Кодове за Ла Редут 13

• 42 427
  • 568
  •   1
Отговори
# 405
Само да не ни баннат с тези поръчки от по 10 евро. То само транспорта им ще е 6-7 евро.
Аз получих кода за 2-те евро само н а 1 акаунт. Но разликата между него и кода за 16 евро намаление и тренч е само 2 евро. Този с 2-те евро доставка е много по-хубав, но какво да се прави - не действа на другите акаунти.

# 406
Само да не ни баннат с тези поръчки от по 10 евро. То само транспорта им ще е 6-7 евро.
Аз получих кода за 2-те евро само н а 1 акаунт. Но разликата между него и кода за 16 евро намаление и тренч е само 2 евро. Този с 2-те евро доставка е много по-хубав, но какво да се прави - не действа на другите акаунти.

Не им бери грижа за цената на транспорта. Те изнасят на квоти.

# 407
# 408
пратили са ми на мейла оферта за намаление на дънки :

http://www.rushcollection.com/netstorage/newsletters/2008/0809_j … amp;UserAccessId=

# 409
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Това май е за друг сайт

# 410

Не е. Това е колекция на Ла Редут.

# 411
  • софия
Благодаря ти, но за съжаление за нас е малко, а останалите не ми ги намалява  Crossing Arms

# 412
54356 30% дава намаление

# 413
Здравейте!
Някъде по-назад четох, че някои от вас се притесняват дали ако ползват код, който не им е пратен лично могат да им откажат поръчката. Аз досега пуснах 3 поръчки - първата без код/не знаех даже, че съществуват такива кодове Confused/, при втората ползвах код за подарък покривка за маса, а при третата код за подарък надуваемия дюшек и сосиерките. И всички поръчки си ги получих с подаръците! Simple Smile На първите 2 фактури имам писан един и същ код: 54356 за отстъпка от 30%, а на третата фактура код 77763, но който пише отстъпки от 40% и 30 %.Не съм ги пробвала още дали действат.

# 414
Здравейте момичета! Заинтригувана съм от машината за хляб (или още както се казва-Редутската фурвичка). В описа на кода пише, че трябда да си поръчам от новата колекция на ANNE WEYBURN и ми намаля цената на 14,90 Е, но кое: дрехата на ANNE WEYBURN или на фурничката???? И може ли артикула да е на намаление?
Извинете ме за въпросите, но не съм поръчвала до сега с кодове  Crazy

# 415
Намаля цената на фурничката.
Пробвай с различни артикули на  ANNE WEYBURN, като започнеш от най-евтиния. Май не ставаше с намален. Ставаха едни обици, ама не помня кои са.

# 416
# 417
  • Sofia
Пипи, може да е намалено, аз я поръчах машината с грозните обици, пробвай и виж с кое ще стане при теб.
При мен лично кода за намалението не работеше месец и изведнъж проработи доста мистериозно и за какво ли проработи, машината сега ми събира прах на балкона.

Ето ги обиците:
http://www.laredoute.fr/vente-boucles-d-oreilles-anne-weyburn.as … 6&prodcolor=1

# 418
Valeria -имаш ли възможност да влезеш в Skype и да ми обясниш точно къде се въвежда кода за фурничката? Ако не, все пак мерси!!!!  Hug Hug Hug Hug

# 419
Пипи Дългото Чорапче обеците си ги слагаш в кошницата както всеки друг артикул,а машината  - 
Цитат
15. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute  - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /горе в дясно до бутона с броя на артикулите в кошницата ви/  - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората по принцип се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajuter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

Общи условия

Активация на акаунт