Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 641
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
 Пожелавам ви много много приятно изкарване на срещата,аз съм сигурна че ще бъде такова,аз няма да дойда ,защото просто няма как.
  Стефинка тоз твоя Фил голям мъж бееее и красив ц ц ц.  Hug Heart Eyes  bouquet
  Емма какви са тия душо нямала да стои толкова пред компютъра-пита се може ли първо,ами не може аз пък да ти отговоря нищо че не си питала. Тук сутрин рано рано заставам да видя какво си сътворила тя нямало да пише толкова ай ма ха да си ги нямаме такива. Иначе за чушката -много е гадно само пюре от чушка,пуууууу пробвах да дам един път така на Калина,ама ме отсвири само като и го доближих,даже снес съм и забъркала едно с морков ,чушка и лук и сещаи се  Sick
 Котето ама ти вече ходиш на работа ли? (или пак не съм разбрала както трябва) Иначе много добри резултати вадите ,няма за какво да се притесняваш според мен.
 И сега да ви питам едно две нещица,по които вече може да сме говорили ама да си питам тук на дневен ред:
 Как ви се отрази бременоста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-?
 Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството?
 И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата?
 Ай стига толкова от мен

# 166
didimora, веднага ти отговарям.
Как ви се отрази бременоста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? - все още не знам, не съм ходила още на зъболекар  Embarassed но усещам, че ще има поражения.

Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? - нещо не са както преди, в смисъл не се държи лошо с мен, но имам чувството че не ме забелязва, то това е достатъчно мен ако питаш. И вече имахме няколко сериозни разговора по този въпрос, но промяна не забелязвам. (междудругото и аз щях да повдигна този въпрос, но ти ме изпревари Laughing).
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? - различно, в някои ситуации реагирам много по-спокойно от преди, но в други не - сещайте се кой ме е ядосал. Иначе определено се чувствам по-силна от преди.

# 167
Диди, ся мога ли или не мога да се изходя в темата....ъъъ, по въпросите де  newsm78?
 Относно моите (изрично натъртвам на моите) зъби-не мисля, че имам проблеми-не съм ходила на преглед, но не чувствам нищо болезнено и от там съдя че всичко е ОК.
 Мъж ми....не мога да кажа , че нещо се е променило....за него  hahaha. Просто ме е яд понякога, че има много работа и не мога да му видя очите. Иначе си е все същия...неандерталец.
 За себе си....не мисля че съм се пронменила освен физически (мамка му). Мисля, че повече ме е страх. От това какво ще стане с детето, ако не дай си боже стане нещо с мен. Ей туй няй-ме притеснява.
 Малко отчет, че нали бяхме на конс-я: Тоя моя слон е качил 1410гр-бе мое ли такова нещо беееее  ooooh!  ooooh!, ужасТТТ!!! Верно, че за месец и половина, ама все пак....иначе на см е много скромен-саде 2. От сега го виждам каква бъчва ще стане!!! Праснаха му хепатитната ваксина, увеличиха Вигантола на 2 капки, дадоха направление за изследвания за кръв и урина, забраниха ни зеленчуковите пюрета, щот бил дебел ( и ко ша прайм ся???), можело само настъргана ябълка....не знам какво ще правя и ще се радвам на вашите мнения. Взехме и илачи п/в температура и зъби да имаме за зор-заман. И да питам, въпреки че няма симптоми за зъби, мога ли да му дам една вечер това хомеопатичното дето е за успокоение да видя дЪли па няма да спи?
 Айде отиваме да спим, после паааак

# 168
Как ви се отрази бременноста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? - Ми, идея си нямам, честно!!!
Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? - много сме зле, ако не полагахме много усилия до сега да сме се развели - честно ти казвам, ама май има светлинка в тунела - незнам!!!
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? - чувствам се изключително силна - както не съм се чувствала никога преди - като СУПЕРМЕН!!!
Но се чувствам и много по - самотна.
Като че ли а никой вече не му пука за мен - трябваше да стана много самостоятелна и отговорна с раждането на Филип, а това не е нещо привично за мен!!!
Много съм нервна също - не мога да трая никой - най - вече мъжо - много ме дразни ви казвам - ще играе точилката    newsm29 newsm29 newsm29

# 169
отговарям:

Как ви се отрази бременноста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? - Аз от време оно си имам проблеми със зъбите и по-точно с мъдреците, та сега пак ми предстои вадене, но не мисля,че бременността е засилила проблема.

Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? Обичам го повече от всякога, а и по негови думи - той мен също. Винаги е бил човек, достоен за уважение и лъхащ сигурност, но сега още повече.  Heart Eyes
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата?  Определено промяната е към по-добро. Преди бях голям инат, сега коефициента за инатливост е занижен, макар и не напълно. Щастлива съм.

п.с. Диди, бравос бе! Замисляй следващата порция

# 170
  • София
И аз отговарям:

Как ви се отрази бременноста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? - И мойте от преди са си доста зле ама сега УЖАСТ! Ходих вече няколко пъти на зъболекар и сега и на мен ми предстои едно вадене ама незнам кога ще стане това Sad

Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? - Много ме дразни на моменти и ми иде да го свитна! #Cussing out В други пък много го обичам (ама са по-рядко)Пък и нещо напоследък взехме да се джанкаме за всевъзможни простотии и аз някакси немога като преди да си премълча или да не му обръщам внимание  #2gunfire

И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? - Странно, много съм щастлива, и определено съм по силна и решителна от преди. Но съм и голяма паника, което искам да променя, много се шашкам и това ми пречи понякога и води до караници с мъжо, щото пък той все е много споко и ме влудява! И искам да си го гледам възможно най-дълго, не ми се ходи на работа пък!

# 171
  • Варна
Емма можеш да му даваш Камомила, тя се дава при раздразнение и нервност, не е задължително да избива зъб. Не че искам да споря с лекарката, но е по-добре първата храна да не е прясно настъргана ябълка - пробвай печена или варена на пара например.  Peace

по въпросите на didimora :

- за зъбите - не съм ходила, но нямам оплаквания

-за отношенията - не са се променили, но пък не ми е за пръв път. От как се е родило първото , аз съм на второ място - винаги пита първо за децата, ама не се оплаквам - то и моят свят се върти все около тях.

-раждането ме промени - станах по-уверена, по-силна, по-организирана, по-умна и по-красива, но не и по-скромна   bowuu  Laughing  Тука говоря за първото раждане,  след второто станах още по, а пък сега правете си сметката колко съм най  smile3534

# 172
  • София
Здравейте момичета, как се добавят мерките и теглилките в табличката? Вчера бяхме на консултация наддали сме 600 гр. та тежим 7900, дълги сме 71 см.

И един въпрос как сте с кърмата ( за тез които кърмят още) не зная не му ли стига какво ли, но се буди по 4 пъти на нощ, добавки никакви не иска. От два дена се мъча да захраня с плодове пюре, ама физиономията насреща ми е  Sick

# 173
  • Варна
АСЯ, ЧЕСТИТО!!!  bouquet Желая ти безпроблемна бременност с прекрасен финал Hug А датата 29ти април....аз родих на този ден Simple Smile
Ние днес излизахме на разходка, ама се прибрахме, че с двамата навън ми е малко зор #Crazy Сега баткото гледа Плодчетата(много го обичах Heart Eyes),а Мики заспа. И сега да отговоря на didimora Laughing
Как ви се отрази бременоста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? - Ами, кариес оправих един, ама си смених две металокерамики с чиста керамика и.....ефекта е уау Mr. Green
Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството?- Понеже ни е за втори път, имаме опит-обичаме се по-силно , джафкаме се за глупости, както винаги е било, но пък сдобряването после... Blush В тази връзка да кажа, че сега секса е много по-хубав от преди Heart Eyes
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата?- Определено не се чувствам слаба, напротив, но пък съм доста нервна , още повече че вече 2 месеца съм през деня с двете деца и идва малко нагорнище, Максим нещо не иска да чува  Rolling EyesВъзраст ли е, какво ли.....ама е много инатлив, знае си своето, абе трудна работа ThinkingМамите с две и повече деца да кажат newsm78 Добре поне,че татко му като се прибере , се заема с тях и много ми помага , за да имам и аз време за себе си-страхотен Hug

# 174
 Първо искам да честитя на asja..   bouquet  Честито, мила! Искрено се зарадвах за теб и даже си поплаках от кеф. Пожелавам ти да лека и безпроблемна бременност и догодина април да си гушкаш малкото юначе.  Hug Hug Hug

Момичета, а на вас искам да се извиня за колажа.   bouquet Само "пуснах мухата и избягах", дойде малко мойта, но си имам проблеми с Кръсти. Вчера и днес плаче с часове. Неиска да яде и нищо не може да го успокои.  Sad Водих го на док /при друга, че нашата отсъства/ и ми каза, че има "катар" в ушичките.  newsm78 Изписа ни антибиотик, но не го купих. Сигурно ще ме упрекнете, но искам и моята си педиатърка да го види утре сутринта. Той не прави Т, за да го погвам с антибиотик, все пак. Иначе и суполките ни се върнаха с пълна сила от вчера. Все си мисля, че зъби го мъчат. Дадох му Панадол на обяд и сега спинка в мен. Страх ме е да го оставя... Оххх, извинете ме за отрицателния пост, но ми плаче душичката и знам, че вие ще ме разберете.  Hug  Rolling Eyes

Алоказия, благодаря ти, че си поела инициативата за колажа. Утре или най-късно в другиден ще кача снимка на Кръсти и аз, че сега съм при майка, а новите ни снимки са в моя комп. Добра идея е и за нашите снимки  Peace

Момичетааааа, благодаря, че ви има! Hug Hug Hug

# 175
АНИЛИНДА, много внимавай с ушите на Кръсти! Това е инфекция в главата. По-бързо се свържи с твоето педи, почти винаги когато има възпалени уши се изписва антибиотик. За по-сигурно отиди в ушна клиника, не знам къде има в София, но със сигурност има. Може да вдигне Т за отрицателно време през нощта.
По въпросите на Дидимора:
- за зъбите - не съм ходила още на зъболекар  Sick
- за отношенията - влошиха се след първото и се подобриха след второто  Grinning  Grinning  Grinning
- за раждането - след раждането на първото дете - по-нервна, след второто - по-спокойна и щастлива. /Васи беше ужасно бебе/.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 19:28 от cow

# 176
  • Временно
Хайде и аз да отговоря
Как ви се отрази бременноста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-?
Не съм ходила още на зъболекар,защото без упойка не давам да ми пипнат зъбите,а пък докато кърмя няма да се подложа на упойка.Иначе съм сигурна,че има поражения.Те и преди това зъбките ми не бяха в цветущо състояние,пък камо ли сега. ooooh!
Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? Ами определено са различни отпреди.Нямаме никакво време един за друг.Особено като се вземе предвид факта че работи нощем.В един момент много се бяхме отчуждили,но сега нещата лека полека сякаш си идват по местата.
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? След раждането определено се чувствам по-спокойна в много отношения,повече вярвам в себе си. Peace

# 177
Я да взема най-накрая да драсна някой ред. Напоследък влизам за набързо, но не ми остава време да пиша. Сега дребчо спинка  (за кога ли? в 19 часа) и използвам момента след като и фамилията е нахранена.
И сега по ред на номерата:
1. Сисе, браво за темичката, страхотно си се справила.  smile3501Ще очакваме и други красоти от тебе! Аз се оказах   несериозна в това си намерение.
2. Ася, макар че не се познаваме виртуално, защото късно започнах да пиша във форума, МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБЕ И ТИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ЛЕКАТА И ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ СЪС ЩАСТЛИВ ФИНАЛ.
3. Диди, зъбите ми зсега са наред, да чукна на дърво.  smile3538 С мъжа ми сме в прекрасни отношения.   loveuuuЧувствам се по-щастлива след раждането, но и малко по-изнервена покрай двете деца.

# 178
Ух, че съм шматка - Сиси, браво за темичката! Хареса ми есенната тематика! smile3525 Поздравче:http://www.youtube.com/watch?v=paHlDr7kXIo-Нора Джоунс.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 20:27 от cow

# 179
Здравейте!първо да отговоря на БУРЕНЧЕ-и при нас имаше такъв период(на всеки 2 часа се будеше през нощта) и аз се бях притеснила много.Ние все още сме изцяло на кърма,не съм захранила и не мисля да е скоро BlushНе се тревожи.Това явно е семо етапно,защото и при други бебчета се наблюдава. PeaceВсичко ще отшуми и ще се върне в старата схема на хранене и сън Peace

За зъбите-жинаги съм имала много здрави зъби(имам само 2 пломби в устата си)но сега незна как са,защото след раждането не съм ходила на зъболекар,но май всичко си е ок Simple Smile

За отношенията с партньора-ами от негова страна блика много любов към мен и детето и не спира да ни я показва.Много е всеотдаен и грижовен и добричък,въобщееее......мъж мечта :lol Но от моя страна аз се чувствам доста гузна за това че го пренебрегвам(най вече сексуално Blush)и горкичкия все му се иска,но аз все съм изморена и нямам настроение.....Много гадно се получава Sad

За настроението след раждането-чесно казно не откривам  съществена разлика.Някой път съм много нервна и света ми е крив.Друг път съм страшно спокойна.Май е до настроение.

Днес прекарахме страхотен ден навън Wink

Между другото и аз имам няколко въпросчета?????

Използвате ли парфюми или дезодоранти?Защото аз след раждането спрях да използвам заради Милана.Все пак е вредно да диша каквато и да е химия.

Същият въпрос е за грима-използвате ли или не?Може да ви се сторят глупави въпросите,но според мен всичко използвано от майката би могло да попадне в контакт с бебчето,не мислите ли newsm78

Може и аз да съм се сдухала и прекалено много да го пазя това дете,не знам newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт