Отговори
# 270
  • Варна
Доро утро поспаланки! За пръв път съм първа Simple Smile Но снощи си легнах в 10:30, детето спа сравнително спокойно и съм като репичка Simple Smile Сега чакам сестра ми да се събуди и да ходим до мола да си избира подарък, че на 15-ти има РД.

# 271
  • София
Добро утро и от мен Hug И моето сестриче ще ми идва на гости в сряда, кеффф Sunglasses

# 272
Завиждам ви за сестрите. Моята чак декември ще си я видя Sad И ние снощи заспахме към 22 и сутринта като кукуряк в 6 станах. Обаче ми е хубаво така - направих си маникюр и педикюр на спокойствие. После изчистих. Сега денят ми е свободен за глезотийки. Мисля днес да отида на сауна Simple Smile

Бях питала, но не получих отговор - може ли като кърмачка да си сложа противогрипна ваксина?

# 273
  • Sofia
Добро утро! Имах ужасна нощ, чак не ми се говори. Добре че детето си спа сладко.
Да кажа, че съм много доволна от Медела помпата, друго е да е електрическа и да не ти се уморяват ръцете. Peace

# 274
Добро утро! Имах ужасна нощ, чак не ми се говори. Добре че детето си спа сладко.
Какво става?

# 275
И аз се чудя за противогрипна ваксина дали може. Също и дали мога да пия Цитросепт. Първо е много горчив, не знам това дали ще се усети в кърмата и второ може да бъде алерген, нали е от грейпфрут. Оказа се че засега и двете деца са по-добре от мен, едното явно кърмата го пази, другото по цял ден на слънце и пие цитросепт, мн бързо и мина, само аз кекава. И така ме успива тая хрема.

Много са ми интересни бебетата, които от толкова малки си осъзнават ръцете. Яна много много късно започна да може да държи, Елена дори не си ги гледа още. Също и със сядането - мн по-късно сядаше сама Яна от другите деца - след като проходи и проговори. За сметка на това от втория месец се обръщаше по корем, а третия по гръб. От малки са толкова различни дечицата.

Сега ми е много яко като гука Елена, защото Яна само се хилеше, но не е гукала така никога и сега направо се разтапям като ми заприказва бебока.

# 276
Привет.
Сутринта усетих типчина тежест в корема, като при цикъл, бях убедена, че ще ми дойде и не сгреших. Два месеца и 10 дни лохии, след два дни Анна става на три. Странното е, че не се чувствам прецакана, за разлика от миналия път, хем тогава Пепи беше на 6. Може би сега нямах време да свинкна на рахата Laughing

Току що й смених за 2-ри път наакания памперс в рамките на час, отново се наака ooooh! Сега ще я изчакам по-дълго Laughing

# 277
Добро утро и от мен . Четох ви , гледах симки - голеееееми красоти , сладки бебета и малки дечица и съм заредена с добро настроение . Имам само един проблем - страшно много ми пада косата и започвам да я мажа с Витасин , дано не е несъвместим с кърменето , че не мога да намеря инфо .
Честито месечинки на всички бебоци и на тези , които пропуснах  Blush

# 278
Привет!Минавам набързо да почерпя,че днес ставаме на три месеца,а ще излизаме.По сле ще ви чета.

# 279
  • София
Добро утро и от мен:) Докато се включа темата почти е свършила!
Майра, страхотни снимки! И аз съм като твоята сладуранка, никакви шапки не признавам. Няма какво да се сърдя сега на Маги, че реве като и слагам и веднага почва да ги дърпа, за да ги махне Grinning
Белинда, аз имам кенгуро а Chicco, но ако го понося по-дълго се усеща напрежение.
NBM, много е сладък Денис и как хубаво си държи шишето Heart Eyes
Елен, и моята Маги по-стройничка върви, на последната консултация беше само 5500.
Джоли, не съм сигурна дали може да се поставя, най-добре се консултирай с педиатъра. Ето линк към друга тема от форума по този въпрос, дано ти е полза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332659.0
Магдалина пак се размрънка, изчезвам...

# 280
  • Sofia
Какво става?

Ами за малко да си осакатя детето докато спеше до мен Cry То си спа сладко и даже не реагира кой знае колко ама аз прекарах остатъка от нощта чудейки се дали не съм го увредила. Почти го бях задушила с възглавницата ми newsm45 По точно с една друга тъпа възглавница, която ще замине през прозореца #2gunfire Аз по принцип спя без въглавница, а сега съм струпала две  baduu
Само се чудя дали е възможно да съм му спряла дишането за секунди или минути? Щеше ли да е зачервен или да може да реагира? Дали съм му унищожила мозъчни клетки? Уфффф, ше откача #Crazy Я да хода да спя по-добре.

# 281
НБМ, спокойно! Hug Щом е добре детето, жизнен и весел, нищо му няма!  Peace
Аз чакам да се вдигне мъглата и тръгваме с нашите за вилата. Таткото ще го оставим да пази леглото, че е сополив нещо...

# 282
Катчеее, много ти е хубаво аватарчето!  Heart Eyes

НБМ, не се коси, детето сигурно е добре, сега спокойно ли е?

Дуци, много готина онази снимка с лаптопите дето си я пуснала в Споделете, мн са сладки. Честит ти цикъл, сега ще трябва да се пазите вече, рано е за трето.  Laughing  На твоята възраст ако имах две сигурно и за трето бих се навила, не че аз см кой знае колко дърта, но все пак.

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт