Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 630
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Ясмина , Верчо и Lassi ,благодаря ви момичета.Lassi , и аз точно като теб си го обяснявам , но сега си гледах дневника на дъщеря ми.Тя беше злояда , а на тази възраст е била по-тежка от Косето , който ще ми изяде ушите .Е , вярно , че той е по-див.

Реяна,кажи на мъжа ти и на приятелите му , че само майсторите правят момичета  Hug Hug Егати идиотите ( приятелите на мъжа ти ).Извинете ме за грубия език , не можах да се сдържа.

Честита месечинка на всички бебоци родени на 8-ми !!!

anilinda , искаме колаж.Кажи къде да слагаме снимки.

# 16
  • София
Вече е стигнала по тегло батко си, който обаче се роди с 600гр по-тежък от нея. Дундичката на мама  Heart Eyes

Оле боже! 3 пъти го препрочитах това, докат' сФана hahaha hahaha hahaha На себе си се смея. Ясмина, да не се обидиш Wink

Косьо е внушителен на килограми, да...но за последните 2,5 месеца е наддал с 1 кило. Така че - 400 гр на месец си абсолютно ОК  Peace МиленаГ, ти по колко искаш? Макар, че твойто син забележително си хапва  Shocked Паднаха ми очичките като прочетох "2 зеленчукови пюрета за обяд"  Shocked

Дидиморке, Фащам се на бас, че мойто "ИЧ" е повече от твойто  hahaha hahaha hahaha Нема такъв мързел като мен...Пък и съм нагла - сърдя се ако ми се прави забележка, че не съм свършила нещо  Embarassed
А аз пък нещЪ да съм кат' на хотел, че...все някой ден ще ми връчат сметката. Искам мъжът ми да работи цар  Mr. Green

# 17
ВаняМ  , ми де да знам по колко искам да качва ,но 400гр нещо ми малеят на фона на храната , която изяжда. Апропо , 2 зел.пюрета от малките , по 125гр.

# 18
  • Бургас
Ние се върнахме от педката. Биха ни ваксината, Дима опищя поликлиниката Tired На мъжа ми му стана лошо, та трябваше да търсим вода Crazy Теглиха я и я мериха, въпреки че свършихме тази работа преди две седмици, но педито е в другия край на града и да не се разхожзам пак след две седмици. Наддала е само 100гр. пак, но за по малко време и е пораснала 1см. Ще попълня табличката, защото ще ходим вече след като навърши 7 месеца. С това малко наддаване започнах да се чудя дали пък не яде малко детето. Средно имаме 3 хранения по 190гр. и едно около 230 /зеленчуково пюре и плодово за десерт/ newsm78 Лекарката казва, че вече е нормално да не качва много и важното било, че не спада на тегло, но с тия темпове просто не виждам как ще си утрои теглото от раждането до годинката Rolling Eyes И избеснях, че педката не работи с часове. Чакахме на огромна опашка от кихащи и кашлящи хора #Cussing out Дано не сме лепнали някой вирус Praynig
Анилинда, и аз съм ЗА колаж Party

# 19
Здравейте днес на разходката (реших да излезем, защото стана ясно че няма да вали с това слънце) ме заговори една съфорумка- bbub (дано не бъркам), голяма сладуранка, надявам се да се засичаме често в парка Simple Smile

Честито на всички месечинки сладинки  Heart Eyes

Верчо голям кеф бе! А за Джони Кеш- обожавам го, даже сутринта като поздрав бях пуснала същата песничка, която и ти Wink

Анилинда- дааааа искаме колаж! Hug

Реяна- не мога да повярвам че има още хора с толкова задръстено съзнание- приятелите на мъжа ти, лошото е че може и да се е повлиял от тях!

Сисе супер е темичката- как е наредена, пък и украсена - браво на теб!  Hug

Днес дадох на Габа за пръв път банан + ябълка на Хипп- хапна си го с  кеф Wink

# 20
  • Някъде на път....
..................
Днес дадох на Габа за пръв път банан + ябълка на Хипп- хапна си го с  кеф Wink

[/color]
Странно, и ние казваме така на Габриела........ Wink
Но ние го научихме от Петър, той не можеше да казва Габи и все "Габа, Габа".......и така си и остана......... Laughing

# 21
Сисее, страхотна тема   bouquet

Goldie  Hug

reiana, това с подигравките за момичето направо ме разби. Егати и хората, тъпи и ограничени  #Cussing out

Верчо, голямо забавление е паднало  Laughing

Аз пак да си задам въпроса: Давали ли сте досега каши на Слънчо? Хубави ли са? Аз съм взела 2 - бананова и праскова и се чудя коя да и дам първо.

# 22
Аз се извинявам че пак пиша,но никой не нанесе данните ни SadИ сега пак моля някой който разбира да ги сложи ако може Blush Praynigа те са:

Родилно тегло-2950кг;дължина-48см.

1-ви месец-4120кг;53см
2-ри месец-4870кг;56см
3-ти месец-6000кг;63см
4-ти месец-6660;65см

Благодаря предварително  bouquet

# 23
t_ilieva  дядо и на Габка, на който тя е кръстена и казва така и ние прихванахме от него  newsm78

# 24
Сисе няма думи просто- СТРАХОТНА ТЕМИЧКА си барнала!!!   newsm44smile3501 newsm51
Абе как си я издокарала, направо ни скри шапките... И сега кой ша съ мери с теб бе мило драго дете?!  Confused Май ша си искаме се ти да си човека.  Wink Ей това е то -младото си е младо, все нови и свежи хубави идеи- то ясли, то семейни снимки на голямата италианска фамилия... Ей чак ми замириса на мафиозо...  newsm65

# 25
Радвам се,че темата ви е харесала Blush Ласи идеята за The best не беше моя признавам си  без бой Tired Еммата даде акъла!

airin555 доколкото си спомням някой беше каза,че ви ги е нанесъл newsm78 Така и така сега ще влизам в таблицата ще видя дали ви има и ако не ще напиша мерките Peace
Емма по твоите въпроси.....кви бяха те Whistling
1.за ваксината ти отговорих вече
2.ааааа за тези чашки еми само ще ти кажа да надникнеш ето ТУК и ще видиш аз каква чаша днес му взех на Дани-на Нуби PeaceХаресва ми това,че като е с "краката нагоре"чашата не капе и капка Wink
alokazia нали ти ме пита за бялото яке и от къде съм го взела.....еми и на теб ще кажа да погледнеш ей TУКА и ще го видиш,а иначе магазина се пада от дясно на един магазин за цигари и други неща...като видиш една голяма червена табела на West погледни в дясно от нея...това е магазинчето Peace

Хиксииии стига си ме четкала сега Blush недей така,че съм от срамежливите Whistling Ся съм зарибена по тия теми и да не вземем да се избием кой да ги прави!
Анилинда мятай го колажа и като е готов се "свържи " с мен да го изтипосаме на 1-ва страница Peace

Нещо май не ми се получиха линковете затова ето по една снимка на чашата,якето и космонавта Peace

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 20:39 от sisee

# 26
  • Русе
Здравейте!!!

Ние днес бяхме на консултация.Резултата:8,400кг и 73см(+400/1) .Биха ни някава ваксина(забравих каква беше  Embarassed ) и доки каза,че вече ще ни боцкат чак на година и 4 месеца(още един Пентаксим).Утре ще ходим да вземат кръв на Санди(профилактични изследвания)

Ние сме много добре.Вече пием АМ (Фризо2) само сутрин и вечер.Другите  хранения са ни заместени с попарки,пюренца,каши и кремчета.Ядем и по малко царевични пръчици.Доста добре се ориентира и с паяка.Имаме си и две зъбчета(отдолу)

Ами това е от нас за сега.Приятна вечер на всички   bouquet

# 27
Лееееелеееееееееее, много пишете, бе, мацки, кога сколасвате  Flutter Crazy Hug

сисе, много цветна темичка, бравос  Hug

Днес на консултацията: 8360 гр, 70 см  Grinning Взеха му кръв и ГЪК не каза  Whistling

Снощи диването луди ни направи. Събуди се в 12, когато ние си лягахме и до 3 и нещо ни подлуди. По едно време мислех да си взема дрешките и да изляза  ooooh! Направооо...това безсъние ме влудява; това нощно кърмене-също  Rolling Eyes
И колкото вече искам да ми поспира кърмата, толкова повече имам  Shocked Абееее....мани-мани.

Това бънджи е голяма работа, Михаил направо откачи  Party

Оххх, много съм изморена, това вече е диагноза. Другата седмица съм пак на сватба и направо не знам как ще издържа. Купонясва ми се много, ама миналата седмица на сватбата ми се откачи ченето от прозявки и направо ми стана неудобно  Rolling Eyes искам да спяяяяя  Whistling
Май само глупости изписах  ooooh!

# 28
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА СРЕЩА в Борисовата? Може другата седмица?
Още не съм идвала на нито една среща, срамота  Rolling Eyes Shocked
Гледам по снимките си се сбирате, а аз с двамата все не сколасвам да дойда. Сега Кало ходи на ДГ и ми е по-лесно.
Ако има желаещи, казвайте   Hug

# 29
  • Варна
Вече е стигнала по тегло батко си, който обаче се роди с 600гр по-тежък от нея. Дундичката на мама  Heart Eyes

Оле боже! 3 пъти го препрочитах това, докат' сФана hahaha hahaha hahaha На себе си се смея. Ясмина, да не се обидиш Wink

И аз си се чудих сама на себе си как го написах. После си викам, айде кой ще го чете, ама ето на - намерило се  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт