Отговори
# 180
Благодаря за отговорите, момичета!  smile3525 От понеделник съм с вас! Към това Синди Крауфорд е ОК нали? Или ще трябва по-натоварваща тренировка?  261uu

# 181
Ооооо,имаме нов интерфейс Simple Smile .Не съм режимна,ужасна съм.Нервите ме тресат и ми се яде,по-скоро ми се тъпче.Удържам се,но не съм стриктна,както е нужно.За фитнес и спорт да не говорим,никакво желание.Но сега си хапнах Активията и се боря с демоните в мен.

# 182
Добро утро   bouquet

newsm78 къде е крейзи тиква?? да не хапва някъде шоколадче а???

ааа, такова, аз.......... Embarassed Embarassed Embarassed   как ме хвана само  Laughing

Значи миналите 2 дни бяха провал  ooooh! Програмата ми е такава, че не винаги мога да ям това, което е в диетата и като прегладнея изяжвам някоя вафла и от там се почва  ooooh! ooooh! ooooh!

Тези 2 дни добре помислих, какво ми пречи и кое е добре за мен. Режимът на Ипо наистина ми харесва, но сега не могада бъда стриктна по него.
Затова почвам мой, като ще се придържам към основните принципи на Ипо  Peace Ще закусвам както винаги кис. мл. с трици, после плод, за обяд, ако съм си вкъщи шопска салата, ако ли не ще си правя сандвич - 2 филийки с шунка и сирене, следобедна зак. плод или кис.мл. и вечеря салата + месо /предполагам пак шунка/. Също така този ден-потоп не е за мен, защото аз почна ли наистина нямам спирачки  ooooh! Без едно мога, но само с едно - НЕ  ooooh! Затова седмия ден мисля да го правя протеинов /по Дюкан/ .

Та така, това е което измъдрих. Ако има резултат ще пиша  Peace

За сега ви пожелавам успех на всички  Hug Hug Hug
Ще наминавам да ви наглеждам, да знаете, ей  Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
 Здравейте момичета  Hug

crazy_tikva успех с твоя режим и наминавай при нас  Peace!

ДесиХ2, стягай се и влизай в редиците! Какво е това ядене  Naughty! Шегувам се  Wink, всеки има такива периоди, хайде чакаме те при нас  Hug!

chocolate_cake  Hug!

Иначе и аз снощи имах издънка с две сладки, ама днес отново съм на линия  Simple Smile!

Лек ден момичета  Hug!

# 184
Здравейте!
не можах да издържа и се притеглих, вече съм 61 и съм много доволна,сега трябва да го задържа и другата седмица още едно и ще съм много щастлива
Crazy_tikva, успех с режимчето и не ни забравяй!
лек и успешен ден!

# 185
crazy_tikva важното е че си взела решение... и да си щастлива. Успех  newsm51

bibobi хей, какво пък .. 2 сладки.. голям праз. За пореден път казвам... постоянство му е майката.
Имаше една съфорумка , Деси май се казваше, та тя страхотни резултати рапортуваше тук ама изчезна... интересно ми е какво стана с нея и отслабването?! То и аз съм зачезвала за дълго време, ама като пиша чат пат тук се чувствам по добре.. споделено ми е, weight watchers все едно сме:)) Aia, ти може би можеш да разкажеш нещо за тях. Аз напролет като бях в Щатите в супермаркетите имаше цели рафтове с храна само по програмата на weight watchers, видя ми се хубаво.. да си имаме и тук едни рафтове с диетична храна...
на мен много ми харесват магазините с био продукти, в супера на Мола (близо живея) си взех еко спагети и еко зехтин..
вече имам напрадък, тази седмица съм 'прегрешила' само с един туикс и даже ми беше гадно на корема после.. взела съм си плодове на работа за гладните моменти

ДесиХ2 споко, като ти поотмине,.. тука сме, чакаме те  Heart Eyes понякога е хубаво да се отдадеш на духовете гладни и да си починеш от диетични мисли... ама да не ти става навик  Wink

dess76, ехааа супер е усещането да олекваш, нали  Tada

но най важното днес за мен smile3558 е!!!

# 186
Здравейте и от мен. От 3-4 дена се зачетох в темата и започнах да я спазвам. Харесва ми, не изпитват глад. Радвам се че открих точно този режим.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 19:22 от topi***

# 187
topi,добре дошла при нас! Hug
SharenaSol,страхотно е усещането,че вече почти си влизам в старите дрешки(като махна шкембето),а ти ми звучиш много ентусиазирано,само така Peace

# 188
Здравейте момичета,

Днес бях ок с диетата и със спорта.. закуска 1/2  активия, обяд кисело мляко с хляб, след.зак. ябълка, вечеря 2 варени картофа с малко сирене... спорта 20 мин на пътеката  newsm39 ; 20 мин stair master..след малко ще направя малко коремни преси....

chocolate_cake желателно е 2 пъти седмично по 1 час да се спортува... гимнастиката на Синди е готин избор Peace

ДесиХ2 надявам се скоро да те видим стриктна и режимна... знам ,че е трудно да се каже да не се нервираш ... но поне гледай да не си го изкарваш на тялото си  Hug

crazy_tikva най- важното е режима да ти доставя удоволствие... успех с новият и ще чакаме новини  Hug

dess76 браво за минуса   bouquet

SharenaSol  не съм запозната с тях..  по принцип аз си действам по диетата на Ипо... иначе тук е най-неподходящото място за диета ... всичките си хапват много и по всяко време ужас а и грам не се притесняват Blush  Пробвах едни медикаменти за отслабване...  и повече не искам да пробвам нищо...истината си е в диетата и спорта.

topi***  добре дошла  welcome и успех с режима

# 189
Идвам да ви  Hug Hug Hug висчкитееее!!!!!!

Благодаря ви   bouquet и естествено, че няма да ви забравя  Heart Eyes

Най-малкото ще ви чета, може и да пиша от време на време, а като ми се стабилизира програмата ще се присъедия към вас отново  Wink

Много целувки на всичкиии !!!!!!

# 190
И аз продължавам, снощи си хапнах зелева салата и активия. Днес закусих активия, но прегреших  малко парче пица и на обяд пак салата от зеле. Корема ми е пълен от салатата и не изпитвам глад. Утре мисля пак да съм на режим, защото днес прегреших.
 Simple Smile

# 191
ужасна съм направих си свободен weekend  Embarassed от понеделник пак режимни

crazy_tikva  винаги си добре дошла  Hug

topi***  браво за режимността

# 192
А аз съм още по-ужасна - 4 дни потопи Sad
Днес шъ съ стягам.

# 193
Ей, сладурки, как сте след денят Х Laughing

Аз само минавам да ви поздравя и да ви пожелая режимна седмица   bouquet  bouquet  bouquet

# 194
пък аз вчера щях да си правя потоп,само изядох една принцеса и всичко друго което хапнах беше мляко и банан,но днес няма да съм режимна или поне ще хапна нещо по леко,че снощи повръщах и сега ме  е страх да не си раздразня стомаха

Общи условия

Активация на акаунт