"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 288
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Моята девойка играе само с мъжки играчки. Няма начин да е иначе - нали имаме батко. То не са динозаври, коли, пистолети и т.н. От няколко дни е луда на тема дракони. Бе мъжкарана! Laughing Иначе е невероятно нежна. В сравнение с баткото - само иска да се целуваме - по едната буза, по другата, по челото ме целува, да се гушкаме.
Много детски гледа. Напоследък сме на вълна Цар Лъв - всичките серии. Иначе гледа Телетъбисите, Том и Джери, Барбароните и разбира се Малка стъпка.
Ето една паспортна снимка на Венета - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285344&pid=8136599

# 16
Бети, и ние сме така ... по две! Първо научи "бум-бум", ако я подсетя за "бебето" (куклата) го разнася 1-2 минути и .... отива да сглобява рейнджъри...

# 17
  • Варна
Да вЪ черпавам - мойто мъж има рожден ден днес:

# 18
Честит ти рожденик Virginity ! Да ти е жив и здрав и да си си направите супер купон  bigdance2
Съжалявам, че скоро не съм се появявала, но си имах едни здравословни проблеми и не ми беше много до компютър. Поздрави на вас и на малките пораснали бонбончета  bouquet

# 19
  • Варна
liletka благодаря ти !
Честито и на теб  stork-girl

Честит ти рожденик Virginity !

# 20
Вержи,честит ти рожденник,да ти е жив и здрави и много да те слуша. Hug

Троя,Бети Л.,имате невероятни   Nature Sunny

# 21
Здравейте момичета! Минавам на бързо да поискам ПОМОЩ от Магеста или някой друг да ми помгне от къде другаде да си изтегля Влакчето Томас, освен линка който беше пуснала Магеста в предишната тема, ама на мене ми казва че не е активен. Владимир ходи из нас и вика милото, "пу-па", тъси си влакчето! Яслата скоро няма да видим, повтори ми бронхид, този път бяхме пред пневмония. Със  спазми, нощно повръщане, после ни хвана и дрисака. Абе какво да ви разправям и все от доктори сето много разбират  #Sniper Писна ми детето не съм си го видяла здраво 2 седмици. Тази докторка дето ходихме последно не ни изписа антибиотик, ами с едни сиропчета стабилизира се детето, но продължава да кашли натъртващо. Незнам вече какво да го правя, и все със сополи.
Та така оплаках ви се. Предния ни комп се счупи или по точно някой хора, дали кои newsm12, го бутнаха през бюрото и познайте, smile3506 че всичките ми работи са там, а той не ще да включи да си ги издърпам, та и влакчето е там.Пари за лекарства, сега тръшнхме, спестени пари за нов комп. И така, нищо добро при нас. Помагайте!!!
Бети, Венетка има ли си приятел?

# 22
Здравейте, Мами !
И аз влизам с една молба. Помогнете с информация кой какво чул, знае или откъде да прочета за частни детски ясли из районите Оборище, Подуене, Хаджи Димитър, Гео Милев, Слатина. Нямам никакъв пробив никъде, а трябва да се урежда въпроса с яслата на Дани, че да се връщам и на работа- чакаме пустата   #2gunfire

Много хубави момичета показаха тези мами- пак ще става борба скоро време Wink

# 23
Намерих не ровете  Peace

# 24
  • Варна
ka_tq пусни това влакче да го видим и ние , че линка на Магеста съм го пропуснала , а и ние сме големи фенове на анимациите ! Hug

# 25
Благодаря, мили мами!
Катя, Венетка имаше едно гадже още от родилния дом, ама майка му нещо все го крие, пък и много моми го налитат. Иначе има едно прекрасно момченце, майка му обаче и него далеч го заведе отново... Въпреки че работим по въпроса да идем при него Wink. Joy
Ето тук във форума е пълно с всякакви детски - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.0

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 17:06 от Betty L.

# 26
Честит Рожден Ден, мила ADENA!!!
Да си жива и здрава ти и семейството ти!
Нека имаш много поводи за усмивки и много усмивки без поводи!!!

Hug bouquet Heart Eyes  Hug bouquet Heart Eyes   

# 27
Честито на рожденничката, здраве и любов!

# 28
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.0

и аз от тук изрових Влакчето  Peace, сега обаче имам проблем, като отиде Владко в баба си и търси Томас-Влакчето, свеки вика да съм и го запишела на диск а аз нещо не се справям със записването на DVD дискове  Embarassed, ще намеря аз начин.
Ние се пооправихме,гледаме си се в къщи още и още дълго ще е така!
нещо на което се смях вчера на Владко "мама, танка тъноу, маките доди тапи дупето" - Мамо на вън е тъмно мечките ще дойдат да ми ухапят дупето", или "мама доди типа бои" - "мамо ела щипнах си пръсчето/което не се споменава/ и ме боли. Сложил си една щипка на пръстъ и ме вика да я махам.  Hug Така сладко бърборят сега Hug

# 29

Честит празник Адена,да си жива и здрава и много щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт