Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 993
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Ехаа, mamadona , каква е тази дефектна количка, която сте купили и сега мъчите младежа, срамота, ми той е нагънат милия вътре, не се учудвай, ако скоро стане да ходи пеш Mr. Green; иначе относно разходките-заповядай, тя Буби вече ти е отговорила, че вилнеем в района на НДК в ранния следобед; в случай, че проявяваш интерес, пиши на ЛС на мен или Бубето и да се спретнем да бръмчим заедно Grinning; и с Асето сме се разбрали за Южния парк евентуално към края на седмицата, че тя е заета, а и аз ще се подготвя за там, че е по-далечна дестинация Simple Smile
Асе-Вики е като ангелче и излъчва една благост, абе херувимче(да не си се оплакала от тази дългокоса принцеска)
Стели-я горе главата! Ми ей го къде е Белград, а и ще си идвате често!
Кво друго щях да пиша... newsm78...не помня ми я да взема, че да взема да си лягам Mr. Green

# 196
Добро утро от нас!
Момичета вашите деца смучат ли си ръцете,Петър напоследък е започнал много до го прави цялото юруче си навира в устата,аз постоянно му пъхам бибата,но в момента в койта я изплюе и ръчичката му е в устата,Ивайла не е правила така затова ми е доста чудно!
Цветелинка аз също мисля,че Габи си е качила добре,Ивайла ми качваше по същият начин и ми педито ми казваше,че е нормално.
Асе Вики е голям бонбон!
Стели лек път ви пожелавам и наистина разтоянието не е толкова голямо,а и нали ще си идвате от време на време!
Интрига добре дошла отново Hug
Аз днес съм на преглед,ще се консултирам кога мага да сложа спирала,нямам търпение да си видя резултата от цитонамазката,защото преди година и половина не ми беше от най хубавите резултата,дано нещата да са се оправили!
Ние също почти по цял ден сме на вън,а и Петър спи почти непробудно в количката
Хубав ден на всичики и послушни бебенца!

# 197
Добро утро Simple Smile

Как сте мамчета?
Аз влизам за мъничко само и почвам да работя. Благодаря за комплиментите от мое име и от името на Вики   bouquet Сега като си стои в люлката вече няма нужда да качвам стола за кола и съм много хепи Simple Smile

Добре дошла и на августовско-септемврийската мама   bouquet Хубаво е че ставаме повече Simple Smile

Гале и Вики си смуче ръцете. Целия юмрук си налапва. Ама не ми се вярва да са зъби толкова рано  newsm78 Интересното е че ги смуче дори и след като обилно се е нахранила.

ХАЙДЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЗА ЕДНА СРЕЩА БЕ ХОРА, докато е още топло. Хайде четвъртък следобед или в Южния или на НДК-то.

# 198
Добро утро мамчета  Hug
И аз като повечето гледам да използвам хубавото време и сме все навън между храненията  Grinning
Та затова само Ви чета тези дни.

Аз да не казвам голяма дума, но Жаки от няколко вечери заспива след вечерното хранене в 21.00 и се събужда в 7.00 сутринта /пу пу/. Чак не мога да повярвам още. Толкова е хубаво да се наспи човек....

Не, че не се будя в 2 и в 5 по навик и да се ослушам и огледам как е, а и да си сменя подгизналите блузи  Sick Даже понякога и почесто ставам, защото чаршафите под мен са все мокри и аз също съм подгизнала. Трябва да си сложа една от нейните пикливки под мен.

И не само за под циците  Confused Аз нали бях на лекар в петък. Наистина ми се е отпуснал малко шева точно на входа на влагалището и ужасно ме боли  Confused А на всичкото отгоре като са ме шили и от вътре имам някакви останали прищипани кожички и те също се "борят за живот" за моя сметка естествено и док каза ако след един месец като ме прегледа не са паднали, че ще ми се наложи една "малка хирургична интервенция по изрязването им с ножица  Sick". Звучи ми болезнено въпреки, че той твърди, че няма да е. Направо не знам вече. АКо и след това ме боли толкова, колкото след раждането не знам как ще издържа. Та сега ми е изписал едни вагинални таблетки, които да успокояват работата, ама ще видим  Confused
Кекс препоръча да не опитвам, докато не се оправя, ама то тва си го знаех на фона на мойте няколко опита  Confused

И Жаки мах няма колики вече. Онази вечер малко се присвива, но бързо отмина.
Мама Галка, Жаки също си смуче целия юмрук. Понякога обаче като си бръкне с два пръста и чак и с пригажда. И то основно винаги след ядене. Определено според мен си чеше венците, защото като и дам биберона си я дъвче с голямо успокоение. Аз знам, че колкото по късно порастнат зъбите на бебето, толкова са по-здрави, ама ще видим.

Асе, като те слушам как вече работиш и аз вчера се замислих колко трудно ще ми е да я оставя...някога....Може би сега си мисля така, но като вече почва и да общува е толкова сладко и не ми се иска да се отделя. Въпреки, че като ходих до офиса няколко пъти и мнооого ми залипсва работното ежедневие...

Да са ни живи и здрави, пък другото както дойде.

А пък мъжа ми вчера трябваше да й купи памперси и човека се връща с един голям пакет Pampers New Born 2-5 kg  Laughing Щях да падна, като го видях. Тя е вече над 4 кг и даже мислех да минаваме на 3ти номер. Каквото остане ще го пазя за кака ми  Laughing
Хайде лек ден от мен после пак ще се включа, ако се сетя нещо     bouquet

P.S. А за срещата съм за  Peace Където и да е ще се домъкнем с количката пеша.

# 199
Хоп и от мен Mr. Green
Благодаря ви сърдечно за отговорите Hug ,определено се почувставах по добре  Heart Eyes
И аз така мисля,да не давам шише.Ще оставя и този месец само на кърма,и ще идя след 10-15 дни да ми я притреглят,да видя как върви.Аз с я намирам за веселка ,спокойна и кротичка.Пампитата са все напишкани и наакани,ще се постарая като се буди през ноща да суче повече време.
И Габи си смуче юмручето,но с бибата веднага оправям нещата Laughing

Само ние ли останахме без зет Sad

# 200
В "Часът на мама" говорят за захранването

# 201
Ето на това попаднах, докато се рових из сайта на "Часът на мама". Съвети на Михайлов, хомеопат.

Срещу хрема
    Бадемово масло. Подходящо е при хрема на алергична основа. Слага се в носа 5- 6 пъти по З- 4 капки.

Лайка. Една супена лъжица лайка с 1 чаена лъжица мед и 100 г вода се варят, докато водата остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух. От тази отвара в носа 5- 6 пъти на ден се капят по 3- 4 капки във всяка ноздра. Дава добър ефект при водниста хрема и за­пушен нос. Препоръчва се за бебета и малки деца.

Захаросан мед. По едно парченце, колкото грахо­во зърно, се слага в двете ноздри. Помага и при синузит.

Homeoplasmine на Boiron. Капките се слагат в носа 2 пъти дневно при водна хрема и при запушен нос.

Клеева тинктура. 5-10 капки в 10 мл вода се из­ползват като капки за нос. 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра.

Хи-хи, явно всички сутрин са на вълна "Часът на мама" Wink

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 10:27 от barabar

# 202

Добро утро и от нас с Моника!

Aся, Цветелинка, големи сладкишчета са малките госпожици   love001

И при нас го има това смучене на ръцете и то много усилено. Пробвам да и сложа бибата но понякога не я иска. Предпочита си ръцете  Simple Smile
Ние днес сме на курс по масаж за бебета. Още 2 урока имаме и ще го свършим. Но да се оплача, че у нас когато се опитвам да я масажирам, тя не ми позволява.Не може да се отпусне и започва да мрънка.Още не осъзнава колко е хубаво да те масажират  Wink.

Приятен ден на всички и да нацелувате сладурковците! baby_neutral

# 203
Добро утро и от мен!  Hug
Барабар точно навреме ми снасяш подходящата информация, за което благодаря  - цяла нощ не съм спала, на Денис му беше запушен носа.  #Crazy За първи път от както се е родил реве така цяла нощ. Направо съм скапана.  Но кое от всичките неща да опитам - не знам  newsm78. Почнах да му слагам едни капки дето му ги изписаха преди месец и ми останаха, ама предпочитам, ако може да се размине по бабешки.
За юмрука и Денис го смуче, но по някой път и пръстите си смуче. Кога каквото свари!
За срещата винаги съм "ЗА"
Цветелинка аз отдавна пуснах снимки на Дениско за "сгледа". Плюс това още никой не е дошъл да ми го иска ,така че възползвай се. Снахата ми харесва!  Laughing Wink  Mr. Green

# 204
добро утро Hug

и аз зяпам за захранването, тази тема ми е ужасно непозната и гледам и попивам:) малкия се смее в стола и строява играчките  Mr. Green много е смешен  Laughing
тази нощ беше ужасно послушен:) снощи след като наревал баща си докато бях на зъболекар, нахраних го към 7.30-8 и заспа непробудно до 5.30 сутринта  Shocked некъпан даже, така сладко спеше, че го оставихме за сутринта, аз само ставах да се цедя че щях да избухна Laughing а сутринта си хапна сладко и хайде в моя креват се гушкахме до ехеее колко късно Hug

Модата със смукането на ръцете е и при нас, ссъщо си смуче юмрука но и пръста, вече не иска биберон, много е странно и се бях стреснала но явно си е период и съм си го оставила да си се развива Heart Eyes

Асе, хайде казвате кога е срещата и сме на линия Grinning

оопс хайде да ядем  Mr. Green

# 205
Мале видяхте ли в часът на мама за това детенце с глаукомата  #Crazy На 2 месеца почнали да му сълзят очите и така разбрали! Май ще тичам до очната клиника, че се шашардисах  #Crazy И на Дениско очите са с конюктивит вече за 2 път!   Sob  doh
Ще се побъркам вече!

# 206
  • Бургас/Пз
Цветелинка, Габито е голяма красавица, не се притеснявай няма да останете без зет. Ето и ние се нареждаме на опашката. Калоян много ще я хареса. Като го гледам как отсега се успокоява като чуе женски глас, а на мъжките не реагира, даже реве още по-силно.

Аз искам съвет от вас.  Praynig
Вече втора нощ Калоян се събужда през два часа и иска да яде. Даже си мисля че преяжда защото после като заспи и след 2 часа като се ъбуди и го вдигна връща пресечена кърма. Това обаче не му пречи да иска пак да яде.
Не знам как да контролирам и да преценям колко яде, защото винаги когато го сложа той се нахвърля и после естествено бързо се отказва. Имам чувството че гърдите ми се празнят много бързо. newsm78 Не искам да пробвам със шише, защото миналата седмица направих тази грешка два пъти , за да видя колко изяжда и след това като намалее кърмата в гърдата започва да върти главата и да се сърди че не му пуска равномерно. Моля ви се кажете дали е възможно да съм пак в някоя лактационна криза или просто на него не му стига. Иначе през деня си спи без проблеми и издържа по 3ч-3,5ч между храненията.
Дали да не взема кантарче че да видя колко изяжда горе долу newsm78 newsm78

Асе, Виктория е просто страхотна. Пу, пу, голяма сладурана е и с тези будни очички Laughing Mr. Green Grinning

Стела, да не ни забравиш, ще те чакаме и от Сърбия да се включваш. Вземи си най-необходимите неща - нещо против температура, физиологичен разтвор и ей такива еща които може веднага да ти потрябват. Нацелувай Дара от нас.

Калоян заспа и аз като невидяла голямо писане му хвърлих.

# 207
  • Лондон
Здравейте и от нас!

Мамадона, аз отдавна си го бях харесала Дениско и си казах дори,че Денис, Борис и Тристан са ни топ номер 3  Wink (после и батко Марти включихме в наблюдението) ама ти тогава се беше изгубила в неуебието... С Габито на Цветелинка обаче трудно ще се преборим - прекрасна е просто! Досега й се възхищавахме с майка ми колко е перфектна!

И на Викито се дивяхме с нейната буйна коса! Асе, черни очички ли има или така изглежда само на снимката?

Феб, и аз се оглеждам за червена количка  Wink ама не видях никоя, която да ми прилича на теб. Аз се шашнах колко много колички има из града! Всяка трета жена беше с бебе!!!! Плоди се яко народа Laughing Ще се радвам да се срещнем - ако има други Варненки, които искат да се присъединят - да свирнат.

Стелче, вземи си всичко - аз така направих...

Ани, фаза е... и ние минахме през нея.

Някой питаше за пътуването... бебето си има право на собствен багаж - една чанта 23 кг, ръчен багаж, чанта за повиване + количката и столчето за кола. Бебо стои в теб - има си колан даже Laughing аз си бях взела една възглавничка и я сложих после на масичката пред мен - много е удоно.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 12:27 от eya

# 208
Eто една снимка като за "сгледа". Тук сме се представили в най-усмихнатия си вариант.

# 209
На мен всички зетьове ми харесват Mr. Green,нямам аз проблем ,стига стара мома да не остане. Mr. Green
Ани и аз мисля че е временно това с храненето.Ако продължи така няколко дни пореднио тогава се замисли HugАз не че много ги разбирам нещата ,но нека и другите да се изкажат и Котето най вече  Grinning

Влезте тук и вижте на кого прилича повече детето ви Mr. Greenhttp://www.myheritage.gr/FP/Company/look-alike-meter-upload.php
На мен ми изкара че с 3% повече прилича на мен Party

Общи условия

Активация на акаунт