АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 616
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Дейзи, най-искрено ти съчуствам Hug Ужасът в тези болници е голям.

Еmily_ska, звучи интересно. Признавам, че ми е напълно непозната тази държава и нравите на хората, но по това което описваш - особено водката Mr. Green и чая ми напомня на руския манталитет и моето изкарване в москва Peace Пиши повече ще ми е интересно да науча още нещо.

slance80, въпреки че няма да дойдем, за да не ви опъпчим Sad като съм се хванала с организацията ще си я довърша Mr. Green Изчаквам до края на седмицата. Ако искаш може да отидем двете през уикенда до клуба и на място да изкоментираме торти, хапки и мезета Peace.

Борис още не е болен, но в групата им вчера е имало още две дечица, които са се разболяли от шарка, така че сме във фаза изчакване. Докторицата ни каза: 21 дена е инкубационния период.

Трябва да бягам на работа.
Лек ден на всички

# 196
slance80, въпреки че няма да дойдем, за да не ви опъпчим Sad като съм се хванала с организацията ще си я довърша Mr. Green Изчаквам до края на седмицата. Ако искаш може да отидем двете през уикенда до клуба и на място да изкоментираме торти, хапки и мезета Peace.
Нямам против да отидеме. Дори, ако иска и още някой може да дойде. Засега нямаме някакви планове за уикенда.

# 197
P0LLY - завърших противодействие на престъпността и опазване на обществения ред,  а сега ще уча магистратура Право !

болни - днес май и ние сме , нещо и хърка нослето и стана в 5,30, но игра весела и нещо се закашляше, и заспа сле малко и гра и сега спи още ! Какви са тия вируси незнам !

Хремата - аз и давам нещо като мас, но незнам точно от какво, мирише силно и се слага под носелто, и много добър ефект има, но леля ми го даде от Австралия !
Клеева тинктура - също давах за им. система . Чета съветите на този д-р Михайлов ! Някой лекува ли се с хомеопатия ?

Дано няма болни дечица, но като гледам навсякъде болнички, вчера на площадката, бяхме после в МОЛа да играят и ето !

# 198
Клер, това мазило ми напомня едно време имаше 'Виетнамско чудо'  Mr. Green. Може да е 'Автралийско чудо' вашето мазило  Joy.

Днес съм в настроение да набия някой  Laughing.
От сутринта свеки ме повтрещи (спа у нас снощи, защото мъжа ми е в командировка) като каза, че не е спала 'защото я било страх да не би да не чуе детето' (спа с Бобо), а после и на светло не можела да спи (светваме нощна лампа, за да виждаме бързо и лесно като се чуе рев за какво е)  Shocked. Ми че то детето рано или късно ще се чуе, ако не тя - аз. Пък лампата като й пречи, да я загаси ...  Rolling Eyes. За втори път я моля да спи у нас като съм сама и за втори път не спи - как да я моля да дойде пак, като знам че пак няма да може да спи  Confused.
После едва съм си взела левия завой от паркинга, защото до нас има Фантастико и вратата за зареждане е от страната на нашата улица, та сутрин редовно има спрели камиони и бусове, които зареждат, но аз не мога да изляза от двора ни  #2gunfire.

Наоплаках се, сега да поработя малко, че ще си тръгвам в 4 часа още - днес ни е първата родителска среща  Blush.

Хубав ден на всички   bouquet

# 199
Забравих...

Някой спомня ли си какво може да се пие за гърло в моя случай - от нощес съм и с гърлобол  Tired.

Цунки  Hug

# 200
Здравейте!
Ауа,отиди най-добре на лекар,че да тушираш болестта в началото.Като знам колко е упорит този грип..... ooooh!А на свекито не и обръщай внимание.При това положение,тя сама трябва да ти предлага помощта си,а не ти да се чудиш как да и осигуриш спокоен сън.Нищо няма да и стане да побудува малко. Wink
Клер,да се оправяте бързичко! PraynigА на теб-приятна заслужена почивка. Hug
Ето малко снимки от нас,макар и не много нови.Качих и снимки от последното бебешко парти у нас.
http://larsens.multiply.com/photos/album/22
Приятен ден и целувки от мен! Heart Eyes

# 201
Здравейте!

Пепена, честит рожден ден, на голяма патерица. Да си жива, здрава, щастлива и много обичана от всички, които обичаш. Честита ти розова кукличка. Страхотна бебка е!
 Ауа, честита ти радост и на теб. Леко бременеене и догодина ти пожелавам да връзваш панделки на новия член на семейството. В нашата яслена група има двама сладури близначета - Борис и Виктор, да не би да са твоите /сори за тъпия въпрос/ -  VІІІ ОДЗ Таврия.
Кари ходи трети ден на ясла и май започва да й харесва.
За капките, които Неси е писала с клеева тинктура, разтворена във физиологичен разтвор - пробвала съм ги на сина ми. Много добре действат. Пробвала съм и соления разтвор, за който май Ауа беше писала и той има вълшебен ефект - носотеча спира почти веднага.
 Лек и усмихнат ден на всички.

# 202
  • Варна
Борис още не е болен, но в групата им вчера е имало още две дечица, които са се разболяли от шарка, така че сме във фаза изчакване. Докторицата ни каза: 21 дена е инкубационния период.

Нали знаеш, че този инкубационен период от 21 дена се брои от последното разболяло се дете в групата. Т.е. карантината ви се удължава.

# 203
  • Beyond the Frontiers

Нали знаеш, че този инкубационен период от 21 дена се брои от последното разболяло се дете в групата. Т.е. карантината ви се удължава.

Нищо не знам, направо съм в ужас вече. Е, не мога сега детето да го затворя в къщи, просто ще избягваме тези събирания.  Peace

# 204
  • Варна

Нищо не знам, направо съм в ужас вече. Е, не мога сега детето да го затворя в къщи, просто ще избягваме тези събирания.  Peace

имах предвид това, че ако броиш дните от първото разболяло се дете а ти се разболее на 25 ден да речем да не се чудиш защо и от къде. А това, че не можеш да го затвориш то е ясно. Не се притеснявай толкова и да се разболее няма страшно, ще си го изкара и толкова. Моя син например хвана варицелата чак от четвъртата карантина. Като почнеш от яслата, та чак във 2 група я прихвана.

# 205
Привет и от нас. Ние от вчера минаваме в графа" здрави", но не ни се разминаха вливанията на глюкоза. Бяхме в една частна клиника, но след системите се прибирахме у дома.  Човечето се измъчи, но от вчера вече хапва . Ще го държа на диета още 1-2 дни и после ще видим дали ще прояде обща храна. Гледам, че и други априлчета ги е споходил този стомашен вирус.  Sad

Честито на всички, които са имали приятни поводи, а на болните бързо да им минава.

Ние сме на линия за 01,11. Кажете какво трябва да се направи, Танче ще правим ли резервация?

# 206
Грипната епидемия май е навсякъде! И тук е обявена, но засега няма болни около нас! Но пък и малкият не контактува много с други деца... Confused
Ето и нашите есенни снимки: http://irinama.multiply.com/photos/album/20/20
Бързо всички да минават в графата на Томи и да няма повече болни, деца и възрастни! Hug

# 207
Добро утро! Днес кафето е от мен Simple Smile

Хайде всички болни да минават в графата на Томи Hug

# 208
  • Попово
здравейте момичета и момчета  Hug
как сте?
за сега при нас всичко е наред, като изключим някои домашни несгоди, но те не са кой знае каква грижа на болестите коиото спохождат малките човечета, дано всички озрдавяват скоро и никакви болежки, че...
аз да попитам какво мислите за противоменингитната ваксина? някой поставял ли е на детенцето си, и до каква възраст се прави?

# 209
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте на всички! Hug
Темата е пълна с приятни новини и изненади!
Пепенка, да ти е жива и здрава дългочакваната принцеска! В моите очи да знаеш , че си голям герой , заедно с Алекси, Анишка и отскоро Ая! Та в тоя ред на мисли Ая привет и лека бременност! Ако този път бебчето е "само" едно ще ти се види сигурно , като детска играчка!

Да ви се оплача вчера ни се счупи лятната количка на доста гадно място. Cry Ако я поправим по някакъв начин , нама да можем да я сгъваме. Та сега търся от познати , ако имат ненужна да ми я дадат.Предполагам , че до пролетта ще имаме нужда от количка и хич не ми се дават излишни пари за нова. Търся и в продавалника , ама за сега безуспешно, щото повече от 30-ина лв. за ползвана лятна няма да дам. Ако някой може да ми помогне по този въпрос ще съм ви много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт