Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 444
  • 281
  •   1
Отговори
# 180

Дани, можеш ли да ми намериш телефон или пък кога танцуват  Crazy, че да ходим да се записваме  Flutter
Ами дъщеря ми ходи на танци тав -в петък-от 19.00 -21ч,събота и неделя от 12-14 ч.Телефони в момента нямам ,но ако отидеш през уикенда ,когато танцуват-ще можеш да се срещнеш  с мацките.Само ,че групата на по малките тренира в други часове-но ти ще разбереш подробности на място!! PeaceУспех Hug

# 181
здравейте мами,извинявам се че влизам така в темичката ви,но имам питанка към раждалите в МД.освен биберон залагалка за бебо друго носи ли се.в смисал бях чула че комплектите за изписване са от болницата,един вид подарак,после пък ми казаха че ние си ги носим и сега аз.... newsm78

# 182
здравейте мами,извинявам се че влизам така в темичката ви,но имам питанка към раждалите в МД.освен биберон залагалка за бебо друго носи ли се.в смисал бях чула че комплектите за изписване са от болницата,един вид подарак,после пък ми казаха че ние си ги носим и сега аз.... newsm78
Носиш си и лични принадлежности- нощници, превръзки,кърпи,рол он. Никой не подаряв там комплекта за изписване - избирате и си го купувате вие сами Peace Биберонът не е задължителен - в смисъл,че ти си си определяш искаш ли гумички в устата на бебето си или не. Никога не съм давала на Ема биберон - пробвах веднъж на 1 разходка и и остана само 1 снимка за спомен с него. Не е нужно да се учи бебето на биберон Hug

# 183
Aми тъй като аз ще съм с планово секцио,дамски превръзки ще са ми нужни ли и дрешки за престоя ни,памперси newsm78
май много питам,за което се извинявам,но ми е адски напрегнато,а още не съм говорила с доки на тази тема.

# 184
Aми тъй като аз ще съм с планово секцио,дамски превръзки ще са ми нужни ли и дрешки за престоя ни,памперси newsm78
май много питам,за което се извинявам,но ми е адски напрегнато,а още не съм говорила с доки на тази тема.

Превръзки си вземи, да. Дрешки за бебето не ти трябват, памперси също не е нужно да носиш.
Залъгалка за бебето те съветвам да си вземеш  Peace
Но виж най-добре списъка на 1стр. на темата.

# 185
И аз бях планово секцио Peace Превръзки ще ти тряват, защото като те изместят от реанимация, няма да имаш такива в тоалетната в стаята.Дрешки и памперси за престоя в болницата не са ви нужни.Като се стигне до изписването, близките ти ще ти донесат комплекта за изписването или каквото там сте решили Peace

# 186
За биберона - аз така и не можах да науча моята дъщеря как се използва това нещо. Смятам, че е много полезно в периода на коликите. Мен по улиците ме гледаха като престъпник Blush, как мога да си оставя детето да реве Crazy. Ами като не иска нито вода, нито биберон, и насила не става Naughty.

# 187
Влизам на бързо да ви почерпя Днес моя съпруг има рожден ден

# 188
DZ, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша Wink  bouquet - весело изкарване на празника Hug

# 189
  • Варна
За МД - носиш си само тоалетни принадлежности + 2-3 нощници едната от които със сигурност ще хвърлиш, а има голяма вероятност и другите да отидат в коша  Mr. Green така че не се престаравай с тях, чехли, джапанки, сешоар...дрехите за изписването и комплекта за изписване могат да ти ги донесат в деня, за да не ходиш със 10 чанти багаж Simple Smile  иначе памперси, дрешки за престоя че и превръзки ти ги осигуряват там. даже в 2 часа съм им звъняла на пожар че нямам превръзки и ми донесоха, без гък да кажат  Peace иначе и долу в аптеката продават  Wink
залъгалки предлагат там, и предполагам ги стерилизират, но е хубаво да си носиш своя, ако смяташ да даваш на бебето  Peace

за малко да пропусна ДЗ честито на мъжо ти! много да те слуша Stuck Out Tongue   bouquet

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 05:14 от Virginity

# 190
Добро утро

Инженер ДЗ, да ти е жив и здрав мъжа Heart Eyes

# 191
Благодаря ви Hug
Айде почвам да бачкам после може пак да се включа  bouquet

# 192
благодаря ви за инфото Hug

# 193
Тази сутрин в 9 станах леля на прекрасна руса дама - 3600! На 7 небе сме всички! Така искам вече да съм там и да си я намачкам, и да си целуна снахичката и да потупам брат ми по рамото за майсторлъка! Ама ще чакам до др месец!

# 194
Ивчок,честита ти малка розова племенничка,да е много здрава,да спинка и да си хапва и пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт