Май 2005- Тема 116

• 20 741
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Bristol
Върнах се от доктора, както и предполагах. Чисти гърди, ушичките съвсем леко са зачервени и гърлото, но било нормално, щом е хремава. Да давам Калпол, изписа ми едно кремче, с което да мажа гърдичките, изпаренията от него подпомагали дишането и нямало да кашля толкова много, а за нощем ми даде едни капки, които да слагам на възглавничката, пак за да може да диша лесно. Иначе Ели е супер жизнена, закусва огромна филия с масло и сирене, след малко ще й спретна един омлет за обяд, а сега играе в пясъчника на двора, на слънце и си бърбори нещо. В градината пък са я научили като кашля да си лага ръката пред устата и сега тя много съвестно го прави при всяко покашляне.
За съжаление работата ми е временна. В тази криза не само заплатите намаляха, но и работните места тук Sad Но ми е необходима за СВто, отдавна не съм работила, пък и тъкмо сега виждам, че ще ми е трудно да работя и да гледам Ели. Ето, разболява се, няма кой да остане в къщи с нея Rolling Eyes

# 151
Малейна, много тъжно ми става като чета за адаптацията на Марти в градината.  Sad От все сърце ви пожелавам да започне да му харесва там.  Hug
Аз като бях дете обожавах да ходя на градина и нито ден не ми е пречило, за щастие Миша се е метнала в това отношение на мен. Обаче мъжът ми и до ден днешен си спомня сълзите, тъгата и колко много е мразел градината, просто като заразказва какво е чувствал и ти иде и ти да ревнеш.

Ах, Мери, с тая филия - отивам да си направя, така ми се дояде като го прочетох.  Laughing Простено ми е, бременна съм.  Laughing
Днес съм много активна във форума, защото имам да чистя и съответно си намирам всякакви други занимания Laughing

# 152
Привет, мина преди малко разговорът, жива съм Simple Smile

Ще пиша по-нататък по-подробно по въпроса.

Диана, на тиймбилдинг бяхме. Много добре беше, наистина. А преди Солун за една вечер бяхме в Сандански. Хотелът, в който бяхме, е страхотен, само дето аз леко каръшки бях с М и не опитах от глезотийките, предлагащи се там във вид на СПА, басейни и т.н. Поне вече знам едно наистина готино място, а и целият маршрут беше добре измислен. Паркът на Сандански ми хареса, добре поддържан е, за разлика от този в Банкя, а уж и ние се водим курорт.

Всички болнички да се оправят! Бързо!

Аз питах 300 пъти, но пак да питам - значи в момента давам Цитросепт по схема - 3х6 капки, след два дни мисля да вдигна на 3х8 капки. Много ли е, малко ли е, обърках се по това упътване.

Ками, Марикита ми е любимата марка, Теа има много техни дрешки. Освен, че са красиви, са и качествени, не мърдат при пране. Аз и друг път съм писала, но пак да кажа - тук, в кв. Гоце Делчев, Марикита имат едно магазинче - води се аутлет, има страхотни неща от предишни колекции. Цените са с 30% надолу, горе-долу. Като заредят, просто човек не може да избере - последно оттам й купих един невероятен оранжев суетшърт, любим й е, не го сваля, всеки ден иска да е с него. Струваше някъде към 25-30 лв. Купувала съм и страхотно яке за такива пари, панталонки, тениски... Да й е честито якето на Ники! А може ли снимка? Аз й търся зимно яке, нещо по-мадамско, за този сезон има едно страхотно шлиферче, разкроено, дълго до коляното, с качулка. Иска ми се нещо такова, но дебело. Ако някой е видял някъде, да свирка.

По повод алергиите - говорихме си днес с нашата учителка за подсилване на имунната система и т.н. Тя всяка година дава на трите си деца Нони - малко скъпо идва - над 100 лв, но стига за 6 м. - дава се през зимния период - октомври - март, доколкото знам. Та тя ми сподели, че то е изключително добро при деца с алергични проблеми (обриви, дихателни и т.н.). Просто да споделя, без да имам преки наблюдения.

# 153
Феъри, честита сушилня! Гоялмо удобство е, но аз докато се науча да работя с моята свих някоя друга дрешка Embarassed За тракането - трака и още как! Всички метални копчета, токи  и ципчета вдигат ужасен шум ooooh!

Малейна, как няма да имате жълто- зелени сополи! По какво ще си личи, че детето ходи на градина Wink

# 154
Малейна, как няма да имате жълто- зелени сополи! По какво ще си личи, че детето ходи на градина Wink

Joy #Crazy

Ние сме ок. Акаме течно, но пък само по два пъти на ден. Днес започна и да се храни. До четвъртък сме в къщи, за петък ще видим.

Как съм се смяла с това дете - снощи минаваме покрай пързалката и той вижда приятелчета, аз обяснявам че още не може, защото може да е заразен и нали н иска и те да повръщат - довода железен, човека се съгласява. Днес излизаме, отиваме на същата пързалка, няма нито едно дете и той се заиграва. По едно време прииждат две майки с видимо 2 годишни и Калоян от далееееече ги послеща - "Вие защо идвате - за да ви заразя и да повръщате и вие ли?"  Joy. Е познайте дали не му разчистиха периметър. После прилежно го образовах, че вече не е заразен.

Хубава вечер.

# 155
Кате, браво за изпита, макар и да мислиш, че е бил лесен! Мерси, че питаш за Насето - сополи и кашлица, дежурното.

Мартеа, точно в този хотел бяхме през юли, доста снимки бях качила от там. Наистина е уникално. Хубаво е, че сте изкарали добре. За цитросепта на мога да се включа. аз давах 20 дена есберитокс - нищо и половина. Десет от тия двайсет дни Наско е болен. Ще мина пак на клеева тинктура.

Много ми е раздвоено, разводнено, рехаво едно такова в мислите. Ще ви пиша пак.

Абе, Сиска къде е? Нищо не казва, как са с Дени??

# 156
Феъри честита сушилня.
Мартеа ще кача снимки след малко,ние купихме вчера и зимо яке-много гъзарско и ботушки на Барби.От патеките.Къде точно се намира този аутлет?

# 157
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293428&pid=8463380 ето го якето,розовото е зимното.

# 158
  • София
Здравейте от още една болна мама на болно дете - леко понастинала е Ема без Т, само сополки, а мен адски ме боли гърлото. Детегледачката също е болна, така че Ема заминава по-късно днес за Пловдив с майка ми, която от сумати време така или иначе ми мрънка да и дам детото за малко.

Кате, браво за изпита!

Ренката, айде да оздравявате, че да не ни се разсъхне хавата за събота.

Fairy, сушилните е нормално да подрънкват.

Kamij, страхотно яке! От кой магазин на Марикита го купи? От Черни Връх големия, или? Ема същите обувки на Fisher Price.

# 159
Добро утро Simple Smile

Благодаря за отговорите за сушилнята, успокоих се. А и направих преди малко един тест - пуснах я без дрехи, не потраква, явно наистина ципове и копчета създават тая суматоха Laughing
Катка, аз бухам смело всичко, ако нещо се свие, значи не е било за моя гардероб Laughing

Мартеа, цитросепт нивга не съм давала, даже не знам и за какво служи, та не мога никак да ти помогна Embarassed
А този аутлет в Гоце Делчев къде е? И защо аз не го знам? Laughing

Гуш, да се оправяш бързо. И аз искам да мрънкат да ми вземат детето, ама няма вече, в майчинство съм и явно не ми се полага Laughing

Миша се е побъркала от два дни, не знам какво й става - иска да е залепена за мен, не се отделя нито за секунда и само повтаря, че иска да я гушкам и нищо друго не иска да прави, освен да стои гушната в мен. А не е  като да не я гушкам. Ще продължавам с гушкането и ще се надявам да е период, който да отмине. Бързичко по възможност Laughing

# 160
  • Варна
Бързо оздравяване на всички болни душици.   bouquet
Ивчо е пак на градина. Не знам какво беше това с ухото, но повече не го е боляло, а УНГ каза, че нищо му няма.
Камий, Ники е много джиджана мацка, като майка си.
Аз добавих няколко снимки на нашия ерген в октомврийското албумче. Гледам все моми са се събрали там, може да му излезе късмета.
Мартеа, и аз не съм давала Цитросепт.
Въобще всякакви имунустимулатори не са ми по вкуса. В момента нищо не давам.

# 161
  • София
Калоян добре е стреснал майките  Joy

Аз вчера бях на род. среща. Директорката ни изнесе една сърцераздирателна лекция. Между другото каза, че била преподавател и писател и 17 пъти спомена Бойко Борисов. Иначе нищо интересно не казаха.
Някой попита каква е храната и Директорката каза, че я готви готвач от Гранд хотел София  Wink.
Избраха Куки в настоятелството на групата.

Мартеа, къде е този магазин в Гоце Делчев, на коя улица?

# 162

Kamij якото е страхотно Heart Eyes и принцесата която го носи  Flutter

Ивчо много е порасъл сладур голям!

Спорен ден! Тичам че пак е лудница при  мене Crazy

# 163
Ами не знам защо не го знаете, аз съм писала поне 10 пъти за него Wink
Ето тук се намира. Магазинчето е много малко, намира се в "подножието" на една кооперация, на ъгъла на която има табела "Марикита". Най-лесно се стига като се тръгне от Т. Каблешков по Луи Айер и след денонощния (Дар) се оглеждате наляво за въпросната кооперация с табелка на ъгъла.

Ками, джинсовото яке е кукленско, много е сладко.

Ренка, звучиш ми странно, надявам се, всичко е наред, нали? Пиши повече...

Феъри, за гушкането - завиждам благородно. Вчера й се молих на Теа след приказката малко да я гушна, преди да си легне, а тя със съвсем сериозна физиономия ме отряза - "не мога, мамо, нямам време". Засмях се и казвам - "ааа, ти се шегуваш!", а тя - "не, не, наистина нямам време, бързам". Кого ли имитира Whistling Въпреки че целувка или гушкане никога не съм отказвала заради бързане.

# 164
Привет и от мен!
Страхотно време се задържа за наша радост и аз съм постоянно в движение!
Данчо ходи на градина,за сега чук-чук е здрав,с малкия се разбират добре и играят много.А аз само им се радвам ,големи душички.
Желая на болните дечица скорошно оздравяване!
Феъри,сега ще кажеш доволна ли си от сушилнята и каква марка е ,че и аз съм замислила такава покупка.Наистина нямат изсъхване дрехите CrazyВсеки ден пускам по 1-2-3 перални,едва ги събирам на терасата.
Мартеа,не знам за ЦИтросепта Hug
Ставам,на Радо му се доспа!

Общи условия

Активация на акаунт