Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 446
  • 427
  •   1
Отговори
# 60
О, аз предполагам какво би казала за черните колички  Laughing
Няма нищо лошо в различното мнение, стига да не му слагаме етикети, нали..
Виж сега тоз с какво се е докарал , според мен е много сладък и без да бъде в  традиционни бебешки цветове:
http://www.okaidi.com/VAD/Theme-3-Layette-Fille/td:1:2:1:136:2204.htm
изчакай да се зареди човечето вляво.

# 61
Цитат
30 години по-късно, когато Киро си поиска блузка с Маккуин, обърнах София, за да му намеря. Даже две му намерих - една на Женския пазар и една в магазин за 1 лев. Носи ги навън, носи ги вкъщи, даже спи с тях от кеф.

Напълно разбирам това. Най-голямата ми находка бяха едни пижами с къс ръкав на Дисни. Купих му две еднакви след много разгорещен спор с продавачката "ама как така, ще му се повтарят" Wink С тази пижами ходеше и денем вкъщи и нощем, с такава пътува за морето.
 Изобщо децата като започнат да имат предпочитания, възгледите на майките за стил отиват на ..... много заден план, да не кажа на майната си.

# 62
Виж сега тоз с какво се е докарал , според мен е много сладък и без да бъде в  традиционни бебешки цветове:

хубавец Laughing  ... прилича малко на тези http://www.bnr.bg/NR/rdonlyres/DEF33247-56B8-49FF-A5DC-17E295B6F … /0/max_moritz.jpg   и е по-интересно  от традиционната бебешка мода   

# 63

Е тогава да се изкажа окончателно. ) За мен не върви да си сложи човек бебето в черна количка, да стилни са, съгласна съм, но са черни. Асоциациите са ясни. ))
А въпросното бебе ми харесва как е облечено. )) Противно на твърденията ми за много ярките цветове, обличам дъщеря ми в по-пастелни. ) Не ми се пускат сега снимки за илюстрация.

# 64
# 65
  • Пловдив
Заинтригувахте ме с тази тема!

При мен повечето неща са на периоди....в стила на обличане, интериора, прическите, готвенето ит.н. Явно имам нужда духовно да минавам през различни нива....Докога не знам!
Иначе харесвам комбинацията червено -венге, различни нюасни на кафявото и комбинации с естествени материали. Обожавам големи бани и мечтая за ретро-вана на крачета... Rolling Eyes Харесвам големи помещения с малко мебели,но от функционална гледна точка трудно ми се отдава.
Детето си /момченце/ обличам с удобни,но понякога малко щури комбинации /пак според настроението ми/ - харесвам цветни,но не шарени детски дрехи, но пък ми допадат и класическите комбинации. Повечето детски неща,които сте показали ми харесват, но не се прехласвам по тях. Но пък малко прекалявам с детските играчки и аксесоари.
Готвя в повечета случаи само когато имам настроение...харесва ми да опитвам екзотични неща,но да не ги приготвям аз...С десертите съм малко на Вие.. Embarassed
Имам поне 2-3 различни стила дрехи в гардероба си, като едните са съобразени с естеството на работата ми /по-делови/ - там се придържам към класиката черно и бяло,но понякога си позволявам и леки експерименти!
Признавам си,че доста често се поддавам на модните течения, но гледам да не прекалявам и вманиячавам!

# 66
Моля за идея за черна официална обувка, която никога не излиза от мода.
Такъв артикул ми липсва, поради изключително рядката му употреба от моя страна, затова си мечтая да има относително постоянство във външния вид за няколко години  Laughing

# 67
Моля за идея за черна официална обувка, която никога не излиза от мода.

Черна затворена обувка.  Grinning
Аз си търся с подобна форма, за да мога да я нося с години.

# 68
  • Варна
В детските стилни дрешки вярвах докъм втората година на детето. После тя сама взе да си избира - естетствено най- розовите и пайетести. Напоследък не се дърпам, купувам Уинкс и не ми пука. Всеки има право да е кичозен, когато е на 3  Grinning

# 69
Хахаха, снобизмът явно събира фенове и анти-фенове. Споко. Според мен за всичко си има място и време Wink. Ако бях една Мадона или Камила П.Б. (примерно) и детето ми притичваше по полянките на Уиндзор и Хенли едва ли щях да го оставя да се подмотва със суичър с Мини Маус. Щеше да има гърч - волани, корсети, сатенени панделки, всеки ден ресане на косата, изрязани нокти...да се научи лесно ли е да си благородник!

В детските стилни дрешки вярвах докъм втората година на детето. После тя сама взе да си избира - естествено най- розовите и пайетести. Напоследък не се дърпам, купувам Уинкс и не ми пука. Всеки има право да е кичозен, когато е на 3  Grinning

daffodil, ние гледаме едно и също дете! Облеклото в традиционно свинско-розово е абсолютна доминанта в личните предпочитания на дребния Сърф ooooh!

Аз харесвам черните колички. Старовремски, с бяла дантела по ръба на сенника и лъскави алуминиеви спици. Обаче по-скоро като декор, защото не вярвам да е особено функционална. или за возене на кукли и мечета.
Ако тръгна да раждам второ със сигурност ще се ориентирам към возило в тъмен цвят. Сегашната количка е бежова(изключително далновиден избор от моя страна) и пера като луда.

Buba Mara, последният интериор е 100% по мой вкус Peace.

Анджелина, добавям и да не се хвърляш на много висок или много тънък ток- с годините женското тяло се променя доста и е твърде възможно с времето обувката да ти стане неудобна, особено ако се обува 1 път годишно.

Една закачка за добрутро - Kitsch or cool?
. Розовият часовник е номер едно.

Какво стана с косата на Бу?

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:50 от surfline

# 70
Добър ден! Не мога да се изкажа по темата за снобизма в темата. Аз харесвам и кадаиф, и еклери.

Днес се включвам с нещо, което четох ... В този виолетов свят, бордото си остава култово. Лично мен този цвят ме е държал с години. Радвам се че е актуален отново (ще мога да извадя някой и друг шал).

Luciano Barachini, Diesel,Bagatt,Ferre,Tremp

# 71
Сдобих се с мечтаните от мен ботуши. Рядко се радвам толкова на нещо за обличане, но какво да се прави, когато съдбата ме е дарила с копитца 41 номер и всяка обувка е плод на дълго търсене.

# 72
# 73
Ако Господ ме бе надарил с височина с удоволствие бих носила тези дрешки съчетани по този начин http://www.promod.eu/model-shots/order/5402-look.html?UO=ISA& … ;utm_content=0208
това също - това също
Обожавам големи чанти, може и да стоят грозно на моята малка фигурка, но уви, иначе другаде не бих могла да събера всичко,които ми е нужно.
- търся си именно тази риза с този божествен цвят.
Това бих искала да нося на разходкаособено в това време.
 Хайде да оставим полемиките за снобизъм, аз съм едно обикновено момиче, с малко вкус, което би искало да се научи още на това-онова.
Искам темата да продължи.

# 74
Рокс, това са моите ботуши  Grinning Имам същите, номерът е 36.

Общи условия

Активация на акаунт