Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 150 059
  • 3 189
  •   2
Отговори
# 1 065
  • Манчестер
Подкрепям  Peace Само като знам в БГ докторите , за има и няма причина предлагат секцио. Една приятелка я подготвяха за операция, месеци наред я убеждаваха че била с тесен таз, имала разширени вени и диоптъра също бил причина,  а бебето голямо...бла бла бла... та тя не можа да стигне до болницата , роди в линейката  Joy  Ще ти измислят куп причини , само и само парите да ти вземат. А ние като не разбираме, вярваме, страх ни е и трепери ме  ooooh!

# 1 066
В неделя от 19:30 ч. ТВ7 ще излъчи репортаж за естественото активно раждане!

Уви, май не успяха да се вместят Sad

# 1 067

Както знаем, футболът (и парите от него) е над всичко!  Mr. Green
Ще споделя, като разбера за кога са го прехвърлили Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 13:06 от Meg!

# 1 068
Аз също съм ЗА естественото раждане

# 1 069
И аз съм за естественото раждане. Подкрепям!

# 1 070
и аз съм За!!!

# 1 071
  • България
Едно огромно ЗА и от мен! newsm10 Секцио само при належащите случаи! newsm11 newsm30

# 1 072
Имате и моята подкрепа newsm10
И двете си деца съм родила нормално, нямах никакви проблеми и се възстанових за няколко дена Peace

# 1 073
Подписах се и аз  newsm10
на мен ми предстои първо раждане и за нищо на света неискам да раждам секцио, само в краен случай ако е много наложително!

# 1 074
Не сериозно е да се иска подобно нещо. Така наречените "документи", упоменати в темата са с достатъчно голяма давност и е време да се погле по-демократично на избора на всеки един индивид да взима свободно решение за това как и по какъв начин да бъдат реализирани действията му.
Аз наистина недоумявам смисъла на петицията. Струва ми се типично българска черта да подръжаваме на недоусмисления манталитет на нации с 200-годишна история и още по-българското - "гледане в чуждата паница".

# 1 075

Както знаем, футболът (и парите от него) е над всичко!  Mr. Green
Ще споделя, като разбера за кога са го прехвърлили Simple Smile

Клюката "донесе" - неделя, 15-ти март, от 19:30 ч., ТВ7  Grinning

Емпа, ако имаш време, гледай репортажа - може би ще стане по-ясно от нагледен материал  Peace

# 1 076
На 100% съм за естественото раждане newsm10Секцио само по медицински причини

# 1 077
И аз съм ЗА. Две деца родих нормално. Според мен първо трябва да се превъзпитат лекарите, защото заради най-малкото нещо и препоръчват секцио. Може да е и заради по голямата сума. Моя приятелка скоро ражда. След като мина около час, доктора казал - "Губим тоновете" и веднага я одрязаха. А дали наистина е така, един Господ знае!

# 1 078
Подкрепям естественото раждане с две ръце!!!
Имам една дъщеря, която съм родила нормално, въпреки многото й килограми и сантиметри Simple Smile - 4 150 кг и 57 см.
Според мен всичко зависи от лекарите, винаги ще съм благодарна на екипа, който помогна детето ми да се появи на бял свят и то без да ме режат.

# 1 079
След като мина около час, доктора казал - "Губим тоновете" и веднага я одрязаха. А дали наистина е така, един Господ знае![/b][/color]

Айде да не изпадаме в крайности!

Общи условия

Активация на акаунт