Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са училищата във Валенсия, Гандия и Аликанте?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са мненията за образованието в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са училищата във Валенсия, Гандия и Аликанте?
Във Валенсия, Гандия и Аликанте има различни училища. Един потребител на форума споделя предпочитанията си за по-малко българи около себе си. Те също така споменават извънкласни дейности и се интересуват от процедурата за получаване на документи от посолството. Друг потребител споделя своя опит с училищата в Барселона, като изразява недоволство от тяхното качество.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за образованието в България?
Мненията за образованието в България са разнообразни. Някои хора смятат, че качеството на образованието е ниско поради проблеми с учителите, учебната програма и системата като цяло. Други обаче споделят положителни възгледи, отбелязвайки напредъка в големите градове по отношение на образованите хора и тези с опит.
-
Какви са някои съвети за грижа за децата?
-
Какви са мненията за работата и заплатите в България?
.Благодаря ви,че се сещате за мен,много сте мили
.На всичкото отгоре бях около 10-ина дни болна,пипнах някакъв гаден вирус, и това съвсем ме разкапа.Иначе с бременноста ми всичко е наред,изследванията са нормални,само където вече много ми тежи.Надебеляла съм до сега около 12 кг.,а като си помосля още колко много остава,че ми призлява
.Само се моля да мине времето колкото се може по-бързо и да дойде великият момент.На мъжа ми му казвам,че ще отида танцувайки в болницата като дойде момента,така ми се иска вече да родя,че даже съм загубила всякакъв страх.Ами това при мен...
.
.
.Сега сама ме кара да и слагам Стеримар,сутрин и вечер пръскаме в нослето има няма сополи.
.
. 

, но ще се знае още на 2-3 ден. Много ще се радвам да се видим, дано се чувстваш добре. Можеш да разчиташ на мен за Йоана, ще тичаме пак заедно 
.

.

.