Ще речеш, че ти е за първи път tonesa, аватарът ти е ..пу-пу. Много добре му стоят ушичките
С Боян ядох сладко и си е момче
Няма гаранции. Важното е да е здраво, другото е пренастройване на нашите очаквания. Аз цяла бременност живеех с ужаса какво ще правя с пишока като се роди бебето (исках две момиченца и че е момче беше голяма изненада), трябва ли да заголвам или не. Глупави бременски помисли ще каже някой, ама аз ги изживявах доста сериозно и какво той се роди със заголен пишок и никога не ми се е налагало да правя някакви стряскащи процедури. Луда работа. Всичко ще е ок 

Когато и да е леко да бъде и момиченце-момченце да е здравичко и щастливо
И аз се заблях по хубав Гого 

)
не са бабите, нито лелята
възможно е племенницата ми
или от сиропите да кашлица ...

Знае с кого на какъв език явно
Аз не съм я учила как правят животните, само съм споменавала за някои от време на време и петлето кукурига "кокоригоо"
някаква смесица между версията на бебе Айнщайн и моята. Сега просто ще и лепна и френски
Чудя се само да продължа ли да я уча и на английски или да спра, за да не я побъркам тотално. Ще се радвам, ако многоезичните се включите със съвет

Още мъъъничко остана.

... изпъчи се от приказките ми и подаръка и явно беше много доволен. 
......тръгвам момичета Лека и хубава вечер на не спящите 

Браво на Яни и голямо браво на вас, че сте взели решение да поергенувате. Аз се чудя кога пак ще пратя Тео за седмица-две при бабите 
Важното е да си постоянна обаче си мисля. Тео вече доста добре се справя и с БГ, и с английски. Също брои до 10, пее азбуката, познава доста буквички. Това, обаче го учат вече в градината. До догодина, докато тръгне на училище, ще знае буквите и числата до колкото ги научат. Във вид на игра им показват всичко засега. Не се безпокой. Колкото повече се занимаваме с децата, толкова по-добре си мисля (за съжаление напоследък аз хич не го правя