Скандинавска 5-та тема

• 17 793
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Ше седя бе Винце,що да не седя,само да има кой да работи утре вместо мен,че 5 дни в болнични...ме хвана един мързееел..

# 256
Е,как ква?Абе планираме разширение бе,що,няма ли да е добре? thumbsup

# 257
Вие сменихте ли часовниците у Финско?   newsm78 Ох, какобичам да мързелувам...блазе ти  Laughing Но напоследък живота ми се движи на много бързи обороти,  hahaha  нищо че живея в една от най-спокойните държави в Европа  Rolling Eyes

# 258
Е,как ква?Абе планираме разширение бе,що,няма ли да е добре? thumbsup
Да, разбира се ще е по-добре  Hug Аз просто помислих, че картата вече ви е променена...а все една и съща я виждах  newsm78 та се чудех...   Laughing

Рали предполагам е все още будна и ще чакаме скоро да се появи и тя... Hug

# 259
Винска,как при вас празнуват Хеллоуин,..и аз като теб..хич` за мен това не е празник,тия страшилки ги сънувам после,уф

# 260
О,да,сменихме го в събота срещу неделя..А в неделя каква буря имашеее,докато съботата беше чудно слънчево...

# 261
Пчели, ами при нас как... newsm78 ...ами идват едни малки деца и звънят на вратата, да искат да им се даде  нещо   newsm78 Обче са толкова стрешни..и намазани, че все едно са излязли от филма на ужасите  Twisted Evil

И като отворя и ги видя... в първия момент съм  #Crazy  След това им давам бисквитки и бонбинки... Rolling Eyes
Този празник е много отскоро в Норвегия...от преди няколко години. Влияние от американските филми и американските обичаи.

# 262
Аз обаче ще ходя да лягам,че мъжо все мърмори,дето седя все на компа,пък той все сам...Айде,че ме вика...оооо сега за наказание ще види  той... newsm29

# 263

Аз се заблях малко по други теми във форума...

Лека нощ от мен Пчеличке !!!  bouquet

# 264
Винце то наистина празника си е малко страховит. На мен ми е малко чужд този празник, не мога да му се насладя, но пък щом е забавен за децата, нека му се радват  Peace

Пупи ще сложа картата и ще видиме след това ако е нечетлива ще я смениме.

# 265
Лека нощ момичета

# 266
прибрах го аз....диването...мокър до кости....а в банята като влезеш и  help измил човека,евалата  Mr. Green Heart Eyes
сега го чакам да се наиграе на WoW и го базикам как ще намеря 2000 евро на земята и ще си купя монитор,за да ползвам другия компютър и всеки път,щом го засека в играта ще го предизвиквам на дуели и ще го убивам с моят супер силен магьосник за да му е гадноооо  newsm48
реално шансовете ми да намеря 2000 евро на земята са по-големи отколкото да го убия,нямам нито нужните реакции,нито нужното облекло (облеклото определя силата) за това,ама все пак е весело да го дразня  smile3533 всъщност точно добрите му умения го издигнаха по-високо в йерархията,отколкото бях аз,аз отговарях за всички магьосници изобщо, той отговаряше са всички,макар и само по време на битка.и аз имах такъв шанс,но не исках да му отнемам мястото,а и не се считам за добър лидер,не вдъхвам достатъчно респект.ако му се озъбя за нещо най-много да предизвикам такава реакция smile3532
ама не ми се е и налагало,слушка момчето  Heart Eyes
Рали,предполагам като сложиш картата ще е в същият формат в който е сега,а сега се виждаше че има надписи,ама общо взето не се разчитат без zoom

# 267
Рали, ами нека му се радват децата на Хелоуина... Hug Аз само споделих  моето мнение , че мен не ме радва много, а ме стряска...  Joy Ама децата се кефят , верно... Laughing

Моя мъж каза , че лично ан него например,  хич не му  харесва това, че всичко лошо тука в Норвегия се копира и идва от Америка. Crazy Thinking

Честит ти нов аватар...  Flutter

# 268
Ето и мнение на човек, ползвал фотошоп 3 часа в живота си Mr. Green
Картата е хубава, наистина. Предлагам следното - на картата в голям формат да подчертаем градовете, в които се намирате, а в самата тема ще сложим тъмбнейлче към голямата карта.
А пък отдолу ще се изредите по градове кой къде е Thinking
А, кво ще кажете?

# 269
пчеличке,сега разбрах колко ти е било гадно онзи ден.а аз се чуя що комшиите вчера чистиха листата наоколо-надявали са се да ни подминат.тази сутрин точно в 9 часа същите машини,които пчеличката спомена ми надуха главата и все още продължават.направо ми иде да сляза долу и  #2gunfire  #Cussing out
сега се наливам с мляко от мъка  Crazy
еовинче,идеята ми звучи добре  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт