Къде да запиша дъщеря си на плуване в Пловдив ?

• 70 940
  • 147
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
В Младост детските групи плуват от 16:15 до 17:00 и от 19:00 до 19:45, в останалото време има тренировки и часове за свободно ползване, обявени са на входа, но в момента не мога да кажа точно, мога да ги запиша после.
Иначе картата е 60 лв за 8 посещения.

# 106
Ще ти бъда мн благодарна!
Ама ние искаме с инструктор, че нали мъжете не могат да плуват...

# 107
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам на басейна Младост позволяват ли да се плува по плувни ШОРТИ, тъй като големия ми син, който умее да плува, но искам да тренира заради наднорменото тегло, се срамува да се показва по бански, които са като слипове. Днес пак му говорих за плуването и той отсече - Аааа не! Ако ще ме карат да съм по бански не искам.

# 108
  • Pb
А в Младост дали има опция да си платиш за отделно посещение, без карта? За да видиш първите пъти как ще се чувства детето.

# 109
  • Пловдив
Часовете за свободно ползване са всеки ден от 12:00 до 14:00, без треньор. За неделя мисля, че малко по-рано започват, към 11:00. Ако искате с треньор, най-добре да отидете на място, да наблюдавате работата на треньорите и да си изберете при кого да се запишете. На информациооното табло вън са изнесени графиците им. Купувате си карта за съответния треньор и посещавате басейна в неговия график. Няма разделяне на детски групи и такива за възрастни, вчера имаше няколко мъже, които плуваха с треньори, децата си бяха в други коридори.

Индивидуални посещения няма, ако искате да видите как се чувства детето при 1-2 тренировки, може да се разберете с някой от треньорите, всеки от тях има собствена карта, през която може да бъде таксувано посещението и заплащате посещението на самия треньор.

# 110
О, чудесно!
Много благодаря за информацията.

# 111
 Някой може ли да ми каже какво трябва да носим при първа тренировка в басейн? Банските са ясни Simple Smile ПЛувки, очила.... Понеже в басейна на Матевски не записвали деца от градини до май 2013....ще пробваме в Тримонциум при Таня Месробович. Някой знае ли цените при нея какви са и евентуално телефон за контакт и график на посещения. Много благодаря предварително!   bouquet

# 112
Плувна шапка, джапанки и очила /последните по желание  Wink /. Аз нося на детето направо халат, че като излязат от басейна и им е студено.
Иначе в зависимост от условията може да си носите и читав сушоар, че на повечето места са едни слаби и не сушат бързо и добре.
 Peace

# 113
  • Pb
....
Индивидуални посещения няма, ако искате да видите как се чувства детето при 1-2 тренировки, може да се разберете с някой от треньорите, всеки от тях има собствена карта, през която може да бъде таксувано посещението и заплащате посещението на самия треньор.

Благодаря за информацията!

# 114
  • Пловдив
Ох, да бях открила темата по-рано....и да прочета поста на Raadinela...  ooooh!
Имах информация от родители, че в Матевски не се сформират групи, няма карти, а направо се ходи на всеки кръгъл час...Съответно малките са в 9ч. уикенда.
Най-сетне уговорих мъж ми да води щерката и..... нахокали ги едно хубаво, как си позволяват да се истърсят така, след като групата била вече запълнена....  Embarassed И си обрах пешкира като се върнаха....

Какво друго остава като вариант - Тримонциум и Младост?

# 115
А за треньори в Новотела някой има ли впечатления?

# 116
moq sin e na 1 godina i 2 meseca ima li plyvane za tolkova malki deca kade moga da go zaveda

# 117
moq sin e na 1 godina i 2 meseca ima li plyvane za tolkova malki deca kade moga da go zaveda
О, абсурд. Поне на 3 годинки да стане, опитайте тогава, макар че и това е доста малка възраст. Доколкото си спомням искат 5 навършени години.

# 118
Здравейте момичета,

Интересува ме има ли някой координати, на който и да е треньор по плуване към "Димитър Матевски"? Прочетох мисля всичко, но не успях да открия каквито и да е телефони!
Ще съм много благодарна на съдействие!

Успешен ден!

# 119
Здравейте момичета,

Интересува ме има ли някой координати, на който и да е треньор по плуване към "Димитър Матевски"?

Най - добре отиди на място , ако ти е възможно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт