Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са впечатленията на учениците и родителите от учебните предмети, учителите и отделните учители в училището?
Какви са впечатленията от адаптацията на децата в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са впечатленията на учениците и родителите от учебните предмети, учителите и отделните учители в училището?
Различни са впечатленията от учебните предмети и учителите. Някои се оплакват от използването на макетни ножове в училище, докато други хвалят успеха на учениците по различни предмети като математика, немски език и домашен бит и техника. В училището има различни впечатления сред родителите за учителите. Някои родители изразяват недоволство от учители, които не се справят добре с материала или не се държат правилно с учениците. От друга страна, други родители са доволни от учители, които отдават приоритет на обучението и поддържат ангажираност с учениците. Впечатленията на родителите от отделните учители варират. Някои родители са доволни от учителите по литература, математика и история, докато други изразяват недоволство от учителите по английски, български и физическо възпитание.
-
Какви са впечатленията от адаптацията на децата в училище?
-
Какви са впечатленията от рождения ден на дете?
-
Каква математическа надпревара се проведе на 25 октомври?

Важно е да не губим чувстото си за хумор.
! Елате да гледате само какво се казва пубертетска истерия. След като търпяхме този вой около половин час, аз събрах всичките си здрави и болни нерви и отидох да я прегърна и да и кажа, че я обичам, но това не променя решението ми за компютъра. Нейният вечен аргумент е, че "всичките други" си седят на компа колкото си щат, въобще не учат, но забележете!, пак имат само шестици. За утре съм и поставила задача да мине с един лист през целия клас и да запише кой колко време учи и колко седи на компютъра. Шъ лудна ви казвам! Изнервихме се всички ужасно, бебе и то усети и като ревна! Отивам да си направя едно успокоително чайче, че и глава ме заболя. Това е то, не е лесно да си майка.
.Самият факт, че си задаваш този въпрос ,означава точно това.Но все пак са деца, не може да не правят грешки.

дали искам много от тях или пък обратното - дали изисквам достатъчно
.

, на вашите деца-математици