Отговори
# 195
Мен никак ме няма в спорта ..така че ако кача 25 кг  като сестра ми, не знам после как ще ги свалям.Но да са ни живи и здрави бебетата пък останалото после ще го мислим.
Аз вчера за първи път се сблъсках с променливо настроение типично за бременността.Имах много приятен ден,ходих на пазар с моя позната и всичко беше ок....но като се върнах у дома така нападнах моят мъж,че туй не бил направил,туй не бил предвидил......и стана една SadНе знам какво беше туй, толкова негативна емоция излях върху него...не е за писане.

# 196
Здравейте! Аз също чакам бебче през февруари - момче! Сега влизам за първи път и още съм доста неориентирана. Поне се надявам да съм на правилното място - сред февруарските маминки?! Бихте ли ми казали каква е тази среща на 25.10 и въобще какво да взема да прочета, за да се ориентирам?  

# 197
steisy p Добре дошла в групата на февруарките и в мамите със  stork-boyЛека бременност ти желая и сладко бебче февруари.

# 198
Добро утро и приятна закуска  Simple Smile

Лукрециана, за киселините можеш да пиеш Талцит. Аз съм го пила като бременна, не е противопоказно, има бърз ефект. Това по принцип е основа, която като реагира с киселините и ги неутрализира (също като най-обикновена сода бикарбонат, или газираната сода, ама те не са много полезни). Ама че го обясних  Embarassed

Карбо, чудесна романтична идея. Ето и моите предложения, че има доста още да ги докараш до 30  Simple Smile - романтична елекронна картичка, поздрав по радиото (което той слуша), залепен надпис I love you на предното стъкло на колата (или пък целувка с червило на огледалото), малка лИбовна картичка в портфейла. Имай предвид, че на петия ден ще се светне какво му се случва и ще очаква да се случи нещо, така че моментът с изненадата трябва да става по-голям  Thinking значи бих продължила с любимите ми прашки във вътрешния джоб на якето с послание, че го чакаш довечера, някакъв сладкиш сърце, собственоръчно приготвен, неделна закуска в леглото, цитати от любовна лирика чрез SMS, сменяш картинката на декстопа с нещо романтично... Друго на този етап не ми хрумва, но мисля че има поле за размисъл  Mr. Green    

Лек ден от мен  Heart Eyes

# 199
Добро утро, мамчета!
Не мога да ви изчета два дни Rolling Eyes Голямо писане сте му ударили! Ние изкарахме чудесно рождения ден на детенце, как само се радва на подаръците, милата, до 23ч. сме ги разглеждали и ако имаше начин с всички да спи щеше да е най-добре Laughing Още й държи влага емоцията, вчера ми разправя: "Мамо, искам още един рожден ден" Joy Душичка Heart Eyes
Добре дошла на steisy p welcome Попаднала си на правилното място, ако искаш да се ориентираш чети темите назад , има линк към тях на първа страница, иначе за срещата организираме я софийските мами на 25/10 от 13ч, мястото засега не сме го заковали твърдо, има предложение за Джепето на Гурко, но не е окончателно Grinning
dessi06 , аз качих с Рая 22кг. , а съм висока 1.58м, сети за какво става въпрос #Crazy Беше по-лесно да ме прескочиш, отколкото да ме заобиколиш Sick Преди да забременея  ми останаха някави си 5кг. за сваляне и айде отначало, ама да сме живи и здрави с бебето, после ще е глад то се е видяло Confused
Лукрециана, содата е универсален лек с/у киселини, другото нещо, което ти  препоръчвам да имаш винаги род ръка е Талцит. Аз съм почти непрекъснато с киселини, голяма гадост Sick
carbo, чудесна идея за подаръците на любимия smile3501 Аз ти предлагам като варианти диск с любимата му музика, тениска с твоя лик, книга от любим автор, кошница с лакомства/плодове, виждала съм едни такива кутийки с късметчета за всеки ден от месеца, ами това се сещам Wink
Снощи разглеждах албумчето, ама верно големи убавици сме се събрали тука, пу-пу да не ни е уроки, те и децата ни ще бъдат такива сладури като нас Wink
 Да ви питам миналата седмица си правих изследвания- кръв, урина и т.н. та ми казаха, че имам малко кръв в урината, питаха ме дали имам проблеми с бъбрцети, а пък аз да чукам на дърво никога досега не съм имала подобни грижи слава богу newsm78 Ще ходя при моя док да ми каже за какво иде рач, щото малко се притесних честно казано. Някоя от вас да има подобен проблем?
Хубав ден на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 10:39 от emym

# 200
И аз ще кача доста,от сега си го знам.И корема ми ще върви 5 минути пред мене ама какво да се прави... newsm78Мъжа ми се майтапи с мене,че като ме знаел какъв съм инат,щяла съм да гладувам по цял ден само и само да отслабна JoyА за фитнес-не съм сигурна,че изобщо ще ми остава време...освен ако не ходя с бебетата Mr. Green

Имаме си нова мама!!! HugДобре дошла и приятно изкарване във форума!Тук е доста приятно smile3521

# 201
Добро утро, момичета!  bouquet

Карбо, браво на теб! Когато бременеех с дъщеря ми, бяхме в някакъв многопластов и емоционален период - хем романтичен, хем щастлив, хем и много притеснен, защото живеехме под наем, аз работех без договор, още не бях дипломирана, на съпруга ми му се бавеха разни назначения и той много се притесняваше, че нямаме дом, а пък вече ще сме истинско семейство и т.н, и т.н. И тогава за рождения му ден, наред с нормален подарък (вече не помня какъв), му подарих една тухла четворка - новичка, спазарих я от един строеж наблизо, срещу 2 лв. Laughing Сега, представете си това нещо - тежко и опаковано с 300 хартии, и един огромни зелени очи при вида му... Посланието ми беше, че все някога ще си имаме наше местенце и това е първата "вноска" за него... И когато след година - две, наистина си купихме апартамент, той я вгради при първия ремонт. Та, искам да кажа, че всички тези жестчета са супер важни за мъжете до нас. Колкото и откачени да са, колкото и да са продукт на емоции, хормони и пр. - няма да бъдат незапомнени. Пък и после други човечета ще са с приоритет, така че сега му е времето. Simple Smile
А, по отношение на емоциите - снощи плаках за пореден път - ей така без повод, не знам какво ми става. И любимият, накрая като нищо не помогна каза: айде, отвори форумчетата, поне да си изплачеш каквото имаш и да спрем. Laughing
Явно, трябва да си взимам отпуск и от тук. Laughing

# 202
  • София
Добро утро и от мен, сладурани!!! Първо да кажа добре дошла на новата мама:))) Аз тази седмица съм на работа и нямах много време да пиша тук, даже напоследък не смогвам и да ви чета, леле как сте се развихрили, направо умирам от кеф, ама време нямааааа Sad, та сега само да се включа, да не стане така, че утре да сме почнали новата тема:)))). За мен нищо интересно, хемоглобина ми в 9 седмица беше 142, сега е 121, ама доки казва, че е добър, аз малко се съмнявам, нали границата е 120, ама какво да се прави, като нищо не ми предписва ще си трайкам и така, цепнала ми се е устната отстрани, малко се изморявам повечко, потя се повечко следобед, ама какво да се прави, снощи забелязах и че сам и отекли малко глезените, не много, но забележимо, мойта доки всеки път ме пита имам ли отоци по ръцете и краката и аз все не, та не, та сега малко ще я изненадам, ама се надявам и това да е нормално, спирам да си соля яденето, колкото сол има в него, толкова и повече вода, брррр, ужас, най-не обичам вода да пия, ама...Sad И най-големия ми проблем, адски ме боли коляното, направо не мога да ставам и сядам, вчера трудно ходех, днес съм малко по-добре, отидох в една аптека и си купих наколенки, че нали не може да се мажем с кремчета и така, ама още не съм я слагала, че много стиска (то нали това й е целта, ама и аз съм една Wink ), та това за сега от мен...

carbo, страхотна идея имаш, много ми харесва, аз идеи не се сещам, ама тези дни, ако ми хрумне нещо, ще пиша със сигурност:)))))

Нека и аз да си напиша тук, не само на лични, че и аз съм в обсъждания район, живея в Павлово, така че поне на не толкова честите разходки в Южния парк може да се събираме много форумски мами, ако не и на по-честите по-наблизо до нас:)

За срещата да питам, кога ще почваме да се броим???? Хайде вече!! Как ще става това, някакви идейки имате ли?

# 203
Малки подаръци с голямо значение винаги остават в спомените.
Ние с мъжът ми се лишихме от няколко неща за, да нямаме проблеми като дойде бебчо.  Аз си продадох колата а той апартамента.  Сега сме в моят апартамент и караме неговата кола.  Може да не изглежда като много, но за нас е.  Все пак и двете неща които продадохме бяха наши мечти на които не се порадвахме.  Но не съжаляваме.

По повод тези продажби и моите оплаквания, че съм дебела и имам целулит и че ще получа стрии, и какви ли не глупости, той горкия се натъжава, че ме е ударил хормона.  Стана ми мъчно за всичко все му мърморя.  Преди седмица, две той ми подари една кутийка.  В кутийката имаше снимка на страхотен джип, прекрасна къща с огромна градина, едно красиво женско тяло, едно голямо сърце и снимка на семейство с бебче.
Каза ми, че това са нещата които ще имаме и, че той ще се погрижи за всичко, за да е възможно.  Embarassed
Стана ми толкова мило, че ревах цяла вечер.  Пиленцето ми.

# 204
Браво MamaZ!!! smile3501 Подаръка ти е бил уникален!!! Чак ми се насълзиха очите Simple Smile Ако ми позволиш ще изплагиатствам идеята ти,може би за Коледа Simple Smile Аз бях направила нещо подобно,когато празнувахме 3 години заедно.Моя подарък беше малко по-скъп,но не и някаква баснословна сума.Беше съвсем мъничко златно сърце,гравирано с моето и неговото име и датата на първата ни истинска среща (1 май 2002).Та въпросното сърчице бях опаковала в много смачкани вестници и полученото "нещо" го увих с лентаот касета,от тези едновремешните за слушане.Хвърлих "подаръка" на задната седалка на колата и понеже знам,че колата е другата "любима" на мъжа ми знаех и че той ще забележи каквото и да нередно в нея.Както и стана...Той видя подаръка,само че той приличаше по-скоро на боклук, и тръгна да го хвърля...Аз като се развиках...мале мале Mr. Green.Но всичко завърши добре,той си видя подаръка и като му се насълзиха очите... smile3518аз чак не повярвах,че ще му повлиая така,но наистина беше трогнат много. Сега то виси вече почти 4 години оттогава на огледалото в колата и всеки път като го погледнем си спомняме за онези дни... newsm51
Има малки,но тооолкова романтични жестове,които можем да направим за любимите си хора...
Леле,изписах бая нещо...Дано не съм ви станала досадна newsm78

Албенче, и на мене ми стана леко насълзено. smile3518Браво на твойто мъжленце!!! smile3501

Абе любов да има! А има ли любов всичко е възможно!!! Леле как звучи само newsm62 txtloves

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:15 от foxy81

# 205
carbo аз също искам да ти дам една идея...не знам дали ще я харесаш...За рождения ден на мъжа ми миналата година я направих.С едни малки свещички,(не знам как се казват  точно,но тук им казват чаени свещи( му написах на пода ЧРД и ИМЕТО и едно сърчице от свещи.Стана му много мило.аз ще сложа една снима в албума за да се види точно как беше..и след няколко дни ще я махна.Вече снимката е в албума  това сме ние.

# 206
  • в сърцето на един мъж...
Аз за годишнината от сватбата сега съм му подготвила едно албумче с мои снимки с коремчето. Много са красиви, правени са във фото студио и са еротична фотосесия Embarassed Сега се чудя как да залепя ехографските снимки, за да е пълен албума и да стане по-оригинален. newsm78

# 207
  • Sofia
Леле, момичета, много ме разчувствахте с тези подаръци  Rolling Eyes Страхотни сте Simple Smile Това с тухлата четворка беше направо.... newsm10
И моя любим по принцип е голяма романтика, напоследък малко се е позанемарил покрай всичките грижи и целия зор, но душата му е такава, това е важното! Аз редовно му оставям малки бележчици на скришни места и той по някое време си ги намира  Grinning Чак от време на време като не е намирал скоро и ме пита къде му е хубавата бележчица  Laughing
Добре дошла на новата мама! Много е хубаво тук, ще видиш!  bouquet

Приятен ден на всички! После пак ще ви чета! Hug

# 208
Това с еротичната фотосесия е много оригинално.И то само защото  е бременна еротична фотосесия.И после казват,че бременните не били секси Simple Smile Хайде да видим smile3508

Момичета,сега се сетих,че исках да ви попитам нещо.В 19 г.с  бебетата ми бяха с тегло 300гр и 320 гр и височина съответно 12,8см и 13,3см.Знам,че по принцип близнаците са по-мънички и въпроса ми е дали мислите,че се развиват добре.Сега съм в 20г.с. и може би са пораснали още малко.Вашите как са горе долу? Питам за мое си успокоение...

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:50 от foxy81

# 209
Geia аз съм си правила такива снимки, еротична фото сесия преди да забременея за Свети Валентин беше голяма изненада.И сега снимките стой на бюрото  му в къщи и една голяма в спалнята.някой хора питат да ли това съм аз други не...Това е една много хубава идея..малко скъпичка но оригинална.

Общи условия

Активация на акаунт