Отговори
# 1 785
Здравей К-А-М. Simple Smile По принцип къде на шега, къде като традиция новите хора постват снимки. Laughing
Колкото до другия спам и "войната" между двата не съм наясно. Обаче ще разбера рано или късно. Twisted Evil
Два дни тук гледам само нови хора. Laughing
И да ти кажа, че слушам чалга, значи съм умствено ограничена. Като добавя и подписът ти съм сериозно депресирана. Mr. Green

Ти май не си чела темата за чалгата Twisted Evil

А..... newsm78 , какво ми е на подписа?

# 1 786

Чела съм я и писах в нея, но нямам нерви да убеждавам ограничени хора в нещо. Simple Smile
Нищо му няма на подписа ти, ама хич не нося на пиене. Laughing Какво ли значи? Mr. Green

# 1 787

Йове, наздраве! Grinning

Аз малко се кротвам с наздравичките тази нощ, щото попрекалих вчера.

Имахме гости от " оградата до обяд ", че не бях АЗ в един момент Crazy

Интересно защо обаче, като се постъмни, всичко ми минава, разсънвам се и съм готва за нови подвизи Blush

" Совите не са..........." Joy

# 1 788
айде тази вечер малко почивка Mr. Green

Обмислям, а и още е рано. Излизаме след 21 ч. Mr. Green
Heart Eyes

# 1 789

Чела съм я и писах в нея, но нямам нерви да убеждавам ограничени хора в нещо. Simple Smile
Нищо му няма на подписа ти, ама хич не нося на пиене. Laughing Какво ли значи? Mr. Green

Щом знаеш, че не носиш, пак си е нещо.

Повярвай има много лайненца, да не кажа лайнярки   ( извини ме ) дет си мислят, че носят  Mr. Green

# 1 790
  • СОФИЯ
Здравей К-А-М. Simple Smile По принцип къде на шега, къде като традиция новите хора постват снимки. Laughing
Колкото до другия спам и "войната" между двата не съм наясно. Обаче ще разбера рано или късно. Twisted Evil
И да ти кажа, че слушам чалга, значи съм умствено ограничена. Като добавя и подписът ти съм сериозно депресирана. Mr. Green

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Палава , КАМ е готина  Hug
Песен , която ме влудява  Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=hHbr-7ZCccc

# 1 791

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

супер песен
КАМ може ли пикче Blush

# 1 792
Пак съм тук thumbsup..бах ти лудите комшии-пенсионери ooooh!..в тъмното се качвах на покрива да им оправям антенета...нехващали Нова Thinking
Наздраве smile3521

# 1 793

Шушка, благодаря, но това за КАМ е твое мнение smile3525 smile3525 smile3525

Нали знаеш, обичам, обичам....абе обичам си подписа Mr. Green Crazy

# 1 794
Щом знаеш, че не носиш, пак си е нещо.

Повярвай има много лайненца, да не кажа лайнярки   ( извини ме ) дет си мислят, че носят  Mr. Green
Simple Smile И аз познавам много такива и все пак подписът ти ме хвърля в размисли и страсти. Crazy

Сигурно. Simple Smile Някой ден ще те хвана да ме светнеш по въпроса, ако преди това не съм се осветлила от други източници. Mr. Green Hug

# 1 795
Пак съм тук thumbsup..бах ти лудите комшии-пенсионери ooooh!..в тъмното се качвах на покрива да им оправям антенета...нехващали Нова Thinking
Наздраве smile3521
Joy ти ме разбиваш
вчера ни пуснаха НОВА+ сега се гледа Брадъра

# 1 796

Правилно. Peace Няма ги "старите" спамърки в момента, до сега да са я натиснали. Mr. Green
Аз меко я карам. Laughing

Hug

# 1 797
Ciara*, пикче по пликче....., или как Laughing?

Виж сега, снимка ( в нета ) давам, но когато аз пожелая и на когото искам.
Не проявявам не здраво любопитство мисля и не искам ваши снимки.

Т.е. фотоса е свещен Whistling

П.П. Не фотосът, а правото на притежателят му да го разспространява.

# 1 798
  • СОФИЯ
Сигурно. Simple Smile Някой ден ще те хвана да ме светнеш по въпроса, ако преди това не съм се осветлила от други източници. Mr. Green Hug

Различни източници , различни мнения .................... Thinking
Дано бъркам в това , което усетих в думите ти  Hug

# 1 799
  • София
Ехооооо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт