Май 2005- Тема 116

• 20 737
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Вчера й се молих на Теа след приказката малко да я гушна, преди да си легне, а тя със съвсем сериозна физиономия ме отряза - "не мога, мамо, нямам време". Засмях се и казвам - "ааа, ти се шегуваш!", а тя - "не, не, наистина нямам време, бързам". Кого ли имитира Whistling

Хаха, значи трябва да направим нещо средно между двете и ще се получи идеална комбинация.  Laughing
Аз пък забелязах, че Миша вече на всичко ми отговаря с "ей сега" или "след малко", което явно го е попила от мен Rolling Eyes

Дидка, аз заради купуването на тая сушилня и преместването на пералнята от едно помещение в друго, и в комбинация с повръщащо дете, събрах 5-6 перални за два дни, та активно я пробвам. И засега съм доволна - не само че са сухи за два часа, но 90% от дрехите не трябва да ги гладя след това Mr. Green Гладенето ми е един от най-големите кошмари.  Crazy

# 166
Здравейте, дами!
Отдаааааавна не съм чела, ни писала във форума  Embarassed Не ми се ще да се оправдавам с липса на време, но ... от вкъщи на работа, после обратно..
Както и да е! Гледам, че поддържате майските темички във форма - поздравления!

Набързо да се отчета - Мила и Аси ходят на градина от 01.09... По този повод мога да потвърдя, че мъжете са глезльовци от класа - мрънкане и сълзи всяка сутрин без пропуск Sad Е, вечер се връщат доволни и двамата - явно им харесват заниманията, а и аз нямам забележки към учителките и реда в детската градина Simple Smile

През уикендите сме по разходки (поне докато е хубаво времето)... Но като задуха, завее и завали нямам идея къде да ги водя - преди време им беше омръзнало да ходят по детските клубове... предполагам, че и сега няма да пожелаят да стоят там повече от 15-на мин.

Поздрави на всички!

# 167
Еееее, адашке, колко се радвам да те видя пак!!!
А пък подписът ти ми стопли душата!
Пиши повече, ако имаш време! Последно се видяхме с бебета в корема май, а и веднъж после в Заимов... как си минава времето Laughing

# 168
  • София
Марияяя Д! Къъъде се губиш, бе жена?! С близнаци няма как да е лесна  Laughing

Браво за четвъртото човече! Стискам палци всичко да е ОК!

# 169
Мариа д поздрави,много се радвам ,че писа,не сме се засичали на Займов!Целувки.
Гуш,якето е от Пътеките ,там има нещо като Мол, на 2рия етаж е магазина.Да се оправяш!
Мерси за комплиментите за Ники! bouquet
Мартеа,
мерси за инфото.Ама кой квартал е това ,до кое е близо?
Никол съшо не е по целувките.И аз не съм.

# 170
  • Bristol
Kamij, страхотна госпожичка си имаш  Flutter

Катка, аз бухам смело всичко, ако нещо се свие, значи не е било за моя гардероб Laughing
И аз съм на този принцип  Grinning

Мария, добре си се завърнала! Hug Пиши по-честичко! Как е баткото?!

Пускам ви една песничка от филма "Мама Мия", Lay All Your Love On Me , скоро го гледах на ДВД. Големи сладури са двамата младежи, това е едно от изпълненията, което най-много ми допадна Wink

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 22:38 от Merry

# 171
Мери сртахотна песен, и аз свалих филма и ще го гледам.

# 172
Добро утро!
Ей, ама страхотни са децата и мноооого пораснали. По-късно ще кача и на Маги снимки  Heart Eyes.
Гуш, страшно си приличате с Ема. Голяма сладурка е, като майка си  Wink. Бързо да оздравявате, а Ема да изкара весело при баба си.
Камий, якетата са трепач. Ники също  Laughing.
Деспина, и Ивчо е голям чаровник  Wink.
Феъри, честита придобивка. С мнооого кеф да си я ползваш. Голямо удобство си е, но наистина са бая шумни. До сега не ми се е случвало да се свие някоя дреха.
Маги също много обича да се гушка. На моменти даже досажда, особено нощем  Laughing.
Мартеа, и аз не знам нищо за Цитросепта  Embarassed. Как е малката муцунка? Тръгна ли на градина?
Много съм се смяла на изказванията на децата. Такива бисери ръсят вече и все на място  Joy. В тази връзка да разкажа и моето диване какви ги приказва.
Наказвам я снощи /много лоша майка съм/, а тя почти през сълзи, с подобаваща физиономия и интонация:
Е, мамо моля те не ме наказвай. Погледни каква сладурка съм. Искаш ли да ти се усмихнам. /аз съм се навела и едвам се сдържам да не се разсмея/. И що не ме гледаш? Нали се цункахме преди малко. Нали уж бяхме приятелки. Кажи, че си търпях наказанието. Прощавам ти мамо /прости ми/, повече няма да правам така ... Не млъкна 10 мин. Много мъчно ми стана, че я наказах и едва удържах. От друга страна си мислех, че ако се поддам - намерила ми е цаката  Sad
Хайде весел, слънчев и успешен ден на всички!
Болните да оздравяват бързо!

# 173
Привет,

явно почти никой не го е давал този Цитросепт, аз засега давам 3х6, по-точно - оставила съм да й дават в градината, от днес казах да дават 3х7.

Ками, близо до Комсед на Т. Каблешков и Билла на България. Виж по картата, която дадох като връзка. Друг ориентир не се сещам. Южният парк, но в частта откъм Гоце Делчев, може би.

Адри, тръгна, да. Сега се опитвам да я позасиля с нещо... ще видим, може и Коластра да дам пак.

Феъри, покупката наистина е готина. И аз съм се замисляла, въпреки че на дневен ред при мен е миялната и въпросът къде, ако си вземем,  да сложа пералнята.

# 174
maria_d, много се радвам, че писа! Честита бременност, лека да е и да гушнеш отново здраво и хубаво бебе напролет! Стрaхотно, че близнаците се адаптират добре в градината, отличници са те!

Ема да оздравява пo-скоро! Феъри, гушкайте се сега, че като се появи мъникът... ще трябва да се клонираш, за да насмогваш  Wink Мери, как е Ели? Адвайс, блазе на децата в градината ви, щом такъв професионалист ще им готви  Wink

Марти днес и вчера е у дома, хремата упорства, и ухо го боля. Засегa май оправихме работата, но за по-сигурно е у дома и днес. Ако утре се чувства добре, отива на грaдина. НО той вече усети логиката "бoлен съм, оставам у дома" и днес ни баламосва, че още го боли ухото, за да не ходи на градина! Голeми са хитреци!  Mr. Green

ходих на профилактичен АГ, ще чакам резултати, дано всичко е наред!  Praynig Деспина, ти намогна ли да отидеш на преглед?

мaй това е от нас засега! Радвайте се на приказното врeме!  Heart Eyes

п.с. Сиска и Дона (ако обичат) да се отчетат, да не ги мислим!  Heart Eyes

# 175
Малена всичко  ще е ок.
Мартеа разбрах каде е горе долу.
Адри и аз не съм по наказанията,ама от време на време трябва.

# 176
Момичета, здравейте от нас  Hug Надявам се да ни помните  Embarassed
Не знам откъде да почна, пак не съм писала от сума ти време, ама поне четях Embarassed Не знам защо все отлагах да се разпиша с идеята, че като мога да направя снимки на завършеното от жилището, тогава ще се включа. Той пък фотоапаратът ми взе, че хвана вирус  Shocked
Та така, днес съпружието вече го оправи, тъй че тези дни ще снимам. Нищо че сме до кривата круша  Embarassed Чакаме мебели, плоскости, бутаме се кат несвестни, газим по натурии, ама...кво да се прави, иначе пък е хуууубббаввво вече сами в собствен дом Wink
Иначе от градината сме много доволни. Обстановката е много добра, всеки ден имат различни занимания, малко деца са в група...Въобще-заслужава си Peace
Надявам се, че при вас всичко е наред.
Няма да изреждам поименно, щото трябва да се върна да чета, само ще кажа за нас на две-на три.
Ние сме добре-здравословно, което е най-важно. Тази година дадох Имунобор кидс, което си е ехинацея на прах, от него ли или от сбор фактори-не знам, но засега Ники не се е разболявал(сред пролетните серии, де, ама тогава го оправихме с Умкалор-Кате, Господ да те поживи! Hug).
Борим се, както казах с обзавеждането...В тази връзка да кажа на Валя , че се е справила чудесно със задачата, жилището им наистина е сбъдната мечта   bouquet
Мартеа, нещо видях за посещение на Солун еехеееееййй, а някоя "хубава" гръцка думичка не научи ли там  Laughing
Нещо за сушилня видях-Феъри, честито! Ние имаме сушилня от 2005, кумовете ни я подариха за сватбата по наше желание. Нашата е Горение, само сушилня с капацитет 6 кг и кондензатор(с въздуховодите не са удобни, защото трябва да има къде да се отвежда парата, а тук е с резервоар). АЗ съм много доволна, за зимата е незаменима. Обаче наистина свива някои дрехи понякога, трябва да се внимава, пък аз ги бухах всичките на памучно и някои ми станаха 7/8 гащи и 3/4 ръкавчета Mr. Green На мъжо пък един пуловер направо стана за Никито  Blush и така, иска си внимание  Peace
Туй то, лека вечер от нас, доскоро Hug

# 177
някои ми станаха 7/8 гащи и 3/4 ръкавчета Mr. Green На мъжо пък един пуловер направо стана за Никито  Blush

Joy

И аз писах на дядо коледа че искам сушилня, обаче като ви чета направо ме отказвате от тая идея.

# 178
Хайде и аз малко да попиша, че да не ме забравяте...

Avgusta, благодаря! Чакам с нетърпение снимките на вашето гнезденце....
Феъри, честита придобивка....и аз си купих сушилня за новия апартамент и надявам се до 2 седмии да я пущам в експлоатация....та по тоз повод да ви кажа, че въпреки, че имаме 2 големи тераси мъжо рече и отсече, че простири няма да слага по терасите и, че след време ще сме като американците-висящи дрехи по терасите няма да има и в БГ....
Kamij, Ники е просто прелестна, а и придобивките и са много красиви...със здраве да си ги носи!
maria_d, поздравления за 4-тото детенце.....как се реши? На мен 7 год. ми трябваха да се навия за второ...
Дидке-сватя, ейййй забравихме се....пиши по-честичко.....нещо ново при вас?

При нас нещата напредват бавно, но славно-утре ще ми монтират антрето и ще ми доставят матраците.....днес купихме килимите-останаха да купим 3 телевизора и хладилника ...и завесите в спалнята (те са поръчани, но мотат ме вече трета седмица) и някои по-дребни вече неща.....ще режем скоро лентата....нямам търпение вече.....

# 179
Добро утро в слънчев петък Heart Eyes

Утре смятаме да мръднем до Пловдив, но най-вероятно няма да имаме време за срещи, че доста роднини има, които все пренебрегваме.
Ками, много ти е "натокана" госпожичката Grinning. Моята снощи орева "Пикадили" за едно "чевилце", което се оказа лак за нокти. Тя обаче така и не ми повярва и цяла вечер я дебнах да не си го намаже на устата ooooh!
Августа, привет! Айде, не остана!
Мария Д, добре завърнала се и лека беременност  bouquet
Тиа, не се отказвай от придобивката! Само дрехи 100% памук се посвиват. Освен това машините си имат един билюк програми и дрехите не е нужно да се вадят съвсем сухи Peace
Мери, мерси за песньовката. Аз пък да ви кажа, че утре по Нова в 13ч. ще дават един мноооого хубав филм "Легенда за пианиста" Peace
Вале, и ние нямаме простири- същата работа Wink

Един много хубав ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт