Май 2005- Тема 116

• 20 779
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Мартеа има ли снимки,как са цените на дрехите и другите екстри?

не хванахме никакви намаления. Не мога да кажа, че нещо е било кой знае колко евтино, с изключение може би на дрешките, които купих на Теа от Зара кидс. Аз си изпълних плана - за нея от Зара, за себе си напазарувах от H&M, по които също въздишам отдавна. За съжаление в магазина в Солун те нямат детско, иначе имат страхотни, ама страхотни  детски неща. От Икеа взех едно килимче, едно от "запазената им марка" детски столчета, чаршафчета за Теа и разни джвъчки. Много други неща исках да взема, но просто нямаше къде.
Накрая отидохме и до Мега аутлет - там определно имаше чувствителни намаления, на много известни марки, но парите вече бяха отишли Mr. Green
За мое голямо съжаление, тъй като не можех да се цепя от групата, а тя не изяви това желание, не можах да отида до Църквата Св. Димитър Солунски, нито да разгледам Бялата кула. Нищо, следващият път Grinning

# 136
Ето ни и нас домашни. Снощи за два часа повърна 8 пъти  #Crazy . Сега е с порядъчен дрисък.  Мааааааааааалко съм ядосана... ама мааааааааааааалко  #2gunfire #Cussing out - в петък са имали две повръщащи деца - добре ама не го разбирам в петък от госпожата, а днес от друга майка.... е м..му какво ще ти стане ако отвориш уста и спестиш на едно 3 годишно 10 повръщания за 7 часов период  newsm78 . Както и да е.

Малейна милото детенце. Дано скоро свикне, въпреки че щом така се чувства добре - пак е вариант. Дано имате проста хрема.

Мартеа бравос! Разтоварила си се малко от ежедневното.

Катка все така да ги взимаш лесно!

# 137
Привет на всички!
Кате, браво   bouquet. Все така да ти върви. Кога сме канени на кафе  Heart Eyes.
Тарталета, дано стане работата, а пък допълнителното обучение си е плюс. Успяхме и да се видим, покрай него  Wink.
Малейна, браво на малката муцунка. Сигурно много се е забавлявала на прощъпулника  Wink.
На Маги за обривите казаха, че е уртикария, както ти предположи. Иначе тя е добре и от утре пак е на градина. Гадините не са се появявали повече, но милата я уморих от глад с тази бяла диета. За сега ни забраниха само шоколад, яйца, мед, прясно мляко, домати и цитрусови плодове.
Тиа, много кофти. Бързо да се оправяте.
Бързо оздравяване на болничките   bouquet

# 138
Привет на всички!
Кате, браво   bouquet. Все така да ти върви. Кога сме канени на кафе  Heart Eyes.
[

Ми така като гледам с какви темпове вървим- следващата година ooooh!
Тази "уртикария" има ли нещо общо с емоционалността  на децата. Звучи ми като нещо на нервна почва.
Мартеа, и аз много харесвам H&М, а детското им наистина е много яко Peace
Ей, Тиа, как няма да си маааалко ядосана! Абе, тия ентеровируси, не са ли запазена марка на летните месеци! Няма отърване, значи!

Ава утре е на градина! След днешните изпълнения, просто реших, че сутринта не съм била на себе си, оставяйки я в къщи! Треперещи ръце и главоболие са ми достатъчна "награда" Tired

# 139
Ники се сдоби с ново яке от Маргурита или не6то такова.Джинсово ,точно за сезона.
Катка ,браво за изпита.

# 140
  • Bristol
Добре, че повдигнахте въпроса за Зара  Grinning бях забравила, че щяха да отварят магазин при нас, толкова отдавна го чаках. Току що проверих в Нета, отворен е! Сега остава само да намеря време и да се замъкна до центъра на града.
Аз започнах една временна работа и съвсем закъсах с времето, а работя само по 16 часа седмично. Не знам какво щях да правя, ако бях на пълно работно време  Crazy ooooh! Ели пък от миналата седмица ми е болна и не става по-добре, а по зле  Rolling Eyes Въпреки това я пращам на градина, с надежда, че скоро ще й мине  Confused

# 141
Здравейте!
Да драсна някой друг ред.Чета си ви най-редовно, но нищо ново при нас, затова и не пиша.
След две седмично отсъствие Вали днес отново тръгна на градинка.Сутринта изобщо не плака, за голямо мое учудване, даже напротив.Влезе с голямо желание и нетърпение.
Мартеа,Катка, благородно ви завиждам за разходката, която сте си спретнали. Wink
Тиа, нормално е да се ядосваш!Факт е обаче, че винаги ще има по някое болно дете в групата /за съжаление/.
На всички болни пожелавам бързо оздравяване! Praynig

# 142
Ники днес тръгна с усмивка,слушахме песнички преди това Wink.
От мене по   food010 Coffee newsm64
Лек ден!

# 143
Абе, тия ентеровируси, не са ли запазена марка на летните месеци! Няма отърване, значи!

В петък като водихме Миша на лекар заради въпросния ентеровирус, педиатърката ни каза, че от две години това чудо няма никаква сезонност и е постоянно на линия - няма стихване, няма спиране, непрекъснато щъка из децата.

Мартеа, браво за разходката, нищо че не си отишла навсякъде, където си искала, сега си набелязала местата, следващият път ще ги обходиш Simple Smile. А какво стана с неприятния разговор, мина ли?

# 144
  • София
Привет!

Адвайс, направо нямам думи з аслучката с колежката  Rolling Eyes Да й е живо и здраво момченцето! Представям си какво е да ти се роди дете без да си психически и физически подготвен  Laughing

Катка, браво за изпита и екскурзията  Grinning А къде ще е кафенето? Flutter

Мартеа, сами ли заминахте или с нещо организирано? Нощният живот в Солун е много известен  Crazy
Казвай сега какво стана с разговора:)

Ние сме ОК, Любака е на градина и всичко е наред Simple Smile Имат си болни деца в групата, но ходят....снощи видях едното в парка, което си кашляше здраво. Майката каза, че си е ходил на ДГ, защото нямал температура...Като й  казах, че и Любака е бил така, но съм го спряла, тя ми отговори, че е нормално, защото аз си стоя в къщи, а тя ходи на работа и няма как...Ха, сега какво да й кажа ?!?   Замълчах си...фактите са си факти, но защо трябва да боледуват всички деца, бреееее....не знам. С този проблем няма да има оправия.

# 145
тя ми отговори, че е нормално, защото аз си стоя в къщи, а тя ходи на работа и няма как..

На такъв неоспорим довод как да отговори човек?! ooooh!
Аз не разбирам едно само - не мислиш за другите деца - ок, ама поне не ти ли е жал за собственото ти дете да го пускаш болно? Аз като знам Миша тия дни в какво състояние беше - тя само лежеше на леглото и не мигваше даже, дори не ми отговаряше като я попитах нещо, направо не мога да си представя да я изтезавам в градината.  Confused
Между другото, вчера в групата на Миша са били 8 деца само, в групата на майка ми - също, явно са почнали есенните болести Sad

# 146
Здравейте!
Кате, ми то хубавите работи, бавно стават  Laughing. А годината, ей я на и свършила  Wink.
Тази "уртикария" има ли нещо общо с емоционалността  на децата. Звучи ми като нещо на нервна почва.
Според мен е възможно, но двама доктора ми казаха, че е от храна. Бая се учудих, защото Маги яде от доста време почти всичко и не сме имали досега проблеми. Отговора беше, че можело след време да се прояви алергична реакция.
Камий, със здраве да си го носи якето Ники. Браво на малката муцунка и всеки ден така да тръгва на градина  Wink.
Дианка, за съжаление има много родители, които разсъждават така. Аз съм станала голямо перде и чуя ли някое дете да буха или да му текат сополите веднага питам, дали е болно. Ами, почти винаги казват не. Аз обаче на висок глас, за да ме чуят предупреждавам Маги да се отдалечи или директно я хващам за ръката и я махам от там. В градината обаче ...  Confused.
Тиа, как е Калоянчо днес?
Ксения, браво на Вали. Явно е свикнал вече с градинския живот Wink.
Маги днес е на градина. Снощи беше много превъзбудена, че щяла да види всичките си приятелчета  Laughing. Няколко дни ще я взимам по-рано, че в обедното и следобедно меню все има неща, които не трябва да яде.
Нашият последен хит е, че сме фенове на пауър рейнджърс  Grinning. Вчера по телефона обясняваше на братовчедка си как и тя да стане такава:
Яноооо, аз съм вече пауър рейнджер, ама розов рейнджер. Да си изпиеш гадното /лекарствата/ и после една ябълка и ще ти дойде силата да станеш рейнджер, ама не розов, щото аз съм  Joy.
Весел ден на всички и бързо оздравяване на болничките   bouquet

# 147
  • Bristol
Аз съм от другата страна на барикадата в момента   ooooh! И моята буха и е сополива, но няма кой да я гледа, аз не мога да си позволя в момента да отсъствам от работа. Няма температура и е жизнена. Fairy, явно твоята е била с температура, за да е отпаднала. Днес не съм на работа и сме си двете в къщи, ще я водя и на лекар, да видя какво ще каже, въпреки, че знам отговорът какъв ще е  Rolling Eyes Следващите два дни, ако няма темп, пак ще е на градина.

# 148
Fairy, явно твоята е била с температура, за да е отпаднала.

А, не, тя беше от повръщането така, явно я беше оставила без сила, иначе за щастие поне температурата подминахме Simple Smile

Бързо оздравяване на Ели Simple Smile

Абе я да ви питам нещо малко по-встрани от болната тема Simple Smile.

Онзи ден си взехме сушилня за мой кеф и удоволствие, защото просто не си представях как щях да изсушавам дрехите на две деца  през зимата. Обаче това чудо потраква много особено и в мен се гнезди притеснението да не би да е имало нещо, което да е трябвало да махнем преди да я въведем в експлоатация и то сега да пречи. newsm78 
Може ли някоя от вас, която има опит с подобни машинарии, да ми сподели, че е на такова място, че не мога да погледна отзад дали няма някоя планка забравена примерно. Или просто дрехите се удрят в барабана и затова да потраква... newsm78 Голям проблем Laughing

# 149
Според мен е възможно, но двама доктора ми казаха, че е от храна. Бая се учудих, защото Маги яде от доста време почти всичко и не сме имали досега проблеми. Отговора беше, че можело след време да се прояви алергична реакция.
Адри, за жалост човек може да алергяса на всяка възраст - нито аз, нито ти, нито децата са застраховани.  Sad

мнгоо сладко това с пауър рейнджърс!  hahaha

Ками, със здраве да си носите якенцето!
Мартеа, вие също да се радвате на новите придобивки със здраве!
Мери, бързо да се оправя Ели, браво за работата.

по върпоса с болните и градината - нашият младеж е с жълто-зелени сополи, но няма Т, чисти гърди, гърло ок, педката казва, че е здрав и затова ходи на градина.  newsm78 С Т не бих го пуснала.

а явно свиква с градината, макар и полека - вчера и днес не е плакал, просто е бил по-тъжен, иначе го взехме вчера в добро настроение, но много ни гушка и "много се обичаме и си липсваме" по думите му  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 13:32 от malejna

Общи условия

Активация на акаунт