"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 186
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Приканваш ни към спам, така ли!?

# 181
Спам ли чух....тук съм  Simple Smile

Та.....здрасти  Heart Eyes

# 182
  • София
Здравейте момичета  Hug

Първо да честитя на всички рожденници и именници от изминалите дни!
Много щастие и здраве!

Много ви благодаря и за поздравите за моя РД  Heart Eyes

Сигурно е излишно да казвам колко са пораснали всички, големи сладури са всички които видях в албумчето  Heart Eyes

Целувки на всички  Heart Eyes

# 183
Момичета, СТАНАХ ЛЕЛЯ! Беба е 3600, родена със секцио в сливенската болница! Брат ми е на 7 небе, подозирам, че баща ми и майка ми са "ожълтили" гащите, защото след мен, тя е 1 мома в рода! Много съм щастлива! Да ви се връща!

# 184
момичета,отдавна не съм писала тук. ,дъщеря ми неиска да яде,незнам какво да правя вече.Първо спря всякакви манджички и супи,сега отказва почти всичко,по цял ден може да кара на сокове и мляко за пиене и чак вечерта да се сети да хапне малко салам или филийка с маслини. как да я накарам да яде?

# 185
  • София
Oni малката обича ли да се храни сама? Ако да, оставяй и купата и лъжицата и да яде сама Wink
Имаше период, в който само така се хранеше Евка, ако аз и давам - не иска, ако сама пробва къде ядеше, къде цапаше, но пак беше по- добре от нищо Peace

Ние днес пак 3ти ден на ясла, дано удържи фронта Sick

Ивчок честито бебче- племенниче, на наши приятели тази сутрин им се роди син- мн се вълнувахме и ги чакахме Heart Eyes

# 186
ами предпочита аз да я храня, но два дни непоглежда храна и само "не,не, не искам" повтаря, само сокове пие. Дано да е от зъбче, гледам ,че кучешкия сега изниква,дано е това,че многолошо да гледам как ми бледнее детенцето

# 187
iv4ok ЧЕСТИТО  newsm51  Да ви е жива и здрава бебката!!

И аз да се похваля, и аз станах леля  Heart Eyes
Сестра ми роди момиченце на 28.10 , 2950кг със секцио. Чакаме ги сега да се възстановяват и прибират вкъщи.

# 188
Ахм! Twisted Evil
Честито на лелите!Да са ви здрави племенничетата!
И Соня не иска да яде тези дни, но показва и че я боли отзад венеца и аз реших, че са последните и зъби.Иначе на "боклуци" налита-вафли, близалки , бонбони и разни бабини и дядови лиготии са и любими.А, и на плодове налита, което пък ме успокоява.

# 189
Спам, спам, спам .... Шрю  ...? ... ти си !  Grinning
Добре дошла !   Hug И само здрасти ли  ще ни кажеш ?  Confused ...  Wink
Много лели - честито на Ивчок и Шехерезина   Peace
Ходих днес специално в ЦУМ ... да видя имало детски кът хубав / каза ми една приятелка и после се скри  Simple Smile/
Наистина е хубав, съвършенно празен и с разкошно кафене точно отпред !
Само ви казвам .... да не си помислите , че ви агитирам за среща  Wink
Хайде поздрави !

# 190
Честито на лелите, да са живи и здрави новите бебенца!
Шехерезина, ти си сега, мила! Hug
Шру, не може така "здрасти". Не става! Naughty Веднага да ни казваш какво става с вас!

# 191
  • Варна
шшшшш алоооо "шугавата" къде дават те така?  newsm66 Здрасти каза..... я дай отчет бърже и някой друга снимка в бързината  Wink

ЧЕСТИТО на многолелието! аз днес видях зълвата - корема расте с часове . Определено ще е момче,вчера ходили на лекар  Mr. Green

oni и Лора имаше такива периоди (покрай хилядите манипулации) и единствено ни спасяваше АМ+каша за сгъстяване  Confused

днес паднах да се хиля - бях седнала на компютъра и идва Лора в спалнята и ми вика : Майко ... ко праиш? Мм ?  Joy

# 192
Здрвейте момичета!
Честито на лелите!  bouquet Рожденици и именици на патерици!  bouquet
Шрю - отчет!!! Naughty
Все се каня да ви питам и не мога да се добера до компа.
Кажете някои игри за двегодишни. Praynig Търсих из нета, ама само за по-големи дечица намирам. А нали не ходи на ясла Нора и някакви занимания трябва да й измислам.

# 193
хе друго е човек да види стари мутри да се зарадва рано сутринта.привет,момичета... Hug

Честито на всички лели,да са живи и здрави дечицата...

Муунлейди,аз също търсех игри,но нищо не намерих...

Та мамо,ти какво праиш на компютъра?А не се отчиташ тук ?

# 194
  • Варна
аз й купих магнитна дъска за рисуване...вече нямаме стенописи  Mr. Green
и последното допълнение е онея играчки за сапунени балончета...голям кеф! може цял ден да ги гони..лошото е че трябва някой да ги прави Wink
намерих и едни карти Черен Петър от 1900 и комунизма  Mr. Green и ги разнася наляво надясно и пита "Кой тоз?" и ми обяснява как чичото рита топка пък каката пее  Laughing
и по цял ден сме на музикалните канали...това и е най-голямото забавление! едни новини не мога да гледам от нейните музики! баба ми е много щастлива, понеже тя е била певица мноооого отдавна Wink и таи някакви надежди че поне един от родата няма да е музикален инвалид  Joy

Общи условия

Активация на акаунт