Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 901
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 115
Вили каза че най-добре да ги затворят кучето и Косьо в другата част. Tired
Тая Вили и тя голяма кокошка, Косьо куче ли е, че да го затварят в другата част??? И за коя друга част говори, за самолета ли? Малко ли им се вижда изолацията му досега???

Колкото до Жоро, и аз миналата седмица писах, че също не ми е съвсем любим и супер много ме подразни като каза за Косьо, че бил куче, и някак си не си била пасвала пресата на главата му !!!

# 5 116
Вили каза че най-добре да ги затворят кучето и Косьо в другата част. Tired
Тая Вили и тя голяма кокошка, Косьо куче ли е, че да го затварят в другата част??? И за коя друга част говори, за самолета ли? Малко ли им се вижда изолацията му досега???

Една част от изолацията той сам си я причини, за това не го съжалявам, иначе Виолета е направила много тъпо изказване.

# 5 117
Иванина влезе в изповедалнята да вземе нещо.

Докато чакат да излезе,си говорят.Вили каза че най-добре да ги затворят кучето и Косьо в другата част. Tired

Сега ще ги наказва сигурно.Самие без забрадка

За какво да ги наказва? Rolling Eyes Според мен ги събраха за бюджета,менюто с храните и т.н.Нали в неделя след мисията се поръчва.
Позна  newsm53 smile3501

# 5 118
336лв им е бюджета за следващата седмица.Дават им меню с хранителни продукти,и цени по които трябва да си напазаруват за следващата седмица. Само един трябва да пише,другите седят.После този единият ще влезе в изповедалнята,да прочете продуктите.ББ им напомни че могат да поръчват хляб не един път седмично,а всеки ден,за да е пресен. Дадоха им 40мин за да свършат това! Храна за животните ББ ще дава отделно,а те трябва да се грижат подобаващо.Не го ли направят,ще ги оставят 10дни без топла вода.

# 5 119
Тя дъската и бюджета ясно,ама Ива що я държаха толкоз време вътре и тя пак гледа като изтървана

# 5 120
Защо ги оставиха без вода нещо изпуснах?

# 5 121
Момичета, да задам едно въпросче, че вече направо се видях в чудо: smile3515 Гледам с абонамент e-card, но днес цял ден ми сече, а картината ми е просто отвратителна - все едно гледам през ролетни щори. smile3516 Дали трябва да звънна на някои от телефоните, дадени на картата за проблема, или това ще да е от интернета? newsm78

# 5 122
  • при Arctic Monkeys
ще я карат май на крила и хляб  Simple Smile

# 5 123
Една част от изолацията той сам си я причини, за това не го съжалявам, иначе Виолета е направила много тъпо изказване.
Мисията със самолета ли имаш предвид? Защото не смятам, че нещо в държанието му е накарало съквартирантите да го изолират, и да го сравняват с куче!!!

# 5 124
  • на село
Ох, коя е тази дето не знае как се пише маргарин?

Или аз пак нещо не доразбрах.

# 5 125
Жени май пише.А какво стана с водата,че не разбрах?

# 5 126
  • на село
Нищо не е станало, Славче каза, че ако не се грижат за животните ще им спрат водата,
топлата за 10 дни.

# 5 127
  • при Arctic Monkeys
дедо как се разпорежда, кефи ме. мамаму дееба, като машинка елка съм - каза  Simple Smile

# 5 128
жЕНЯ ТЯ пише по дъската
а за топлата вода Ако не се грижат за зайо и кучо храната за тях отделно ББ дава Wink

# 5 129
  • на село
Ох, на мен ми спира,
но аз имам работа на компа и може би от това ми прекъсва, ще чета вас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт