Кодове за Ла Редут 13

• 41 459
  • 568
  •   1
Отговори
# 315
Ох аз съгреших вече 3 пъти с новия код...Тези хора наистина имат невероятен маркетинг и мениджмънт  Crazy

katia82 още не съм го изпробвала  Blush не ми остана време....предполагам,че трябва да са от новата колекция и ненамалени като начало  Rolling Eyes

# 316
mamaB, Simple Smile
и аз така -съгреших 3 пъти с тоз код Joy

оставам с впечатлението, че го пращат на много от нас, но на различни интервали - което ще рече- споко, и при вас ще дойде. / предполагам / newsm78

# 317
mamaB, Simple Smile

оставам с впечатлението, че го пращат на много от нас, но на различни интервали - което ще рече- споко, и при вас ще дойде. / предполагам / newsm78
ох и аз искам да се възползвам още веднъж от този код,но ми е изпратен само не единия акаунт и на другите не действа  Whistling а най-после успях да си намаля олекотена завивка  Mr. Green искам още една  Praynig

# 318
Има ли смисъл периодично да пробвам да ми приеме някой код за тренч или не?
Побърках си мейла от рефрешване и пак нищо...

# 319
mamaB, Simple Smile

ох и аз искам да се възползвам още веднъж от този код,но ми е изпратен само не единия акаунт и на другите не действа  Whistling а най-после успях да си намаля олекотена завивка  Mr. Green искам още една  Praynig

Използвай кода за другия номер на тренча и ще имаш още една завивка Wink
При мен поне става - с една оферта можете да си пуснете 3 поръчки Embarassed Joy

# 320
  • Хасково
Пробвах да изчистя кошницата и я напълних с половината работи стана 25 евро с 6-то евро за доставката.. обаче като написах кода не се промени доставката .. Cry защо така ?

# 321
Момичета супер сте. намалих спално чувалче от 19Е на 4Е. Много съм доволна.

# 322
  • София
Момичета, колко тежи една олекотена завивка от по-плътните?  Hug

# 323
Момичета супер сте. намалих спално чувалче от 19Е на 4Е. Много съм доволна.

Може ли линк, че се убих да търся чувалче.

# 324
Момичета, колко тежи една олекотена завивка от по-плътните?  Hug

2 броя 190/140  с кашона бяха 3.660 кг.   Peace

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 09:22 от Зи

# 325
Моите 2 олекотени завивки 500 гр/м2, размер 140/220 см тежаха 4.300 кг.

# 326
как ги ползвате на всичките акаунти кодовете за трянча , намалението и доставката 2 евро, на мен ми дава само на 1 акаунт Sad

# 327
  • Казанлък of all places
Много много много искам да помоля, ако някой съвсем случайно се е забавил да пусне поръчка с кода за тренча и таксата от 2 евро, с които се намалят завивки, да ми пише на лични - много искам да поръчам завивки на по-нормална цена като през лятото, а в поръчката ми не се  хваща нито един от кодовете, пуснати в темата! Praynig

# 328
  • Варна
На мен са ми пратили кодовете за тренча и на 4-те акаунта и ако ползвам на всеки от тях по 3 за 3-те размера, мога да направя общо 12 поръчки и как да не се изкуши човек да поръча.  Grinning До тук имам вече 2 направени поръчки, но тази вечер мисля да направя поне още 2.
Например успях да намаля тези момчешки дънки до .... 0 евро. http://www.laredoute.fr/vente-jean-enfant-garcon-prix-mini.aspx? … tegoryid=22921055
Вече се чудя какво още да си поръчам.

# 329
Аз имам кода за тренча само на 1 акаунт. На другите 2 изобщо не пускат оферти. Само реклами за намаления.
Смятам да използвам кода, за да поръчам чаршафи. И ми трябват някакви продукти, които да не се хващат с кода, за да не отиде на вятъра намалението.

Общи условия

Активация на акаунт