Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 539
  • 427
  •   1
Отговори
# 345
Упс, грешка  Wink

# 346
За съжаление рекламата ще стои тук мецес - питах Мамма, защото и аз се втрещих от идеята за реклама на съществуващ форум, още повече нямаща нищо общо с красотата (пък и да имаше, пак). Замижете.

Ммда. Е поне може цветовете да пипнат малко. Да не са така дразнещи. То бива безвкусица ама...  Crossing Arms

# 347
Василиса ти поне имаш извинение защо не ходиш с тъмни цветове лак, а аз не намирам време вече.
Дори чух едни съвсем случаен разговор между годеника ми и и мама, говореха че преди съм си обръщала повече внимание, а сега даже и червило не си слагам. Еми така се случва, вече задълженията са повече.
 Ох този сайт на Rinashimento съвсем се побърка. Добре поне че нямам време и за магазини, но така като гледам тези красоти, съм убедена че няма да мога да ги намеря тук в нашите магазини. Искам всичко от колекция Folk Fal Mr. Green
И като говорим за дрехи, колко всъщност са ви достатъчни, броят им има ли значение?
Забравих де споделя един интериор, който истински ме развълнува http://www.vgb.bg/decor/

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 13:42 от ani_4ka

# 348
Кой точно? От това списание харесах само кирпичената къща, а толкова го чаках, така харесах предишния брой! Язък. Повечето неща мога да си ги направя сама по-добре, а без друго основното беше реклами.

# 349
Аз мислех, че съм дала точен адрес, стр.128 една етно кухня.
Виждам,че във все повече списания присъстват повече реклами, а информацията,която ни е нужна, и заради която сме си купили въпросното списание, я няма.

# 350
  • София
E, толкова исках да ви покажа шантавите дънки, които си купих и не можах да открия снимка в нета. В талията и ханша са тесни, а малко след началото на крачолите стават много широки. Не като класически клош, а се разширяват с нещо като плоха (ако изобщо е вярно това с плохата) и приличат на пола или по-скоро на джинси на каубой от някой уестърн. Странни са, но аз си ги харесвам. Дълго време се чудих с какво да ги комбинирам и накрая се спрях на риза в кафяво. Между другото от известно време открих, че ризите, които са като боди са много удобни (не се вадят и винаги имам "огащен" вид Laughing). Изобщо, стайлинга ми  в този му вид е високо оценен от две тийнейджърки фенки Twisted Evil, които си имам.

# 351
Здравейте момичета. ))))

Оххх, цял месец трябва да изтърпим това безумие, но явно няма как, хората си плащат.

Аз най сетне си купих ботуши, обикалях града месец и нещо. Не са точно това, което искам, но са най-добрият вариант. Харесала съм едни други, но цената им е просто безумна (поне за мен). ))))
За лак честно казано от 2години се сещам много рядко. Имам 3-4 и се лакирам с тях. Преди години сигурно имах 30-40, то бяха рисунки, то беше чудо. Сега си ходя така без нищо (започнаха много кофти да ми се чупят ноктите и няма 2 с еднаква дължина колкото и да се старая да ги изравнявам).

А за количеството дрехи....охх, все викам че нямам, като отворя гардероба пръщи по шевовете и естествено нямам какво да облека. ))) В общи линии ходя с няколко неща които са ми удобни и любими, останалите дрехи обличам чат пат.

# 352
Darra, да не са от този тип? Wink

# 353
Между другото от известно време открих, че ризите, които са като боди са много удобни ....
Да се покажа като пълен невежа, но не съм виждала подобни ризи - може ли снимка?
За лака - как да кажа  Embarassed - почти никога не са ми лакирани ръцете. Имам не фини пръсти с малка нокътна плочка, ако сложа тъмен лак става още по малка  Laughing
Краката ми цяло лято бяха в тъмно червен лак на Севънтийн, споменат преди много теми като цвят "съсирек"  Wink. Благодарение на  многократното му полагане без база, сега след като го изтрих имам перманентно оцветени в розово нокти. Смешно е, а с израстването става още по-смешно.

# 354
  • Belgium
Между другото от известно време открих, че ризите, които са като боди са много удобни ....
Да се покажа като пълен невежа, но не съм виждала подобни ризи - може ли снимка?

Заповядай  Peace

# 355
  • Кацнала на едно дърво.
И аз така си ги представих. Този модел ми е любим вече няколко години. Много са удобни - и с ниски обувки за по-ежедневно ходене, въргаляне в парка и пързаляне стават, а ако се наложи, може и с по-висока обувка да се носят.
Обичам такива дрехи, многофункционални.  Joy

# 356
Обичам такива дрехи, многофункционални.  Joy

Ъхъ, ъхъ Laughing.

# 357
Благодаря, Лу!
Допадат ми много, ще си потърся.

# 358
  • Paradise
Наминах през въпросния магазин Rinashimento на Графа. Нищо не си харесах, а доста бостойно разглеждах, а в сайта имаше интересни предложения.
Чудя се къде е грешката.

И ризи-бодита не ми харесват. Изглеждат ми като трико на гимнастички.

И лак не ползвам. Нито ме кефи, нито ми се занимава.

Но пък си харесах дънки, в Бенетон.
Ако имам късмет, утре ще съм горд притежател на един чифт Party

# 359
  • София
Наминах през въпросния магазин Rinashimento на Графа. Нищо не си харесах, а доста бостойно разглеждах, а в сайта имаше интересни предложения.
Чудя се къде е грешката.

Ами вероятно защото на снимка изглеждат по-красиви, отколкото в действителност. В магазина лично на мен ми изглеждат направо парцаливи. Аз пък съм си набелязала едно по-плътно черно сако в Макс Даниели, за студените дни, надявам се утре да се сдобия с него. Досега не съм купувала нищо на тази марка, има ли някой с впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт