КГБ = Клуб на Готините Баби - 44

• 32 262
  • 585
  •   1
Отговори
# 360
Тука съм момичета ,не съм избягала .
Чета ви и се разсейвам с вас.
На майка ми операцията е насрочена за началото на следващата седмица, а Кали си е тук и нейната ще бъде или сряда или четвъртък.Така че сме в очакване и тръпнем.
Дидке,
Моите съболезнования за свекърти и мир на праха му.
Нека е отишъл на тихо и спокойно място.

# 361
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Дидка , мойте съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Деси много гуш и успех.  Hug Пиши , не ни дръж в невидение.  Heart Eyes

Зиче , браво на вас и вие се преборихте с грипа. Най - вече с тая кашлица гадна , а и как сме пушачи , та съвсем.  Hug Heart Eyes Hug

Гъбка , отпочина си сред Родопите. Там е рая. Къде бяхте?

Джучка  Hug Hug Hug

Габи , има ли резултат от прегледа на малката?  Praynig

Доби , мерси за кИфенцето.   bouquet

За всички момичета.  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51

# 362
                        Деси,че не съм в час не съм  Embarassed ама и на Кали ли ще правят операция?Или аз вече съм оплела всичко  #Crazy  Embarassed

# 363
  • Кубрат/ Пишурка
 Ето ме и мен.
Диде,приеми и моите съболезнования!Лека му пръст на човека!Знам как си се чувствала.И аз бях така,когато почина свекърва ми.Но после последваха свекъра и татко.Пак ми беше болно,но поне знаех какво да правя.
 Деси,кураж,мила,всичко ще бъде успешно!И пиши от време на време!

Зиче,и от мене браво за преборването на гадните вируси - тъй им се пада!

Габииии, дано всичко лошо се размине,че много ти се струпа!Да вземеш да си осветиш къщата!Може поне да напръскаш навсякъде със светена вода.Знае ли човек!И пиши какво са казали докторите!

Тайна и тя отдавна не е писала.

Абе,момичета,откъде ги вземате тези малки розички? В моите емотикони няма такива!

# 364

Абе,момичета,откъде ги вземате тези малки розички? В моите емотикони няма такива!

Янче,като започнеш да пишеш погледни под емотиконите има един надпис още .Натискаш на него и чакаш.Отваря се още един голям прозорец в който има доста картинки(емотикони)....

# 365
                       Янче, под емотиконите  вляво на полето в което пишеш има надпис  "Още" щракаш върху думичката появявя се нов прозорец и търсиш из фигурките. Laughing Ама го обясних та никой не ме разбра вероятно

# 366
                       Мастърче,писали сме едновременно , но ти си обяснила по-добре. Laughing

# 367
  • Кубрат/ Пишурка

Знам го този прозорец,но нямам розичка - проверих два пъти.

Малееей,ами тя се навряла до едни бомбички и баба как да я види!Намерих яяяя!

# 368
Малееей,ами тя се навряла до едни бомбички и баба как да я види!Намерих яяяя!
  hahaha Joy hahaha hahaha Joy
А така,браво на тебе... Hug Hug Hug Hug Hug
Абе...сговорна дружина.....Нали?

# 369
Дидке,
Да и на Кали ще правим.
Много ми се струпа и на тях и на мен.

# 370
дЕСКА,ЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ВСИЧКИ ТУКА.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 371
Деси, наистина много ти се стовари!  Hug Стискам палци и се моля всичко да свърши успешно! Бъди силна - и двете имат нужда от теб! Прегръщам те !

# 372
Здравейте дружки!
Дидия, приеми и моите съболезнования! Нека да почива в мир човека! Flowers Rose
Ох, много тревоги последно време- на всички, които имат болни и са болни да оздравяват и никакви тревоги вече! Praynig Praynig Praynig Дано и на малкото Габче му се размине. Praynig Наистина много се струпа. Дано е за последно.

Момичета, вече говорих със съпруга ми - пуска ме човечеца, без проблем, ще идвам на Витоша.То на мен май най-много ми е схваната душичката - да си призная. Вчерашните ви подканвания ме накараха да се замисля, та стигнах до извода много да не му мисля...Ама ми обяснете поне мъничко отсега - тези, които сме в този район как ще се организираме. Аз в петък съм на работа до обяд, предполагам събота ще се пътува - колко часа?, откъде?, как?.... Вие поне вече сте ходили и вие по-ясно, пък на мен ми е като мъгла. Може и на лични, ако искате да ми пишете, да не занимаваме всички.
Лека вечер на всички! Hug

# 373
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Деси , кураж мила. Всичко ще е наред ,само дето тревогите са в повече.  Hug
С теб сме и стискам палци.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Еееее Диди , как се зарадвах.  newsm44
Благодарности на мъжлето ти.  smile3525

# 374
Дидка, моите съболезнования на теб, съпруга ти, на вашите деца за загубата на свекъра ти ! Нека да е спокоен вечният му сън, нека душата му намери покой Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Бог да го прости и  му отреди място до себе си! ВСе си мислех и се надявах, че ще излезе от това състояние, но всеки е със съдбата си! Сили и кураж, мила, бъди опора на съпруга си, много те гушкам! ЯА сега и проблемите с Ран! Дано всичко минава бързо и леко!
Деси, Джушка ,много сили и на вас, дано проблемите приключат с добър финал Hug Hug Hug!
Шпунц, как е Оля, надявам се всимко да е наред Peace!
Габче, дано  малкото Габче  вече е добре Hug То с малки деца какво ли вече не очакваме #Crazy!
Ей, Зиче, браво на вас, преборихте  гадните вируси Peace Hug!
Жаки, имаш ли си вече съпруг вкъщи! Как е Дани?
И Емка беше в събота с хрема, от очичките й текат едни солени сълзички, а тя ме гушка ли, гушка! Видях ги за малко на обяд, че бяга при другите баба и дядо този път.
Аз май ще се размина с "Морени"-те, но дано не стане така, вече си представям срещата ни Heart Eyes!
Aisha, Мастерче, Римар, Танитка, Диди, Фурийче, Доби, Янче, Яжка, Тайна, Жабче, Светле, Гъбка, Марси, Мая, ох, дано не съм пропуснала някоя от вас, приятелки, Hug Hug Hug Hug Hug за всички! Нека доброто в живота ви да е повече!

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 23:24 от arita

Общи условия

Активация на акаунт