
Едно момиче стискам ти палци този път да не е като предния, а да завърши с положителен тест! Praynig Praynig
Касиди успех мила, дай Боже да изкарате най-яките яйцеклетки и всичко да завърши успешно! Praynig Какво е това лекарство вместо прегнила, да питам каква му е цената и разбра ли защо ти го предписа док?
Късмет на всички за всичко   love001

# 72
Душе, мерси Hug

Док каза че лично на мен Този Витрел *ако го пиша правилно *, ще повлияе по-добре. Купих си го направо от тях, 100 лв беше. Изглежда по абсолютно същия начин като Оргалутрана, една приготвена спринцовка.Нищо повече нз Rolling Eyes

# 73
Оветрила е заместител на Прегнил, казват 4е е по- пречистен препарат, но и по скъп  Laughing Във форума доста се коментира за изчезането на Прегнила от бг пазара и налагането на Овитрел, лично за мен това са пазарни трикове и дребни игрички.

# 74
О, имало О отред Embarassed
 Денди, те имаха и Прегнила и това лекарство, така или иначе купувах това което доктора преценеше. А че по аптеките няма Прегнил големи единици, явно няма.

много ми тежи днес корема и гърдите ми парят., айде вече да идва утре че ще откача.

Денди, ти как си днес? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт