Ти какво сготви? Снимай, покажи! -14-та тема

• 63 664
  • 508
  •   1
Отговори
# 150
Набързо от днес:
Супа топчета

Зелева салата

Кюфтета

Меден сладкиш

dixi , страхотни мишлета!   chef  bouquet

# 151
Мерси, аз пък си мислех, че не съм се справила чак толкова добре (на външен вид), но щом са ти хресали...  Grinning Бяха, обаче, много вкусни и малката много им се радва. Simple Smile

# 152
Miss Monday, страхотни кексчета!  Peace Гледам, че си доволна от формичките!  Wink

Да много са добри, смятам да ги тествам и с други неща Simple Smile

Аз още съм само с десерта хи, хи..

Страхотни неща се приготвили, жалко, че човек не може така от екрана и на масата.

Сладък уикенд.

# 153
  • София
За днес от мен:
 туршия
 салата от тиквички  Laughing
  пълнени кюфтенца с пуешко филе, кашкавал, универсална подправка, за гарнитура пълнени гъбки и задушени картофки.  chef

# 154
вчера от мен крилца в марината с мед за салатка: патладжан с майонеза и майонеза с кис.краставачка, царевица и картов

# 155
Мишлетата ги показах вече Simple Smile, ето ми и предястието:

Ролца по чешки - нарязани.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 16:04 от dixi

# 156
Esy, моля за пълнения патладжан. Аз поне не видях рецептата, а уж четох внимателно. Видях питане за пълнения калмар и май не си влизала след него, ама за патладжана нищо не видях. Мен ми се ще да направя такъв, дори и да не го пълня с кайма, а със зеленчуци само не съм наясно с процедурата по обработката му, така че хем да не горчи, хем да е обработен, хем да е запазил вид, та и естетика да има. Предварително ти благодаря Peace

Отивам да търся и рецептата на Лабрекс, че тия нейни тиквички ми излязоха не знам къде.... Wink

# 157
  • София
labrex, моля за рецептата на Меден сладкиш.  bouquet

# 158
Големи вкусотии, дами, как успявате да си запазите талиите newsm78?
 Аз най-после успях да сготвя умопомрачително вкусното свинско на Селма - благодарности Hug! Повече от 24 часа стоя с подправката в хладилника, ама като нямам време, така е. Спестих си само оцета и направих гарнитура от зелен фасул /благодарности нa Lois за идеята/, поизостанал в хладилника карфиол и моркови, задушени на тиган в малко мазнина:

Голям зор беше, докато си кача снимките. Нещо имаше проблем с foto.bg. Не ща да спамя, ама дайте някой сайт, с който не сте имали проблеми, моля!

# 159
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
dixi, много симпатични мишлета.
мъжът ми би им се радвал много  Joy

днешната вечеря:

салата от моркови и ряпа
сосът е от зехтин, мед, лим.сок, естрагон и магданоз - разкош  Crazy

риба с жасминов ориз и манго чътни

# 160
Момичета , това е от мен кус-кус .

# 161
От вкусни по- вкусни гозби виждам в темата.
Браво бе момичета. Човек и да иска, не може да се насити на вкусотийте.
Аз нямам време да отделям за готвене, но пък се наслаждавам на вашите творби.
Още веднъж браво. Hug

# 162
За днес от мен:
туршия

гелева, колкото пъти ти видя днес туршията и ми се приисква да отворя от моята - изглежда точно така /е, прежалих се и кервиз сложих/ и съм убедена, че вече е готова  Embarassed Embarassed ако и утре не я занесат в мазето мъжете, наистина ще и посегна  Embarassed

Нашата вечеря беше сусамени пръчици и кисело зеле с пиле

# 163
  • София
pep-4o, ние вече втора тенджера хапваме/направила съм я за бързо хапване  Wink/ + два буркана от 1.750 кг. Другата седмица ще зареждам пак. Много хапваме салатки, като свършат пресните хубави зеленчуци, почваме туршиите.  Peace Напиши рецептата за сусамените пръчици, моля.  bouquet

# 164
Привет кулинарки, доста шарено меню сте наготвили. Всички сте се справили чудесно.
Tannita, ястията ти са страхотни. Dina 767, твоята зеленчукова пица ме заинтригува и понеже съм на Дюкан ще се опитам да си я приготвя без кашкавал и мазнина. Чесънчето също страхотно, прочетох рецептата, да разбирам ли, че се пече във фолиото.
Lois, тези пилешки рулца много апетитни, би ли споделила за пълнежа. На asyalein салатката е точно за режима ми и непремено ще си я приготвя, много е свежарска твоята, чак ми се дояде. Каква е рибката и как си я приготвила. Geleva, кюфтенцатата са ти муци и аз приготвих кюфтета за вечеря но по Дюканска рецепта и от телешка кайма. Pep-4o, твоята вечеря е една от любимите на дъщеря ми, но скоро нямя да яде(и тя е на Дюкан)

Общи условия

Активация на акаунт