Тайната на дългата и здрава коса - 46

• 26 625
  • 391
  •   1
Отговори
# 195

Ами ти си автора на темата и това го нямаше. Надявам се нямаш нищо против да научиш нещо?
А за коя статия става въпрос?
Имаш мисля и още една грешчица - Клоран също е марка на Пиер Фабр.

Какво за Клоран?! Къде е грешчицата? Моя ли е? Никога никъде не съм писала, че Клоран не е марка на Пиер Фабр.

П.С. Ако целта ти е да ни предоставиш специализирана информация, както например в другата тема, в която пишеш- воала, ще се радваме. Но не ми се влиза в поредния безмислен диалог. Нито съм химик, нито имам излишно време. Надявам се да бъда разбрана правилно.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 23:54 от мис арк

# 196
За боядисана коса е важно да се запушат порите на косъма, за да не могат да се отмият багрилата, които са вътре.
Т.е, най - рап ше е да се къпя със студена вода, а? ;P

# 197
Подстригвам я редовно и така се старая да избягвам цъфтежа  Peace

# 198
Отговарям с - `Не, никога не е цъфтяла`
Страхотна тема-инфо за цените и за шампоаните -браво!!
Мале инфлация и при АДЗЕ-то има Simple Smile аз тъкмо се засилих да взема две за зимата -хихи.

# 199
Здравейте  Simple Smile не съм писала в темата до сега
имам един въпрос към вас
правя си маска на косата в която слагам:
тривитаминол, оцет, бадемово масло или масло от пшеничен зародиш, ракия и мед но ми пада боята  Confused и въпроса ми е;
коя от съставките причинява това   newsm78

благодаря ви предварително   bouquet

# 200
Малко от Тривитаминола и много от оцета.
И добре дошла!  bouquet

# 201
Малко от Тривитаминола и много от оцета.
И добре дошла!  bouquet
благодаря   bouquet
ще намаля оцета  Wink

# 202
Пробвай веднъж без него. Може пък резултатът да ти хареса . smile3503

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 23:03 от мис арк

# 203
Относно съставките - да споделя моя скромен опит, ама наистина скромен - 3 пъти досега  Blush

Първия път сложих тривитаминол, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и от гроздови семена, 1 аспирин, водка. И косата ми беше супер от раз - много мека, гладка, с обем. Втория път прибавих кисело мляко и мед към останалите съставки - ами не се получи същия ефект - някак сплескана ми стоеше косата  Thinking Трети опит - като втория + още 1 аспирин (т.е. общо два; с идеята да боря пърхут профилактично, че имах проблеми преди) - още по-зле ми се получи. Следващия път мисля да си използвам само съставките от първата маска  Peace Проба-грешка му е майката; не че открих Америка, де, ама да си кажа  Crazy

Крайно време е да се включа в анкетата - преди много ми цъфтеше косата, а сега въобще  Party Но подстригвам краищата на всеки 2 месеца; мисля, че и това е от значение   Peace

# 204
ColorIndex, аз правих таблицата, грешката с Клорана е моя, ама Пиер Фабр ще я преглътнат някак...все пак съм ги вметнала по-горе Simple Smile Пък и инфото за производителите е чисто помощно за нас като търсим продуктите с аптеките, ако аптекарите не вденат какво е Клоран, едва ли и Пиер Фабр ще им проговори... Peace

Иначе за анкетата, опредено ми цъфти косата, но сякаш по-малко, или поне така се навивам  Laughing

# 205
  • София
Мацки, а какви са тези професионални продукти и от къде се вземат... и какви са им цените?

на въпроса от анкетата: цъфти, гадно... отдавна не си бях правила маски, вчера си направих, ама то от веднъж ефект няма. А и иначе върху цъфтежа никакъв ефект нямат тези маски с масла, нито онази с газта, ... ами, поне на моята коса... оф, оправям бебето в момента, ама съм го строила с 1 солета, но пак трудно се пише - ако ми остане време по- късно ще напиша още 1 маска, особено удачна за "следродилен" косопад (според майка ми), особено ако някой открие къде има ампули естроген или прогестерон.

# 206
Здравейте момичета! Успешна седмица на всички!!!   bouquet
Относно ампулите Прогестерон - вече не се произвеждат. И аз си търсех, но уви... Има обаче на хапчета, но не знам дали могат да се използват?!?  newsm78 Мисля, че се казваха Утрогестан... Ако някой е запознат, да пише   Peace
Днес ми е ден за маска и от сега нямам търпение да се прибера и да се наклепам, че нещо са ме хванали нервите от няколко дни  Crazy Вчера бях на милимундер да си взема червена боя за коса и да се намажа... Дайте съвет - достигнала съм естествения си цвят на косата, не съм я боядисвала вече 1 месец, но корените не си личат. Тук там има издайнически бели коренчета по 1см /снощи мерих с линийка  Joy /. Дали да се предам и да се боядисам червена или да си я оставя моя си цвят???  newsm78
Абе с две думи - искам промяна!  Crossing Arms

# 207
ColorIndex, аз правих таблицата, грешката с Клорана е моя, ама Пиер Фабр ще я преглътнат някак...все пак съм ги вметнала по-горе Simple Smile Пък и инфото за производителите е чисто помощно за нас като търсим продуктите с аптеките, ако аптекарите не вденат какво е Клоран, едва ли и Пиер Фабр ще им проговори... Peace

Иначе за анкетата, опредено ми цъфти косата, но сякаш по-малко, или поне така се навивам  Laughing

Недей да се оправдаваш. Трудът, който положи за таблицата, е достатъчен. Не стига, че си я направила, а вече се рови за грешки. Защо този, който критикува, не я направи по-добре!? Hug
И да, права си. Ако "Клоран" не говори нищо на някого, едва ли "Пиер Фабр" ще му проговори.... Joy

katiABV, цъфналата вече коса не може да се оправи с нищо, освен с ножичка. За съжаление. Цъфналите краища се отрязват и след това вече се третират срещу евентуално бъдещо цъфтене. Flutter

dessy_g, защо не виждам твоя снимка в албума? newsm78 Я хвърли една насам! Mr. Green
Щях да ти предложа да пробваш с шампоан- оцветител или с безамонячна боя, но те не покриват белите коси. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 15:19 от мис арк

# 208
Аз вчeра правих маската - триви, бадемово масло, от жожоба и от гроздови семки.  Много добре ми се отрази на косата- сега е лъскава и мекичка, т.е. беше, докато не намазах всевъзможни спрейчета и флуиди за къдрици....
Късо каре на къдрава коса - истинска лудница Joy Joy

# 209
Наклепала съм се с кокосово масло и зехтин. Това имах в наличност. Преди 1 час се наклепах, мисля да стоя до 15 ч.

Общи условия

Активация на акаунт