Кое умалително ползвате?

• 35 133
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Само и единствено "мЕче".

# 196
Това с фамилните имена не звучи лошо! На мен ми се е случвало и Кашон да му казвам!

JoyКашон! А мислех, че ние сме го измислили. Но нашето беше Кашонче. Иначе - всякакви други нелогични глупости. Малко се укротихме напоследък. Ще трябва нещо като Свредел или Сулфагуанидин да вкараме в употреба...  Laughing

# 197
Ние сме на пате Joy

# 198
ние и двамата си каэваме "писе"

# 199
Аз го наричам беби, а той мене косе-босе  Grinning

# 200
в момента той ми вика шишко, шишко-бакшишко, шъшкънин...или шише(от шишко)...и като ме пита по тела какво прави шишето иска да ми казвам че се суши на шосето...от скоропоговорката...
аз сега съм на слъне и шушомише...
иначе досега сме били на какво ли не без мило и коте...
медун, дуни, караконджол, слонче, свинско, дебело...и да не изброявам още...

# 201
"Мили" му казвам.
А той на мене "дарлинг".

# 202
Муцка   Joy
От 11 години се наричаме така, понякога ми се струва, че това ми е името. Неговото също.
Хехе, ние така си казваме с братлето

# 203
Аз  на него- мокве и много рядко чунчо,по име когато съм му ядосана,когато говоря за него- винаги Николай,а не Ники.Той на мен(тук ме бие по всички показатели  Embarassed) ломи(обърнатите срички на мило),слънчице,зрънце,принчипесо тва  е от периода на гаджосването,от 2 години трайно съм ГУЩЕР(ама ,ако знаете само как си го обичам това име Blush)и по-рядко произлизащите от него шущер и шмущер.От половин година съм Пакост Андрова(понеже много го слушкам Joy Joy Oще- ''little,lovely , lizard'',lovely и най-новото ''triple chocolate''.Като се замисля откакто сме заедно(6г.)май не ме е наричал по име newsm78.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 05:21 от cvetenceto79

# 204
Цитат
Отначало към любимите се обръщаме с агънце, пиленце. По-късно животните порастват...[/b]  Mr. Green
Цитат

Ааа,това ме уби!!!!Много точно! Май наистина с течение на годините всички животни "порастват"!!!! hahaha Joy rotfImbo tooth

# 205
Чочи, Тигърче, Тиквичка, Кони, Laughing

# 206
И двамата си ви викаме "Цуци" още от преди да се оженим преди петнадесет години. Иначе мъжа ми от време на време ми вика "слънчице, златце, скъпа/многоо си ми скъпа! Money / . А пък аз по някога на него  "мушморочето ми" Laughing.

# 207
Пиле  Mr. Green ни е основното обръщение. Той е голямото пиле, аз - малко пиленце.
Детето упорито настоява да се обръщаме към него с "Обичам те, слънчице"
Няма да си кривя душата и "мило" влиза в обръщение най-вече за омилистивяване на половинката.
Когато се задава буря си говорим на фамилия (аз нося неговата - женени сме).

# 208
Последното, е "свиненце",ама така меко и мазничко, свеки като ни чу и направо се стресна пък ние се спукахме от смях.

# 209
Той ми вика пухи, а аз на него - пухи, пухинци, пухтунче и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт