Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 488
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
гърлото е червено,ама май вече не е само гърло.то кашлицата и секретите си вървят ръка за ръка.откачам вече,сложиха й ваксина пентаксим,а беше сополива.ама док каза-няма й нищо #2gunfire #Cussing out

# 76
maiabee Декември идва сменяи педиатъра ooooh!

# 77

Да почерпя за мое здраве, че вчера остарях с още една година!!

# 78
  • Варна
Здравейте,
Днес моето малко чудо Калоян става на една годинка и искам да ви почерпя по повода  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 15:17 от Yanina

# 79
Здравейте аз отдавна не съм писала но иначе чета редовно  няма нищо ново при нас освен че ходим вече на ясла и за сега се справяме много добре

имам едно питане към Ани-Бани(мисля че тя беше ) някъде бях чела че синът ти има АД (нещо не мога да намеря темата )та исках да те питам с какъв прах переш дрешките му смесваш ли ги с вашите и най-вече с какво се лекувате че аз опитах всичко и резълтат -йок явно много го сърби щото вече стават на рани и хващат коричка
предварително благодаря Hug
 Честит рожденник на Янина да и е жив и здарав и много много да я радва

# 80
Янина,да ти е жив и здрав!!! Много да ви радва!!!!  bouquet  bouquet

# 81
Янина да ти е жив и здрав рожденика и с много усмивки да ви дарява

desiniko честит рожден ден и на теб

newsm59 Tada  party023

# 82
ЧРД на Калоян на Yanina!
  Gift nbirthday

Да расте здрав и щастлив малкият сладур за радост на мама и татко!

Yanina за съжаление не питах за детската кухня за мен, а за една приятелка.Надявам се скоро и аз да имам добри новини в тази насока и ако има наистина щастливо събитие ще го споделя.

# 83
Привет момичета Simple Smile Бих желала и аз да се присъединя към вашите редици Simple Smile
maiabee и ние сме с едни сополи...пъшкаме, охкаме, не спим... Не ни биха първата ваксина преди месец, защото имаше хрип, сега пак ще пропуснем явно.  Rage
Лек ден и приятни разходкиSimple Smile

# 84
Честит рожден ден на десинко и на малкия Калоян! Бъдете здрави и усмихнати!   bouquet
Дилянка, ти нова работа ли започваш или се връщаш?
И ние сме сополиви семейно, без изключения. А татето ни е и със зъбобол. Красота!

# 85
Здравейте ,момичета  bouquet
То човек трябва с маска против сополи да влиза вече в темичката ooooh!Стига с тези вирусчета бреййййй,тез деца се превърнаха във вечно течащи цистерни от сополки #Crazy
Мая,от де ви гепат все тези сополи ???Събирате се с  hahahaнеподходящи сватове!!!
Моят Виктор си е здрав и без тези  hahahaтечащи екстри...дано все да е така Praynig
Дилянка ,къде се уреди да бачкаш ????Сигурно на място ,където може спокойно да се пие кафенце ,а??? Joy
Приятна разходка на малчуганчетата и техните мамчета Heart Eyes

# 86
iv4ok Нова започвам .Нъл завърших таз година и вече по специалноста си ши бачкам Crazy Интериорен дизайн

daninka Mr. Green Че ще мога да пия кафе ще мога -2ет над мен има барче.И за обед ще ни пускат на долния етаж има ресторант:lol: В Централ Плаза ще бъда.Там има и дестки магазини и зверилник за зверчета  Mr. Green

# 87
еее Дилянка,ти изби рибата...много фешън местенце за работа..еххееее

# 88
 Joy Които търси намира Mr. Green

# 89
Мая да се обадиш следващия път, когато ме видиш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт