Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички и от мен!

Въпреки че още не съм отишла да си свърша порцията работа за деня, вече ми е едно мързеливо петъчно  Mr. Green.
Имам едно конкретно въпросче: Знаете ли дали е позволено щраусовото месо? Намерих си едни чудесни щраусови стекчета и реших да разнообразя менюто си с тях. Естествено в един момент ми просветна, че хабер си нямам дали това месо е режимно - някой да е чувал нещо по въпроса?

Ето и едно мое примерно П-меню(от вчера):
Закуска: режимен тричав хляб с малко Екскуиза, пуешка шунка или пушена сьомга...и евентуално някое тънко парче нискомаслен кашкавал(Гауда, 16%).
Обяд: Половин печено върху сол пиле + едно режимно кремче или парче торта(на Боби  Grinning).
Вечеря: Две филенца от сьомга на тиган и ако много ми се дояде нещо сладко - малко кисело мляко със степче или пък нещо желирано.
Вода: средно 2 литра на ден
Чай: около 1 литър
Кола лайт: 250мл

Сега като ги изброих всичките неща и се чудя дали течностите не са ми много, по някой път пия повечко вода  newsm78.

Приятен и успешен ден на всички!  sun

# 211
mandarinkata, тази Гауда нещо... хич не ми се връзва.  Rolling Eyes Течностите ти са супер даже.  Peace Колкото до щраусовото месо:
"Щраусово месо
Особено полезно е щраусовото месо, защото е ниско калорично - 0,03 % мазнини, но в същото време протеините са 22 %. Освен това се готви лесно. Наричат го месото на третото хилядолетие. Ще е необходимо обаче време, докато щраусовото месо стане постоянно за трапезата на европейците."

Цитатът е от тук: http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E … %EE?_20070203154/

# 212
        КАРРИТА,резултатът ти е супер.Не се трахувай от ІІІ-та и мене ме беше страх,но нищо подобно.Когато си спазваш всичко по"устав",не прекаляваш с въглехидратните,мазните и сладките неща,/на мен специално не ми липсват/спазваш си и както се полага галите...всичко ще си дойде на мястото.Аз от 1,5 м.съм в трета и свалих още 2 кг.от това което постигнах. PeaceУспех и на теб! Hug
          А за щраусовото месо съм сигурна,че можееее!

# 213
Здравейте Дюканки - новобранки и ветеранки  и Туни  Hug

Честит рожде ден на Музичка на патерици   bouquet smile3525 nbirthday

Татиттт- супер сиии Simple Smile Стискаме палци

Добре дошли и на новичките Simple Smile

Кати _95, повеччето момичета мечтаят за твоите килограми,ама ти си знаеш. А книгата е препоръчително да се изчете,защото ние по нея се водим. Скачай смело ние ще помагаме

Мма Ramotswe, давай рецептите насам Simple Smile

Аз след малко ще споделя какъв пилешки пастет си спретнах Simple Smile

Инат4о, бирата не е режимна. Триците са задължителни  Naughty В началото и на мен не ми се нравиха,ама сега се даже не ми стигат 3 с.л. особено ако са на кексче, хляб от трици или родопската катма на Петтеса . Има стахотни рецепти.

Ивичка, аз съм си донесла в офиса едно бурканче с моите трици и ако  не съм имала време да закуся вкъщи... В офиса закусвам 3с.л. с Култура

Кри и аз имам същие проблем с прасците. Огромни саааа!  Sad Всяка есен като тръгна за ботуши и се отчайвам Sad, НО надявам се тая есен да не е така Simple Smile Това си е наистина повод за радост.

Момичета и момче пристрастена съм към режимния крем карамел..... даже го чувствам това пристрастяване като престъпление...разбира се съдржанието му е изцяло режимно както и количеството на пр. мляко,но..... някакси ми е гурзно.... Може ли да е толкоз хубаво и да е истина ....... newsm78

Хубав ден на всичкииииии Simple Smile  Hug

# 214
Здравейте момичета и момче!  Hug

Не съм чела близо 2 теми нямам никакво време, но съм си режимна и още едно килце е в историята. #2gunfire

Пожелавам на всички прекрасен, слънчев протеинов петък! Много усмивки и много минуси!  Hug   bouquet Обичам виииии!!! Heart Eyes

# 215
vesito5, благодаря за думите. Досега съм била сто процентово стриктна към диетата и нямам никакво прегрешение. надявам се да удържа и в трета фаза, въпреки че вече много ми липсват ябълки, шоколад и май нищо друго.

# 216
  • Бургас
Вече си спренах първата гала снощи,е,не умрях от сладкото. newsm78
Предпочитам да си хапна плод,отколкото разни торти или шоколад. PeaceИ аз се уверих,че ако не минаваш границите на нормалното и си стриктен,килограмите се задържат,дори май се опитва още надолу да даде кантара .Не му се сърдя,естествено.  bouquet

# 217
Здравейте Дюканки, от доста време ви чета, но сега вече се записвам във вашият отбор. Впечетлена съм от резултати те ви и волята, която сте имали. Аз съм на режима от 08.10.(днес ми е 3-ти ден), сутринта имах -2кг, но по принцип имам доста за сваляне.Дано и на мен ми стигне волята да издържа до край.  Като всеки новак и аз имам питане. Много хора, които познавам и бяха на режима ядяха кренвирши и готови печени пилешки кюфтета. Според мен в тях има всичко друго, но не и месо. Какво мислите вие, дали тези продукти са режимни. Някой консимирал ли ги е по време на протеиновите дни и какви са били резултатите.

# 218
bagira_bambinas  Правилно мислиш ,никакви кренвирши и кюфета и кебапчета Naughty
Да си говорят к'вото искат,явно не са на Дюкан а на нещо друго и мен се опитаха да заблудя така Crazy

При мен нищо ново ама то не е всели ден Великден я Joy

# 219
  • София
Здравейте момичета и Тунинг, Hug Hug Hug
Задържам си вече близо 15 дни, малко ми се мрънка, но засега си трая... smile3505

Искам да ви помоля за съвет :
В началото калкулатора на Дюкан ми даде 61 кг оптимално тегло, но от една страна аз не бях много сигурна в данните, които бях написала за най-дълго задържаното тегло, от друга страна реших да си дам 5 кила плюс за да не се сбръчкам, и от трета страна въобще не ми се вярваше, че ще сваля дори 15, та камо ли 30 кг...  Animal Pig
Сега, след половината на пътя си мисля дали да не си поправя целта на 61??? newsm78
Висока съм само 158 см, не се сбръчках  Wink (досега поне), а пък сега вече вярвам твърдо, че мога да ги докарам до 61 с магарешки инат, поощрения от вас   action032 и бой с тигани...   341uu

Струва ми се от психологична гледна точка още отсега да си поставя тази цел, а не когато стигна 66 кг... Какво ще кажете?

# 220
Ей, отвори се дума за щраусово месце, аз лично бих пробвала JoySimple Smile

но никога не съм виждала в търговската мрежа! Пробвали ли сте го  newsm78?

# 221
  • София
Кри, Hug благодаря ти за доверието!Аз също не свалям на килограми,но мерките ми продължават да намаляват.На всички  newsm51

# 222
  • София
Lucie, аз също си промених целта под калкулатора на Дюкан, защото като стигнах до препоръчаните от него килограми, обаче се оказа, че не се харесвам ..... #Crazy  newsm78  В началото и аз не вярвах, че ще мога с лекота да стигна 61кг. , та камо ли по - малко - висока съм 1,64. Та след като подминах 61,  килцата тръгнаха надолу, но доста по - бавно - явно тялото ми се съпротивлява. Не знам докога ще устискам, защото мотивацията ми е един ден - бетон, на другия - точно обратното и започвам да поглеждам към трета фаза. Страхувам, се че ако ги докарам дотам, за да се харесам, няма да мога да ги задържа ............  Видях мисля Перлето /дано не греша /така си е променила целта и ги е задържала, ама гледам че много от трето- и четвъртофазничките се явяват на поправителен и това направо ме убива.

Май с нищо не ти помогнах ...................  newsm78

# 223
Луси,

целта я определяш ти. Според мене я смени още сега.

Относно калкулатора - той отчита и твоята воля, твоето желание, затова има и желано тегло. Ако напишеш по-малка цифра,   крайният резултат е по-нисък. Но тялото е твое и решението е твое.

Момичета, вълнува ме един въпрос.

Мъжете като забогатеят сменят задължително колата с по-нова и скъпа, а често и жената (с по-нова и скъпа).

А какво става с нас жените като отслабнем. Какви промени правим.

Досега прочетох изрусяване и/или скъсяване на косата. Само това ли е?

Аз например се опитвам да променя професионалния си път - да стартирам собствен бизнес. Мисля, че просто съвпадна с отслабването, но дали е така?

Какво ви дава/взема намаляването на теглото? След като видите, че променяте фигурата си, какво друго искате да промените?

# 224
  • Бургас
Според мен когато повярваш,че имаш воля да спазваш режим,се усещаш по-уверена.Замисляш се,че щом може да промениш визията си,с която си била примирена в някои случаи,значи и други неща се поддават на промяна.Придобиваш самочуствие,не е зле!

Общи условия

Активация на акаунт