Пожелавам ви много много приятно изкарване на срещата,аз съм сигурна че ще бъде такова,аз няма да дойда ,защото просто няма как.
Стефинка тоз твоя Фил голям мъж бееее и красив ц ц ц.

Емма какви са тия душо нямала да стои толкова пред компютъра-пита се може ли първо,ами не може аз пък да ти отговоря нищо че не си питала. Тук сутрин рано рано заставам да видя какво си сътворила тя нямало да пише толкова ай ма ха да си ги нямаме такива. Иначе за чушката -много е гадно само пюре от чушка,пуууууу пробвах да дам един път така на Калина,ама ме отсвири само като и го доближих,даже снес съм и забъркала едно с морков ,чушка и лук и сещаи се

Котето ама ти вече ходиш на работа ли? (или пак не съм разбрала както трябва) Иначе много добри резултати вадите ,няма за какво да се притесняваш според мен.
И сега да ви питам едно две нещица,по които вече може да сме говорили ама да си питам тук на дневен ред:
Как ви се отрази бременоста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-?
Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството?
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата?
Ай стига толкова от мен