Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 486
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
Бреейй, къде изчезнала чак темата ни... Бързам да я върна.

По-горе сте показали перфектни неща - и палтата, и лицата, и всичко  Heart Eyes Фрида, черен клин би трябвало да можеш да си намериш както в Манго, Бенетон, Ню Йоркър, Том, така и във всяка улична сергия за чорапи. Последното обаче знаеш, че ще е с качество, адекватно на цената  Mr. Green

Аз съм на вълна преправяне на стари дрехи. Оказа се, че имам изобилие от палтенца, полички и ризки, заврени преди 7-8 години в килера, които, без да знаят, са се превърнали в отново актуални. Имат нужда от фиксации обаче, щото фигурата ми вече не е актуална.

Чакайте сега, да се консултирам и с вас... Предстои ми важно делово събитие, извън БГ. Имам нужда от съвети относно одеждата си. Значи, трябва да е семпла, трябва лесно да се превъща от дневна във вечерна и, най-важното, трябва да се побере в малкичко куфарче, ведно с всичките ми останали багажерии...  Rolling Eyes Имам подобни обувки, имам една сива пола до коляно, имам сив широк панталон и черен, по-тесен... хм, май това е от наличните.

# 181
  • Кацнала на едно дърво.
Крейзи, май лав,  Grinning с наличностите ти трябва някоя по-така ризка/блузка и си готова. Нещо по-фантазе, дето викаше баба ми.  Laughing
Примерно.

Или.

Може би.

# 182
  • До хладилника, който обичам
ДобЪр ден. Не сме се виждали с вас от известно време. Сега обаче имам нужда от съвет и ето ме тук.

Дали е оправдано някой си човек, например аз, да има 5 часовника при наличието на само 2 ръце?

Въвеждам ви в драмата.

Имам един часовник, ето такъв, само че полиран и без никакви камъни, т.е. по-красив:
часовник Гес

Тези дни от ибей си закупих ето тези:
часовник фосил 1 - 2
часовник фосил 2 - 2
часовник суоч

Пита се - да си взема ли и ето този фосил, който много ми допада по размер и вид?

# 183
  • Belgium
Бу а добър ден  Grinning

Аз както ги виждам нещата - вземай го  Mr. Green

Лично аз имам над 4-5 чифта часовници и не се спирам да си вземам още.
Дет се вика Викиту Бекъмова си избира колите в тон с тоалета, ти за един часовник  Joy

# 184
Бу, чета, чета и драма не откривам!
И 10 да са - винаги ще намери повод да ги носиш  Mr. Green

# 185
Купувай ми, и питаш!  Shocked Ще споделиш ли откъде ги намираш тез красоти, моля?  Praynig

# 186
Бу, по мое мнение имаш нужда от Фосил с кожена каишка.
Показаните са много хубави, но ми идват малко еднакви, независимо, че не са.
Аз имам също фиксация в часовиници ( както и чорапи, чанти и чехли), но  в момента съм .. затихнала в 2.
единият е с метална каишка и кръгъл,  другия е с кожена.

# 187
  • До хладилника, който обичам
www.ebay.com, Бръмб, но те предупреждавам да не влизаш, ако не ти се рискува семеен банкрут.

Аз имам също фиксация в часовиници ( както и чорапи, чанти и чехли), но  в момента съм .. затихнала в 2.
единият е с метална каишка и кръгъл,  другия е с кожена.
Обмислих и такива фосили, но повечето са твърде големи за ждролявата ми китка (за разлика от ханша ми). А и, честно казано, имала съм с кожена, но предпочитам метална.

# 188
  • Кацнала на едно дърво.
Ех, Бу, всеки си има ахилесова пета. Твоето трябва да е ахилесова китка, де.  Laughing Нас не ни питай, ще те поощрим в харчлъка, как. Само че подобни ми се струват твърде всичките модели. Каква файда да се харчиш, като всички ще си мислят, че си с един и същ часовник, ъ?  Tired
Ако питаш, притежавам два часовника - един "Суоч" по-спортен модел и един "Фосил" като гривна с много висящи неща по него. (Виждаш ли, падаме си по едни и същи марки.  Grinning) Последният път, когато погледнах часовник с желание, се оказа, че струва към 50 000 евро. Това уби всякакво желание да се заглеждам.  Crossing Arms
П.П. В "ибей" не влизам аз. Лошо ще стане.  Mr. Green

# 189
Точно се опитвам да намеря моя модел, защото е малък и да ти го покажа, но не го намирам. Каишката е червенка.
Мъжът ми ми го подари за св. Валентин , докато бяхме в Тайланд. И макар да го купи от фирмен магазин в тамошния много важен МОЛ ( кикик) и да плати доволно реална сума за него, не ме напуска усещането, че такъв модел на Фосил нЕма. Mr. Green 

# 190
Щях да напиша същото като 10cent's. Grinning

ПП Влязох в сайта на Fossil и харесах тези два модела на Филип Старк.

# 191
Хубави часовници момичета, аз много харесвам подобни красоти, но само да ги гледам. Не мога да нося часовник, максимум след 1месец се е скапал тотално (явно някакви силни биополета или не знам си какво, но спират да работят).

crazy chick, и моето мнение е като на Василиса, да комбинираш полата и панталоните с някоя по-шик блузка. ))) Обувките също са страхотни, но с този дървен ток имам чувството, че не са съвсем за официално събитие. Не знам де, то с тази мода вече човек не може да прецени добре.

# 192
Аз съм с Fossil Blue от 4 години, досега само една чертичка от минутите ми е паднала. И ми е много красив Simple Smile Повече ми е като аксесоар, рядко го поглеждам.
Искам червен.

# 193
Отворихте болна тема- часовниците....аз избягвам да поглеждам към витрини с часовници, защото си харесвам поне 20-тина модела. За съжаление нямам възможност да купя повечето от тях (все с много хубави цени ги харесвам Mr. Green) Имах Tissot, който вече не нося, един Аlfex и Swatch- които нося напоследък. Подариха ми и един часовник на една неизвестна марка за мен newsm78 Follie-Follie, но не знам кога ще му дойде времето и на него. За съжаление към часовника както и другите аксесоари се "залепям" и не обичам да го сменям според тоалета Embarassed

# 194
Бу, каквото и да си купила от ибей, може
да си сигурна, че е фалшиво. Нещо не ми
се връзва логото на Фосил, май изглежда
съвсем различно от това на тези уреди...
Ама ти си знаеш. Купи си още един. Може
пък да спреш да закъсняваш за срещи.

Общи условия

Активация на акаунт