Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите и рисковете от обрязването на момчетата?
Какво представляват ритниците по време на бременност?
Какво представлява обрязването на момченцата и защо се прави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите и рисковете от обрязването на момчетата?
-
Какво представляват ритниците по време на бременност?
-
Какво представлява обрязването на момченцата и защо се прави?
-
Може ли новородено да се отглежда на климатик?
-
Какво представлява хълцането на бебето по време на бременност?
Не знам какво беше туй, толкова негативна емоция излях върху него...не е за писане. 
значи бих продължила с любимите ми прашки във вътрешния джоб на якето с послание, че го чакаш довечера, някакъв сладкиш сърце, собственоръчно приготвен, неделна закуска в леглото, цитати от любовна лирика чрез SMS, сменяш картинката на декстопа с нещо романтично... Друго на този етап не ми хрумва, но мисля че има поле за размисъл
Душичка
Попаднала си на правилното място, ако искаш да се ориентираш чети темите назад , има линк към тях на първа страница, иначе за срещата организираме я софийските мами на 25/10 от 13ч, мястото засега не сме го заковали твърдо, има предложение за Джепето на Гурко, но не е окончателно 
Беше по-лесно да ме прескочиш, отколкото да ме заобиколиш
Преди да забременея ми останаха някави си 5кг. за сваляне и айде отначало, ама да сме живи и здрави с бебето, после ще е глад то се е видяло
Аз ти предлагам като варианти диск с любимата му музика, тениска с твоя лик, книга от любим автор, кошница с лакомства/плодове, виждала съм едни такива кутийки с късметчета за всеки ден от месеца, ами това се сещам 
Ще ходя при моя док да ми каже за какво иде рач, щото малко се притесних честно казано. Някоя от вас да има подобен проблем?
Добре дошла и приятно изкарване във форума!Тук е доста приятно
аз чак не повярвах,че ще му повлиая така,но наистина беше трогнат много. Сега то виси вече почти 4 години оттогава на огледалото в колата и всеки път като го погледнем си спомняме за онези дни...