"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 326
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
ЧРД и от мен, Саше! Много здраве и късмет!  bouquet

Ето и от мен една почерпка. Днес имаме годишнина - 6 години от сватбата!

# 46
Здравейте момичета, не съм се включвала скоро, но ние пак сме болни. Тази ясла хич не и действа добре и се чудя какво да правя. От сряда е с 39 градуса и на антибиотик, удари я в ушите и не пада гадната му температура. И за капак пак и мен зарази. Тамън почнах нова работа.
Много съм се претиснила, вече незнам как да и сваля температурата и в Исул я водих и не може да падан и това си е. Сега пак ще ходим.
 Hug от нас и пожелавам на всички ви само здрави дечица.

# 47
Мила lia25 стискам ви палци да се оправите Praynig И аз се боря от три дни с тази температура.Давам Нурофен, но снощи сложих и свещичка Ефералган.
Момичета случайно да сте чули за вредно адаптирано мляко. Чух част от информацията по М САТ но не разбрах точно за какво става дума newsm78

# 48
Ох, Лия, ще се моля за вас, да се оправите бързо и безследно!
 Praynig

Бети, честита годишнина, да сте много щастливи и сплотени всички!

Пешеходке, каквото и да направиш, все ще се яде, с такива продукти...то е като баницата...

Иринчето пак се впусна в романтични вихри и хич я няма...сигурно е на honey moon и е много заета!...Пу пу, блазе й.... Party

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 21:36 от шамЕнет

# 49
  • сто акровата гора
Бети, честита годишнина, да сте много щастливи и здрави и късметлии! Hug

# 50
  • София
Абе тук съм си, ама нещо не стигам до компа!!
Мацки, хайде да се видим, бе! Гледайте какво време е, като по поръчка! Ще разказвам на живо Wink

Снимките са ни доши само в хартиен вариант, като прати тоя фотограф диска ще ги сложа в албумче и ще ти постна. На мини хани муун ще ходим в началото на ноември Laughing

шамЕнет, за теб специално ще разкажа за сватбата, че не можеш да дойдеш на срещичка, само да ми дойде музата Heart Eyes

Лиа, бързо оздравяване! Отвратително звучи това с тея болести Rolling Eyes

Бети, честита годишнина  bouquet

Аа, Дивна е много сладка, одрала е на майка й кожата Hug

# 51
Аа, Дивна е много сладка, одрала е на майка й кожата Hug

Хич, не ми се подмазвай! Разказвай в подробности, пък ще чакаме после фотото... Много мами тука се изпожениха, сигурна съм, че е било прекрасно, ама на островче и пр. звучи адски романтично - много ще ти завиждаме не се притеснявай - давай че "умрех" от любопитство! За толкова години (давате ли си сметка, че вече почти 3 години се познаваме) "мисла", че сме заслужили да споделиш с нас!

P.S. За секс нищо не съм казала.... Naughty

# 52
  • Düsseldorf
Понтесче, изгаряме от нетърпение да те видим, да разкажеш, да покажеш!!! Права е Пешеходката, че 3 години са си  много време и сме си наши вече.... Аз като се жених докато бременеехме, голяма работа, че съм качила снимки, и без това никой не ме е познавал още наживо. Ама сега е друго нещо, чакаме ги като от много свой човек! Simple Smile  Hug Hug Hug

Честита годиншнина, мила Бети! Да си винаги обичана и обичаща!

Свиленката днес ми  е ученичка, та имам малко време. Тя ходи преди 2 седмици на ясла за 3 дни, после боледува, като по цял ден мрънкаше Мама, мама, не ме изпускаше от очи (Това мойто дете, дето преди ме зарязваше където й падне и не се обръщаше да види идвам ли!!!). И се бях притеснила, че няма да я бъде яслата, но миналия петък пак я дадох и сега вече разправя, че е хубаво там и че пак ще ходи. Та дано се успокои и свикне! Praynig
Аз усилено търся работа, така че трябва да свиква, милото.

Да използвам и да ви поканя в една тема за Коледни подаръци, ще се събираме да пазарим от Германия от един сайт и доставката може да излезе безплатна! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336920.0;all

Хайде, на всички прекрасен ден и до скоро!!!   bouquet

# 53
Ей honey moon е точно до мен  Shocked
 newsm78 явно съм пропуснала че някой ще идва насам.....   Crossing Arms

Понтесче хайде де, и аз чакам на опашката  Laughing проверявам през ден.... ама нъцки  Blush

Пък аз да ви кажа моя Криско какъв е песнопоец  Laughing непрекъснато пее ..."студ, дърво и камък се пука, а той пее"  Joy 

Бързо оздравяване на всички болнички!!!

# 54
# 55
Добро ви утро !
Днес заявявам твърдото си намерение да сготвя на Шаменет манджичката  Grinning
Мързелива рецепта, за "майстор-готвачи"  Wink като мен ми изглежда  Laughing
Вчера бях на погача на бебе .... м-да забравят се много бързо параметрите...
Какво парче месо беше, какво станА'  Laughing
"Човекът не му беше комфортно докато го държах - интуитивно усети, че не съм на вълна бебета  Sunglasses
Нещо май се разболявам: гърлобол и сополи, спи ми се .... Георги пак ми е довлачил нещо от градината  Crossing Arms
Алекс Шу, интересно сайтче  Peace
Усмивки !  Grinning

# 56
Ине, Понтес, стахотни сладурчета са станали Лори и Алексис, да ги нацелувате от мен и ЕленаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние сме добре, Елена що годе започна да яде (отново с филмчета, но все пак е нещо), че в чудо се бях видяла с това ядене ooooh!. Аз раста на корем и килограми (до сега 4 отгоре), а и ми личи, защото не се беше скрил изцяло корема с Елена hahaha
Може ли малко помощ:
1. Ако има мами, които сте отделили вече дечица в отделна стая, какви легла сте им купили, че сега ни чака обзавеждане на стаята на каката и още се чудим какво легло да й вземем, а креватчето да остане за бебо? newsm78
2. За дечицата на ясла - има ли нещо по-специално за купуване като дрехи, пантофи при тръгването на ясла newsm78. Аз ще питам и лелките, но ако може и съвети Hug
Мисля да пусна Елена да видя как ще тръгне Peace

А и се оглеждам за среща, но нещо няма предложения а? newsm78

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 17:06 от dideto

# 57
Здравейте и от мен.
След 2-годишно отсъствие от работа завръщането е доста странно изживяване.  Confused Добре, че преди това детето се адаптира в яслата, че сега само моята адаптация остана.  Laughing
Диде, в коя ясла ще тръгва Елена? За дрехите - да са лесни за обличане и събличане - без бодита, копчета и т.н. Вики обикновено ходи с потник, памучна блузка с дълъг ръкав (тънка) и долнище на анцунг. За спането в отделна стая не мога да те посъветвам какво легло, защото и аз се чудя. Нашата спи сама на спалнята заградена със стени и кошара, но се чудя по-нататък какво легло би било подходящо, без да пада, колко легла ще ни трябват и т.н. Wink
Понтес, хайде, давай снимките и разказа!  Naughty
Поздрави и целувки на всички!  Hug

# 58
tini-mini, приети сме в 49 ОДЗ "Радост", много ни е близко и удобно, но да видим дали ще свикне newsm78

# 59
magesta, кажи какво стана с калавасучото?
tini-mini, адаптацията при мен все още тече - в момента сме и в период на отбиване и е кошмар, но ще разправям като ми мине малко, че ще експлодирам
dideto, мойто спи на ниско креватче от едина година, постепенно ще свикне и Елена, споко
понтеска, мерси, чакам с нетърпение снимки и разказче, знам, че много можеш да пишеш!...

Общи условия

Активация на акаунт