Йори почивай си от време на време
) В неделя се сетих за едни познати, които правят и им се обадих, но тъй като не ми взимат пари, не ми беше удобно да искам повече от 1 малко бурканче
Мъжът е един от най-добрите планински спасители.

Доста работа имам, редовно чета, но рядко пиша, че все не смогвам

Иви, снимките са невероятни. Благодаря. Имам си вече кандидати за десктопа. 

Много приятно изглежда, а заедно сте толкова хубави. Липсва ми хайманосването насам-натам
Пак кашля, но като че започва да се оправя

Ама и ти все си с гол кръст, как няма да настинеш
Моят мъж само за това ме гълчи
За Габриел имам и други идеи - може да стане пластичн хирург , ако не иска зъбар
Ти си голяма свежарка 
Оооо, вече си "golden"
Много е красива есента от твоите снимки. Само там ми харесва. Аз обичам топло 

Стискам много силно палци всичко да се размине възможно най-леко
Стискай зъби и действай, лекувай се, че на малкия юнак си му нужна ЗДРАВА

Ясно е после как отморява на дивана 
И миналия месец ми закъсня, но по-малко, а винаги съм била часовник на датата. Вероятноста да съм бременна е тоооооолкова нищожна, че почти не я разглеждам. Опасявам се нещо да не съм се объркала хормонално или пък пустият климат нещо ми погелпи биологичния часовник
Ще чакам
само така
дано се разминеш с по-малкия дявол
ще ни държиш в течение, нали?
Не случайно през първото тримесечие бременните ги кара повече на сън, природата показва. Все пак ти в началото имаше и леко кървене, трябва да се пазиш! Аз съм сигурна, че повечето от проблемите, които ме сполетяха през тази бременност, си ги предизвиках само щот съм много курназ
Лелееее, а какво прочетох току що накрая на постинга ти
почакай малко, ама да знаеш, че акъл и мензис, ако не ти дойдат навреме, хич не ги чакай
и да ти кажа, ако е станала работата ще се претърколя от кеф
не можа този път да пребори вируса и мина в ушите, гърлото и дърдите

На мама сладурите. 
Макар и двамата /и четиримата/ да обожаваме природата и разходките. 
Първо да кажа - дано отхвърлите всички болести и се размине бързо всичко. И за този остатък от плацентата
, ако е имало такъв, щеше да нагнои още след раждането и да предизвика възпаление и т.н. Да не създава проблеми три години, не знам, не съм чувала. С което искам да те успокоя, не да философствувам
, дано не е нещо сериозно. Много, много стискам палци и ти/ви желая късмет.
Ще чакам новини. А за конкурса на Памперс, финалния кръг ли ще е за пътуването? Ако е така, може и да сме загубили битката, но ще спечелим войната. 
Но, освен ако не си със спирала /пък и с нея даже/, няма гаранция
Не знам за вас, но виждам Галчето отсега се кефи.