ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ ИКСИ, да поговорим- 10

• 68 184
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Каси, успокои ме, поне фоликулите да не мисля  Laughing
Опитвам се да съм позитивна, доколкото мога, но ми е малко трудно - до тук имам на сметката осем неуспешни инсеминации и две неуспешни икси процедури  Cry

# 721
  • София
Това с ананаса ми харесва.... и явно при теб има ефект. И аз ще опитам, нищо не пречи да се поглезя.  Heart Eyes
Мен гърдите ми набъбнаха и станаха чувствителни още като пих противозачатъчните. Сега от вчера (6-ти ден стимулация) като че ли ме поотпуснаха.
Ще изтърпим всичко, момичета. И синините около пъпа, и спуканите вени, и подуването, и всяка болка.... Но накрая ще бъдем щастливи.  preggo

# 722
  • Varna
Пета, Кас, по колко яйцеклетки имахте при късия протокол? А при дълъг /ако сте правили такъв/?
Ами при мен всеки път различно-първия път дълъг протокол - дълга стимулация  Laughing около 13 дни с Пурегон, блокаж с Декапептил Депо-20 яйцеклетки, втория път пак дълъг протокол, само че с микродози Декапептил и стимулация с Гонал 6-7 дни, накрая 5-6 яйцеклетки, 3-4 хубави. И при двата опита настъпи бременност, но за съжаление и двата пъти не продължи-първия път кухо яйсе, вторият мисед в 10г.с....
 Третия опит ти го описах по напред-14 яйцеклетки, 11 оплодени.
Трансферите са ми били на 5-ти, 2ри и пак 5-ти ден.
Успех и не го мисли много, докторите си знаят работата.

# 723
Касиди, честито мило момиче Hug Hug Hug Стискам палци, всичко да е наред до финала Simple Smile
При мен новините не са добри Sad
На 11-ти ден пуснах кръвен- беше 3.1(реф 0-3). С док решихме да не спирам лекарствата.
Днес 13-ти ден-резултат 12.09(реф 0-3).
Няма край тази агония. В петък ще пускам уринен. Ако няма две черти, това ще е краят, на първия ми опит Cry
Сори, че натъжих хубават темичка Heart Eyes

# 724
Ники Heart Eyes Дешния резултат каксе тълкува от доктора?

# 725
Кас, и той не знае вече как да ги тълкува. Каза да не спирам лекарставата и да си направя в петък уринния.

# 726
Уф, много неприятно така. Стискам палци просто бебето да е по-меланхолично и да не дава ранни признаци. Прегръщам те силно.
Верич, не мисля че има. Ние с нея бяхме с мисля идентични стимулации.
Аз все чета за Прегнил след трансфера, ама все ме досрамява да питам. Той с каква цел се бие след всичко Embarassed

# 727
Кас, и той не знае вече как да ги тълкува. Каза да не спирам лекарставата и да си направя в петък уринния.
Имаш ли прегнил след трансфера и кога?

# 728
  • София
Пета, мерси мила  Grinning
Николита, дано порасте ЧХГ-то.

# 729
  • София
Аз вече си имам ден за пункция, почна и нервно да ми става вече  Simple Smile
Имам си 5 фоликула, но ми бил малко нисък Е2, не разбрах точно колко, но ще погледна довечера като ида на инжекция. Някой може ли да ми каже къде да намеря информация колко трябва да е това Е2 спрямо рзмера на фоликула?
Моите са един х17мм и 4х15 засега

# 730
бамбарадамбара, ти днес ли ходи пак? За кога ти насрочиха пункцията? Аз утре имам час и се надявам и на мен да ми кажат дата. В понеделник на 6ти ден имах по 12,11,10,9,8 мм - общо към 20ина фоликула. Друг е въпросът колко ще стигнат до финала.

# 731
малко съм объркана с тези кръвни тестове-на коя дата след трансфера са достоверни.8ден-ми се струва рано.Не е ли възможно после показателите да спаднат.

# 732
  • София
бамбарадамбара, ти днес ли ходи пак? За кога ти насрочиха пункцията? Аз утре имам час и се надявам и на мен да ми кажат дата. В понеделник на 6ти ден имах по 12,11,10,9,8 мм - общо към 20ина фоликула. Друг е въпросът колко ще стигнат до финала.
аз съм с лека стимулация, ходя през ден, за събота ми е пункцията, бройката и размера на фоликулите е добре, ама това Е2 нещо ме притесни

# 733
Аз вече си имам ден за пункция, почна и нервно да ми става вече  Simple Smile
Имам си 5 фоликула, но ми бил малко нисък Е2, не разбрах точно колко, но ще погледна довечера като ида на инжекция. Някой може ли да ми каже къде да намеря информация колко трябва да е това Е2 спрямо рзмера на фоликула?
Моите са един х17мм и 4х15 засега

От 200 до 300 единици отговаят за един фоликул. Но това количество не е 100% гаранция, че фоликула ще е пълен.

Успех!

# 734
  • София
Момичета, тази тема я приключвам. Сега се връщам от клиниката и кръвния ми тест на 11-я ден 0,00. Не знам защо дока настоява да пия хапчета, като то е 0,00. Няма и една стотна на горе дори...
Не ме съжалявайте мили момичета, това само още повече ще ме разплаче. Не зная дали ще повторя опита си, защото за този дадох всичко от се беси, поне това, което ми беше по силите. И въпреки, прочетената книга и изгледания филм на дока никак не съм позитивна да продължа напред.
Това е. Успех Ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт