"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 334
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден ден ADENA!!! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!!!
 newsm59 Gift Tada

# 31
Честит Рожден Ден, Адена, бъди много здрава и много желана!  bouquet

ka_tq, скъса ме от смях с този бърборко сладък!

Мойто днес как яде, събра ми погледа - леща (пасирана), настъргани тиквички на фурна с масло, яйце, мляко и моцарела, десертно плодово пюре и прясно мляко с баничка...и всичкото самО! С лъжичката и с дясната ръка - самичко в устата...И вика на майка ми "дай, бабо, айди!"  Mr. Green

# 32
Кате, с Nero или още по просто- Record Now - програми - има ги по сайтовете, съвсем лесно е...

Шеманет, вие като във френски ресторант, бе! Дай рецепките!
Поли, като е частна - нали го возят с бусче, може и по далечко да е... Ние сме от другата страна на София, не ги знам там...то, и в нашия район не ги знам, ама май ще ми се наложи...имам страхотно предложение за работа, до 2 седмици ще знам окончателно и съм в страшна дилема дали...дали... хич не съм предвиждала да почвам работа (поне още година), пък то....

# 33
Честит рожден ден ADENA!!! Много много радост и любов ти пожелавам!
 newsm59 newsm59 newsm59

# 34
Кате, с Nero или още по просто- Record Now - програми - има ги по сайтовете, съвсем лесно е...

С Nero я ама пак нещо не ми се получава! Дали е възможно да е от формата на филмчето, даже нащо DVD, после не ще да ги чете, да не говорим компа на свекитата, дето е от преди 4-5 години. Ама в тях закупено DVD от магазина примерно тръгва без проблем  newsm78.
Сега ще потърся Record Now, та и нея да пробвам.

# 35
Имаме избило първо кучешко зъбче.Придружено от безсънни нощи и Т.

# 36
Шемет Невероятен, как е Марти? Направихте ли операцията?
 Praynig надявам се да ви се е разминала...

# 37
  • Варна
Честит Рожден Ден АДЕНА   bouquet

ка_тя и вас ли ви хапят мечките в тъмното и се щипете със щипки  Joy
мойта вика мойта мома вика "ауу там тъму, мечу папа дупиту"
и после сама се успокоява: "няма ташну, мечо папа мед, не папа дупиту...няма ничу, мама тука, мама пази Оката"  Joy
а за щипките вика "мамо , боля, чипи пъчиту"  Mr. Green

# 38
  • София
благодаря на всички за поздравите  bouquet

# 39
http://www.decemvri.snimka.bg/album.php?album_id=285344[b&pid=8254668
малко фото от нас, да не ни забравите !
 Вержи, тоз без мечките не си лягаме! Било на обед, било вечер дойде ли време за лягане идват мечките или от мазата или от вън! То иначе не иска да си ляга! Та по този въпрос- Кога си лягат децата Ви? Още на режим ли са , в смисъл, Влади на обед ляга в 13:00, някой път и в 13:30, после вечер гледам в 21:00 до 21:30 да е заспал, но нещо вечерното лягане не ми се получава по час.

# 40
Кате лягаме си различно - в зависимост от това в колко е станала сутринта...
По повод дисковете - на ДВД диск се записва ДВД формат за да може да го прочете ДВД -то, може и други но трябва плеъра да може да ги разчита - в книжката му пише какво формати разчита. Нашето например не чете ДвиХ (че не ми се сменя кирилицата), ХвиД и пр. ако запиша филм с такъв формат (независимо на какъв диск) плеъра няма да го прочете, а компютъра - да. Само трябва да гледаш да не е по голям обема от възможностите на диска. Има програми за преформатиране, аз използвам ДВД Санта...
Дано обясних правилно...

# 41
И от мен закъсняло поздравче за Рождения ден на Аденчето!    bouquet
Много, много здраве , много любов и добър късмет !

Ей, разгледах снимките .... много хубави деца : малки дами и големи разбойници видях  Grinning Hug
Зареждам батериите за фотото и съм амбицирана да започна да щракам пак Георги .... не съм го снимла от  newsm78 ... има няма един милион години  Laughing

Ка-тя , радвам се че ви е харесало Влакчето с име Томас  Grinning
И Георги ляга с една мечка , наричана "мече" .... малка плюшена играчка , която му седи в кошарката от бебе .
Драмата настъпва, когато периодично се налага "мечо" да се къпе ... тоест да го пусна в пералнята  Crossing Arms
Мъъъъкаааа  ooooh! ..... иска си го и не го сменя с нищо  Sunglasses
В момента режима при нас пак е железен / нещо хубаво трябва да има като резултат от яслата , все пак  Mr. Green/ - ляга, става - като по часовник , шише с мляко или сок и нищо друго не е необходимо .
До скоро имаше една мания - без книжка да не заспива , но сякаш отмина или просто се изморява повече и е готов за съм в момента , в който го сложа да ляга.
Поздрави на всички !  Heart Eyes

# 42
Пешеходке, обясни ми като учителна на първолак, благодаря за инфото, ще разнищя аз тези неща.
Магеста, не че си лягаме с "мече" ами го плаша с мечките  Joy, че ако не стои в леглото и не стиска очите, ще дойдат и ще му ухапят дупето Joy! Иначе неговото легло отдавна е без решетка и като го сложа да спи, става и се разхожда, не иска да спи, аз гоня час , примерно 21:00 часа, не искам да стоя там с него да пеем песнички или да го приспивам.Слагам го в леглото, млякото и заминавам, ама щом свърши млякото, почва едно гонене, не иска да си ляга, крещи "оте мако" и с това оте мако може и 2 бурканчета разредени с вода от това "на баба 4,5%" да измуче и пак да не заспи  #Crazy. Е как да стане? newsm78. Искам сам да си заспива в стаята, ама рядко се случва, гоним се до 22 часа и накрая сядам до него и той заспива! В яслата как заспива без никой до него, дори без така необходимото му "мако"? Просто при нас дойде ли време за спане е АД!

# 43
пешеходке, не бе, не като във френски ресторант, това е стара еврейска рецепта, ама се прави с кашкавал и сирене, а у нас нали няма такива, та използвах наличното...

"Калавасучо" (тиквичково ядене)
4 тиквички
2 яйца
масло по-малко от 1/2 малко пакетче
кашкавал настърган една шепа
сирене натрошено - 1/2 кг
прясно мляко 1/2 ч.ч
сол, подправка на вкус (аз не слагам нищо друго!)

1) тиквичките се обелват, нстъргват на едро - или в робот - и се кипват във водичка, прецеждат се от водата и се осоляват и омазняват в тавичка за печене, докато са топли, пластът тиквички трябва да е около 1,5см
2) омесват се със сиренето и с 2/3ти от настъргания кашкавал, едно яйце и млякото
3) изравняват се и отгоре се намазват с другото яйце и се покриват с остатъка от настъргания кашкавал
4) пече се 20тина минутки на силен огън - трябва да се позачерви кашкавала и са готови (те нали са кипнати, та са си готови, но с фурната стават по-вкусни, изпарява се водата..., изпича се яйцето и кашкавала).

Не знам дали съм уцелила количествата на съставките, защото я правя на око винаги, много е вкусно, бързо и леко, та не знам как ще стане с тези количества тук...пробвайте и кажете да не е станало мазно, воднисто или нещо друго.

# 44
Шеманет, мерси - ще го направя утре но... Х 3... знаеш как е ...
Кате, ако мога да помогна - с удоволствие.... между другото в ДиС , подраздел Хоби има тема за компютърни и пр. неволи, не помня заглавието, но по името ще я откриеш...

Общи условия

Активация на акаунт