Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 861
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Съни дано всичко е наред Praynig

Йори
почивай си от време на време  Mr. Green

# 196
  • Sofia
Sunny, засега не мога да уредя боров мед. Потърсих на пазара в неделя, но имаше само пчелен. Боровият се прави от връхчетата на борчетата като сладко (посипва се захар, престоява и се вари). Тези връхчета се берат на пролет (според баща ми, който не помни подробности. Майка, Бог да я прости, беше енциклопедия за такива неща. Ако беше жива, щеше да ми каже 100 рецепти против кашлица с точните мерки  Cry) В неделя се сетих за едни познати, които правят и им се обадих, но тъй като не ми взимат пари, не ми беше удобно да искам повече от 1 малко бурканче  Embarassed Поне пък знам, че е ИСТИНСКИ от най-хубавите места в планината  Peace Мъжът е един от най-добрите планински спасители.

# 197
  • Пловдив
Много хубави снимки видях   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Аник, боровия мед се прави от шишарките, поне тук така го правят. Още докато са зелени шишаркиет се берат, после се режат отгоре, да си пуснат не знам си какво , слага се захар и се вари, след като престои може би, само съм чувала , не съм виждала. Това става към май-юни месец. Тук около Пловдив се продава на Бачковския манастир, на сергиите и по пътя до Пампорово - от търговците, които продават и мед, и сладко от боровинки и горски ягоди, и смилянски боб и други характерни за областта така да се каже специалитети. Затова си мислех, че и в Банско би трябвало да има  Thinking
Ния, мерси  Hug Доста работа имам, редовно чета, но рядко пиша, че все не смогвам  Embarassed
Марис, нядавам се да си вече по-добре. В началото е зор, но после поотминава  Hug

# 198
  • Plovdiv
Привет, момичета! Hug
Съни, стискам палци да отшуми всичко. Хайде, трябва ни, НУЖНА ни е положителната ти зареденост и енергия. Heart Eyes
Есен, добре дошла. Прекрасен сезон, също като лятото. Wink Heart Eyes Иви, снимките са невероятни. Благодаря. Имам си вече кандидати за десктопа. Grinning
Ние в събота бяхме тук. Ей, толкова разтоварващо ни подейства. И нямаше никакви хора.  Laughing Eто.
Вещи, Hug
А за боровия мед - майка ми вареше, като бяхме деца. Така, че рецепти има, но маТрИала липсва. Laughing Като казахте, мед от баба Меца и се присетих: Един мой колега ни носи мед /купуваме си/ от родителите му, та отивам на работа и в хладилника се мъдри бурканче с надпис - За Ния, от Баба Меца. Joy

# 199
За Ния, от Баба Меца. Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Страхотни снимки  Heart Eyes Много приятно изглежда, а заедно сте толкова хубави. Липсва ми хайманосването насам-натам  Mr. Green

# 200
Добър ден,
Да се похваля , че Они е малко по-добре Heart Eyes Пак кашля, но като че започва да се оправя
За сметка на това аз се разболях  и отново три дни ще пазя къщата. Очите ми сълзят, носът ми тече като река и кашлям като стар пушач. Гадна работа.
Марис Дай малко нови снимки  Heart Eyes
Пепи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съни, какво има миличка , защо ще стискаме палци?
Аник така ме разсмя с Габи  - зъболекар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 201
  • Sofia
Ей, мацки, на пролет и ние ще варим мед. Като сме станали майки  Naughty
пипиолче, Sunny нещо го е закъсала със здравето  Cry Ама и ти все си с гол кръст, как няма да настинеш  Naughty Моят мъж само за това ме гълчи  Crazy За Габриел имам и други идеи - може да стане пластичн хирург , ако не иска зъбар  Mr. Green Ама нещо към инженерство го избива  Sick
Niya, снимките са като картички, много е красиво  Hug Ти си голяма свежарка  Peace
Fall, скоро пак ще хайманосвате. Само още малко да поратсе дребосъчко  Heart Eyes Оооо, вече си "golden"  Hug Много е красива есента от твоите снимки. Само там ми харесва. Аз обичам топло

# 202
Боби ходи  newsm44 Дано този път окончателно  Mr. Green

# 203
  • Остров Приятелство
Добра вечер,
Миии трябва да продължавате да стискате палци.... Confused
Днес...беше кофти, утре пак...
Съмняват се за болест на Крон и някаква подобна/забравих и името, но се лекуват по един и същи начин..., и сега 10 дни ще бъда на някакви лекарства, които ако не се повлияя ще бъде зле...ще правят разни оперативни намеси.
Също така има съмнение, че ще трябва да ми правят кюртаж, тъй като в матката се събира кръв...трябвало още след като съм родила да направят това нещо, тъй като след като ни изписаха на n-тия ден аз направих кръвоизлив, и респективно това показвало, че има останала плацента....
Също така ще ми правят много изследвания ПКК, СУЕ, креатинин, прогестерон, LH, FSH, TSH, естрадиол и в зависимост от тези още някакви ендокриноложки...
И последно невролог, че в областта на кръста, където се слага епидуралната имам страхотни болки, леко вдлъбнато и при допир чувствам изтръпване, ама това го оставих за по натам....днес се уморих много Confused
Гадна работа!!!
За Pampers и гласуването...не спечелих...надявам се поне на края да спечеля финалната битка. Peace
Благодаря Ви отново, че ме подкрепихте!  bouquet

Ето една мила снимка, че много болка се събра тези дни тук при нас....

Няма да спя, НЯМА, НЯМААААА.....ей пусти инат бре, пусти Mr. Green...седя, седя и нейсе заспал, нооо прав бре, прав Laughing

# 204
  • Остров Приятелство
golden fall Ех, че чудна новина!Леко и все напред да му върви!

# 205
Съни дано е фалшива тревога  Praynig
по повод заспиването вчера Боян спа така

# 206
  • Sofia
Sunny, не знам какво да кажа... Cry Стискам много силно палци всичко да се размине възможно най-леко  Praynig Praynig Praynig Стискай зъби и действай, лекувай се, че на малкия юнак си му нужна ЗДРАВА  Hug Heart Eyes Hug
Ивенце, честито "вече прохождане" на Бобенцето. Да тичка бързо и стабилно  Heart Eyes Ясно е после как отморява на дивана  Grinning

Хайде и аз да ви се оплача - закъснява ми 5 дена  Sick И миналия месец ми закъсня, но по-малко, а винаги съм била часовник на датата. Вероятноста да съм бременна е тоооооолкова нищожна, че почти не я разглеждам. Опасявам се нещо да не съм се объркала хормонално или пък пустият климат нещо ми погелпи биологичния часовник  Thinking Ще чакам  Crossing Arms

# 207
Ей я АниК, пак ме е изпреварила  Simple Smile Grinning

Иве, яка ти гърбина сега  Heart Eyes  bouquet само така   bouquet

Съни, мила, много комплексни неща са се събрали  Confused от изследванията обаче разбирам, че са те взели на сериозно  Praynig дано се разминеш с по-малкия дявол  Heart Eyes ще ни държиш в течение, нали?

Мамо Роси, гледай да почиваш повече, казвам ти го най-сериозно  Naughty Не случайно през първото тримесечие бременните ги кара повече на сън, природата показва. Все пак ти в началото имаше и леко кървене, трябва да се пазиш! Аз съм сигурна, че повечето от проблемите, които ме сполетяха през тази бременност, си ги предизвиках само щот съм много курназ  Outta Joint 

АниК, аз като е за Дарко не страдам от неудобство, ами направо си искам като видя, че някой има домашни ябълки или мед  Mr. Green особено мен, как иначе да си намеря истински и проверен  Embarassed  И също така като имам нещо домашно и истинско раздавам на поразия на околните деца, барем по-здрави растат, че  ooooh! Лелееее, а какво прочетох току що накрая на постинга ти  Joy Joy Hug почакай малко, ама да знаеш, че акъл и мензис, ако не ти дойдат навреме, хич не ги чакай  Joy hahaha и да ти кажа, ако е станала работата ще се претърколя от кеф  Wink

В тая връзка Дарко започна първия антибиотик за сезона  #Cussing out не можа този път да пребори вируса и мина в ушите, гърлото и дърдите  Crazy

# 208
Здравейте, момичета Hug

Съни- ще стискам палци всичко да мине възможно най-леко Praynig

Честито прохождане на Бобчо     bouquet

АниК- и аз съм точна като часовник с цикъла, но този месец ми закъсня с 3 дни.  Напълно възможно е да е от климата.

Галче- да оздравява бързо Дарко. Praynig
Пипиоле- оздравявай и ти. Радвам се, че Они е по-добре Hug

# 209
  • Plovdiv
Момичета, Съни, Ивче, направо ме разбихте с тези снимки. Grinning Joy На мама сладурите. Laughing
Есенчице, честити ви ходещи крачета, миличка. Браво на Бобче, здраво да е детенце и много да тичка. Hug
И ние рядко излизаме извън града  Embarassed, разминаваме се с работните графици с мъжа ми. Пък може и това да ни е оправданието.  Wink Макар и двамата /и четиримата/  да обожаваме природата и разходките. Embarassed Може като начало да избирате пътувания около Варна, с кратки разстояния и време до обед.  Hug
Съни, направо ми се зави свят. Как се струпа всичко наведнъж?!? Sad Първо да кажа - дано отхвърлите всички болести и се размине бързо всичко. И за този остатък от плацентата newsm78, ако е имало такъв, щеше да нагнои още след раждането и да предизвика възпаление и т.н. Да не създава проблеми три години, не знам, не съм чувала. С което искам да те успокоя, не да философствувам  Laughing Hug, дано не е нещо сериозно. Много, много стискам палци и ти/ви желая късмет. Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Ще чакам новини. А за конкурса на Памперс, финалния кръг ли ще е за пътуването? Ако е така, може и да сме загубили битката, но ще спечелим войната. Laughing Heart Eyes
АниК, наистина може да е от смяната на климата, пък и нали непрекъснато пътувате. Hug Но, освен ако не си със спирала /пък и с нея даже/, няма гаранция  Laughing. Една приятелка скоро се оказа бременна Laughing, като категорично отричаше възможността за такава, поради отсъствие на таткото, с изключение на един път, с предпазни средства. Joy Не знам за вас, но виждам Галчето отсега се кефи. Joy
Всички болни - малки и големи, да оздравяват бързо.  bouquet
Йори, Hug

Общи условия

Активация на акаунт