Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява къна геджеси?
Какво представлява турската къна за коса?
Какви са някои съвети за почивка и намаляване на натоварването на ходилото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява къна геджеси?
Къна геджеси е традиционен турски ритуал, който се провежда преди сватбата. По време на този обред булката се украсява с къна върху ръцете и понякога краката. Ритуалът включва песни и танци, като целта е да се пожелае щастие и благополучие на булката в брака й. В този ден се прилага къна върху ръцете на булката и гостите, раздават се подаръци и се организира обществено тържество.
-
Какво представлява турската къна за коса?
-
Какви са някои съвети за почивка и намаляване на натоварването на ходилото?
-
Какви са някои алтернативни методи за приготвяне на тирамису?
-
Какви са някои съвети за намиране на лекарства в чужбина?

..Ние позакрепихме положението ..живи сме
...като ми дойдете на гости през ноември , нали така бяхме решили да има МЕСЕЧНИ СРЕЩИ
но са добре ...Та ТЯ КАНИ ВСИЧКИ И НОВИТЕ И СТАРИТЕ МОМИ4ЕТА. АКО НЯКОЙ ОТ НОВИТЕ МОМИЧЕТА ИМА ПЪТ НАСАМ В НЕДЕЛЯ И ИСКА ДА Я ВИДИ ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ ще ви дам нейния номер с нейно разрешение 

) 
Ей кат почнат да ми се правят тез мъже на много отворени,бяс ме хваща.Абе как ще се загубя от 14 год. съм тук аз на 17 като бях се изгубих в Прага ама без паника отново открих пътя.И още нещо смешно в сряда се обадила Дризето ама аз съм на работа,говорили с мъжо ама той моя не знае бълг/ представям си какъв разговор е бил,нейсе ще разберем в неделя.

. Да ти е жив и здрав и много да те радва
весело изкарване на рожденния ден от мен и леко раждане