Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 933
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.София
 Проверих,има пантофи 24-25 номер,три модела, доста разцветки.
 На Дондуков,между Раковска и Бенковска , десния тротоар в   посока  ЦУМ. Първо има баничарница,после магазин за обувки,после за платове и след него-за пантофи. Цени между 10 и 16лв.

Елвинг,разбира се,че е най- лошо  за ухапаното дете.

Присъединявам се-лъвовете на Нана са  Heart Eyes!

# 301
  • София
Дани  Hug положението никак не е розово, моето кръвно също.

Блан   bouquet

# 302
Нана, нашият Даниел е в групата на Мечетата и всяка сутрин само докато наближим и види познатата ограда, мястото и почва да мрънка. Сестрата казва Той не реве, той се оплаква. А за повръщането така беше и Дани, през деня сестрите казаха, че е бил много весел, папкал е и т.н, а вечерта повръща. Та тази майка, ако и други са като нея, децата кога усляват да се разболеят и колко време ходят на ясла? Ааааа, на нищо не прилича, да не го хранели много, че това е вирус.  Много се ядосвам на такива ситуации, и ако присъствам, съм директна. Точка

# 303
  • София
Ооо, Дани, Ивчо е голям бъзльо и преди съм го писала. Преди няколко дни, кумовете ни бяха на гости и като си тръгваха уж го дадохме на кума ни да го носи с тях, и му викаме - "Чао, чао", той като ревна  ooooh! После през нощта се будеше няколко пъти и повтаря - "Киро вземе, ташо, ташо" (страшно)  Crazy , след няколко нощи пак се беше сетил за тая случка  ooooh! Явно се впечатлява и от такива дребни неща и трябва да внимавам с него  Tired
Нана, и на мен ми стана мъчно за Кало! Особено като го видях, душицата, как те гушка и му текат сълзичките, ей така, без нищо  Sad Дано скоро свикне!  Praynig
А вуйната на мъжа ми казваше, че до предучилищна възраст  Shocked като водила сина си на ДГ разбирала цялата улица, че отиват - пищял през цялото време, просто от инат.  Crazy

# 304
Здравейте  Hug
Нана, дано се оправят скоро нещата с Кало  Praynig
Има и деца, които въобще не се адаптират - разбира се, сравнително малък процент, но все пак ги има  Sad Дъщеричката на кумовете ни си плачеше до 1 кл., и беше истински ад. А никой не го очакваше при положение, че и майка й и баба и дядо й са преподаватели и от бебе е по градините и с нея се правят всякакви "експерименти"  Laughing
Блан, и аз съм благодарна за инфото за магазинчето   bouquet И ние трябва да купуваме, по-малък номер де, ама както нямам време да обикалям сега  ooooh!
Елфче, детето е много чувствително  Hug За това не спите като хората вие  Laughing Аз много обичам впечатлителни деца   Heart Eyes И се надявам и Лори да е такава  Peace
А за воденето на болни деца в градините мога мноооооого да говоря  Twisted Evil Имала съм случай на дете с антибиотик, сестрата води дълъг и ожесточен спор с майката и й каза, че няма да пусне детето без бележка от лекар, че детето е здраво. Майката се върна след 1 ч. и връчи такава бележка  ooooh! Беше много грозна разправия 

# 305
  • София
Взех го. Разплака се като ме видя. Бяха ги извели навън и седяха на една пейка. Дори не стана, а просто седеше и плачеше. Ей може да ми докара инфаркт това дете.  Sad Следобяд не е закусвал, сега у нас яде. Ама от неядене няма да умре. Обаче с този рев какво да правя. И сега - аз съм дежурна, то седи в мен. Как да работя никой не знае  Wink

# 306
 Милите Кало и Нана  Hug
 Аз почти никак вече на съжелявам,че не пуснах Марти на ясла(не че я приеха някъде ). С тая адаптация,с болестите...по-добре да си е вкъщи.Имам възможността да си остана и аз още 1 година ,де.Тя сега ми е болна почти месец,какво ли ще е ако я пускам. ooooh!
А аз вече 3 нощи не мога да спя от кашлица.....  ooooh! събуждам се към 2-3 ч и си кашлям до сутринта...Егати ужаса,а пък пия с шепи лекарства и с литри сиропи. На всичкото отгоре от кашлянето сигурно съм си прещипала нерв или нещо такова ,защото изпитвам доста силна режеща болка в гърдите към гърба.Снощи дори се сетих за секциото-и сега едвам се обръщам в леглото. ooooh!  Хайде да ми минава вече,че съм  Tired
Блан-може разбира се и  без автограф. Wink

# 307
  • София
Миленка иди се прегледай и си направи една рентгенова снимка. Не искам да те плаша, ама точно пиша новина, че има много случаи на туберколоза в България.  Sad

За капак на всичко Митко се обади, че локомотивът се е счупил /нищо ново под слънцето за БДЖ/, но се намира в Лъкатник и не знае кога изобщо ще се прибере.  Twisted Evil Абе днес ми е ден. Определено.
Единственото хубаво е, че мама - да ми е жива и здрава - дойде сега. И тях са ги държали до 19.30 ч в банката, ама дойде жената. Какво да ме прави. Уж дърта кранта станах вече, а не мога да се оправя.

# 308
Много  Hug за Нана и Кало. Свива ми се сърцето като чета колко плаче за мама. Sad

Миленка направи си рентгенова снимка да не си направила пневмония. о скорода оздравяваш. Praynig Hug

Ох, много ми е гадно като съм на друг компютър. За това ще съм по-кратка. Wink

А ще има ли нова темичка? 

# 309
А ще има ли нова темичка? 
Може да да чакат заглавие  newsm78
През АВГУСТ сме родени и майките ни май са вече  подлудени
Августовски инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие
Лъвове и Деви тичат, Августовски майки те обичат

Вие пуснете темата, а за ще я изпиша.
Изчетох всичко мимоходом, но ще се включа, като ми остане време.
И оздравявайте вече, стига сополи, кашлици и подобни.
А на Кало забранявам да плаче  Mr. Green

# 310
  • гр.София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339136.0

Ето-направо заповядайте в новата тема.

Чакам Велмар първа да каже ПУ!

Мама Галя,имаме си и рачета в групата,да знаеш.

Блу,ти си голямо диване Heart Eyes

# 311
Чакам Велмар първа да каже ПУ!
Joy Joy JoyКазах вече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт