"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 157
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Понтес, за тебе най-напред - здраве и късмет!   bouquet
А за малката бамбина на Шехеразина- здраве и усмивки сладки,
разходки, песни и игри-мама ще ги сътвори.
И като се приберат сладичко да спинкат и ядат! Heart Eyes
Аз спаднах... Laughing

# 271
Я споделете, вашите деца удрят ли ви?
Алекс по цял ден хвърля нещо по мен.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 17:46 от shrew

# 272
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 273
Момичета, някой знае ли защо не мога да отварям този сайт multiply ?

# 274
  • Варна
poli пак му правиха някаква профилактика  Rolling Eyes

ние вчера бяхме на консултация - 11,700кг 87см (+500гр, +5см)  Flutter здрави сме (засега)
много съм щастлива че и намерих плетена шапка в тон с якето! трудно ми беше понеже якето е със "специалния" цвят Корал Rolling Eyes и нищо не му се вързваше. а нали е госпожица , трябва да е в тон  Joy та вчера намерих една плетена шапка на коралови и тревисто зелени раета, и то само за 5,50  Shocked и не издържам да ви се похваля  Mr. Green

# 275
ЧЕСТИТО НА ШЕХЕРЕЗИНА И ПОНТЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ
Момичета, дайте едно рамо ,като ме номинирате в съответната категория:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344832.new#new

# 276
Шехерезина, честито бебче Лилия, да ти е живо, здраво, много усмихнато и игриво newsm30 newsm51 newsm51 newsm51

Цекувки от мен, Елена и бебо  bouquet

# 277
Честит ВТОРИ рожден ден на Кристиян на Dakota! Голям мъж да стане! Щастливо детство!
 newsm59 newsm59 newsm59

# 278
Момичета, дайте едно рамо ,като ме номинирате в съответната категория:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344832.new#new

За "Липса на годината (потребителите, които често ги хваща липсата)" ли бе, мила?  Mr. Green

# 279
За "Липса на годината" ви номинирам всички тука .... ей !  Mr. Green ...  Laughing
Не мога да повярвам какви страсти бяха в началото на майчинството ни ... и имаше ги , не е да ми се е струвало .
Поуравновесихме се вече , поулегнахме - тъй да се каже  Sunglasses
Така, де ...
Шрю, видях го твоя хубостник  Hug  Laughing
Все едно Георги гледам малко в забавен каданс  Grinning , не че Алекс стои дори за момент мирен  докато е в кадър  Wink

Гого /  Crossing Arms/ не удря , не хапе / освен веднъж , когато подивя и щеше парче месо да откъсне от рамото ми ....
В негово оправдание ще кажа , че после всяка вечер искаше да гледа белега и като го видеше започваше да се криви един такъв, да прави жални физиономии и да плаче ... малко изкуствено, но все пак състрадателно  Wink Sunglasses
Но това беше един трагичен четвъртък и всичко отмина и забравихме за случилото се ...
А аз както виждате все повече и повече започвам да приличам на майката на Емил  Confused Mr. Green

Най-сериозният ми проблем е, че всичко приема на игра ... не намирам начин често да му кажа, че е потребно да стои мирен и да ми съдейства / например да го облека/ за секунди и после играта продължава .
Констатирам един огромен плюс от яслата .... започна много повече да се заиграва самостоятелно и да иска да прави нещата сам.
Поздрави на всички и доскоро !  Heart Eyes

# 280
  • Русе
Честита рожба на Шехеризина!живо,здраво,послушно и ядливо!  bouquet

Момичета,Благодаря ви за разбирането HugИма дни в които съм  добре!Днес е такъв ден,докато корабчето го товариха ,аз и Боцко посетихме близката гора.Сега си спи сладко ,уморен геройски JoyЦелувки на всички!

# 281
  • Под Сините камъни
Честит втори рожден ден на КРИСТИЯН на ДАКОТА.Много здраве и щастие на него и цялото семейство.

# 282
  • Варна
ето ви малко есенен снимков материал   : http://andonova.multiply.com/photos/album/2/Photo_Album_2008#80 от тази нататък

Честит втори рожден ден на КРИСТИЯН на ДАКОТА

# 283
  • Düsseldorf
Предложение за нова тема:

Идат декемврийски зимни дни студени, нас ни чакат дни рождени, празници засмени!  Simple Smile

Честити Рожденници, да са здрави, усмихнати и радост и гордост на мама и тати!!!!!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:03 от alex_shu

# 284
Честит ВТОРИ рожден ден на Тошко на Магика! Да ви е живо и здраво порастналото момченце!
newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт