ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ ИКСИ, да поговорим- 10

• 68 185
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 690
Кас браво мила, още веднъж честито. Добър е резултата, може и да едно, но е от сърце  Joy

# 691
  • София
Касиди  bouquet страхотен резултат и то направен едва на осми ден,браво,стискам палци всичко да е наред от тук нататък. Praynig

# 692
Касиди браво мила Hug Hug Hug радвам се за теб, това е голямо щастие наслаждавай му се.

# 693
Санитам и Паола още малко остана, знам че нямате търпение и дано резултата е като на Касиди  Hug

Моят трансфер е утре сутрин  Grinning.

# 694
Грацийка слънчице , утре имаш всички палчета стиснати здраво и няма да ги пусна до положителен резултат  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Боже мили , помогни на Грацийка , нека този път нейната мечта да стане реалност! Praynig Praynig Praynig

# 695
Хей Кас отново поздравления за прекрасния резултат, ти си голям шампион  Hug
Грация с теб съм миличка  Hug толкова си позитивна, че направо ме зареждаш и мен  Hug , дано успееш  Praynig наистина шансовете ти са големи. Дръж ме в те4ение как минава времето след този трансфер да знам какво ме 4ака. Ина4е какво да ти кажа, знам 4е има много успешни размразени трансфери, но те са предимно в чужбина и при Владимиров, за това и аз нямам кой знае какъв ентусиазъм. Дано да успееш миличка, преди малко из4етох пак темата  пусната от бубарански в за4атие  Hug и доста ме насър4и Hug Ина4е аз може би ще съм следващият месец, но .... хи4 не се вълнувам от мисълта  Sad , ха може би за това 4е набързо ми се попари ентусиазма, който беше в огромно коли4ество.

# 696
Денди, знам как се чувстваш  Hug. И аз бях много огорчена, особено след като имах положителни тестове, а после ЧХГ-то започна да пада и всичко свърши  Cry. После си мислех, че няма да мога пак да се подложа на това, но ето, че се променят настроенията  Grinning. Сега не съм толкова надъхана, някак си съм се оставила на течението, каквото е писано да става. Отивам да търся темата в зачатие, че досега не съм попадала на нея, а ми е интересно.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 21:44 от Грация*

# 697
Бравоооооооооо...
Леко и безпроблемно бременеене мила  Kasidy,чак ме разплака от радост.
Аз от днес почнах с първата ми игла(декапептил) и петък съм във Варна на преглед...
Радвам се че почнах и аз и че има и много хубави резултати виждам и се радвам още повече...
Стискам много силно палци на апсолютно всички мацки тригнали по този път...
 newsm51  обичам ви...

# 698
Kasidy Честито и от мен миличка.  bouquet. Лека и безпроблемна бременност и да гушнеш най-сладките бебчета, че с този резултат май няма да е само едно. Hug Hug Hug

# 699
Kasidy ЧЕСТИТО, страхотен резултат! Дано с edno_momiche и mmm321 повлечете крак за всички момичета в процедури  Praynig

# 700
Касиди 4еститоо. Сигурна съм 4е си вдъхнала надежда в останалите. да се пази6 много.  bouquet
Грацийка мили4ка, много се моля да стане. Praynig PraynigС теб сме.  bouquet Hug Heart Eyes

# 701
  • Стара Загора
Грация,успех мила и това да ти е последната процедура  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig
Денди,не се отчайвай ,и при теб ще се получи ,вярвай  Hug Praynig

# 702
Добро утро  Hug
Днес си бих първата инжекция декапептил  Crazy
Утре свършвам противозачатъчните и така.... нещата бавно вървят напред.
На всички момичета стискам палци и желая успех от сърце  Praynig

# 703
Грация имаш стиснати палци и от мен Praynig
Хри започнат ли веднъж инджекциите всико минава много бързо.Докато се усетиш и си пред трансфер.Ама после е такова чакане Crazy
Дано  Praynigвече в темичката има само положителни резултати Simple Smile

# 704
Здравейте и от мен
чакането наистина е гадничко Crazy
успех и късмет на всички Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт