Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 486
  • 281
  •   1
Отговори
# 90

В Централ Плаза ще бъда.Там има и дестки магазини и зверилник за зверчета  Mr. Green

Ей там не съм ходила с Виктор.Нямам представа дали е хубав детския кът....че ще настъпят едни мрачни и студени временаа ooooh!Спасението ще е в Мол-овете , Пикадилитата и тем подобните закрити детски местенца. bowuu

Морска,разбрах че "не обичаш да ти пипат нещата" Joy JoyЩо така ,бе Валееееееееее Rolling Eyes

# 91
Със закъснение, честито на всички рожденици!   Tada

Ей там не съм ходила с Виктор.Нямам представа дали е хубав детския кът....че ще настъпят едни мрачни и студени временаа ooooh!Спасението ще е в Мол-овете , Пикадилитата и тем подобните закрити детски местенца. bowuu

Хубав е  Peace Малък и закътан, доста приятно местенце.
Плаща се 4 лева за неограничено време.

# 92
  • Варна
Здравейте,

Благодаря на всички за поздравите  Hug Празникът мина страхотно, много се забавляхме Simple Smile И доста хубави спомени за Коко сътворихме, които после да му разказваме  Heart Eyes

# 93
Честито на рождениците  nbirthday
И нас грипът не ни подмина, първо беше баткото, дребосъка и мъжът ми и сега аз завършвам състезанието по кихане и кашлица. Направо не си чувствам носът, заприличала съм на Рудолф Mr. Green

# 94
Мами намерих малка бебешка обувка в розово и зелено с лепки на ул.Васил Друмев.
 Ако някоя мама си я познае да свирка.

# 95

Морска,разбрах че "не обичаш да ти пипат нещата" Joy JoyЩо така ,бе Валееееееееее Rolling Eyes[/color]

защото съм ГАДНА Twisted Evil

Добро утро Grinning

# 96
Добър ден на всички мацки  bouquet

desiniko ,ти си един Шерлок bowuuдано някой мацка си познае патъчката
Морска, дан сЪ обидиш HugТова го писах по повод темичката"Не ми пипайте детето". Heart Eyes

# 97
Мами,простете,че се вмъквам във Вашата тема,но искам да попитам дали знаете координатите на фризьорите Чавдар и Ангел(преди бяха в "Елеганца" на "Марин Дринов").В тема за варненските фризьори няма отговор на моята питанка.
Благодаря Ви!  bouquet

# 98
  • Варна
пу как минава времето , още едно бебе стана на годинка ooooh! Янина, честито на патерици! и на всички които съм пропуснала   bouquet

# 99
  • Варна
Благодаря ви още веднъж  Hug

Вержи, ти къде се загуби? Още ли сте в строеж?

Аз да питам - няма ли някоя мама, която ходи на разьодки в детски кът на младост през деня да си правим компания,че  все самички обикаляме   Crazy  Ще се радвам да се запознаем с някои от вас Simple Smile

# 100
До мамите от Варна, интересуващи се от забавачка за своите дечица: Сформираме групичка от 2-3 годишни дечица за почасови занимания като компания на нашите деца с възможност за езиково обучение под формата на игра /англ., немски, испански или гръцки език/.Заниманията ще се провеждат зад Спортна зала.Ако проявявате интерес, e-mail: jumil@mail.bg или GSM 0898 949624.

# 101
  • Варна
Яни строежа май го замразихме за момента, че стана студено вече. покрива е готов, остана САМО измазването (барабар със всичките му изолации и прочие) и обзавеждането  ooooh! ама май догодина ще бъде , освен ако свекъра не го ухапят щъркелите пак Crazy

jumil аз съм силно заинтересована  Thinking малката мисля да я пращам в английския алианс , но той е от 4 години и тъкмо се чудех къде ще я пласирам до тогава Rolling Eyes

# 102
Ние малко се позагубихме. Бяхме на гости на майка ми. За жалост, докато бяхме в Разград, точно на връх 60-я юбилей на майка ми се спомина баба ми, бог да я прости Cry.

Затова Диди още не сме я завели на очен лекар. Този четвъртък мисля да я водим.
Вече се замислям и за захранване. Споделете как захранихте вашите слънчица, че на мен ми е голям хикс това захранване Hug

# 103
  • Варна
аз общо взето захранвах по тая таблица:
http://andonova.multiply.com/photos/hi-res/3/10?xurl=http%3A%2F% … lbum%2F3%2F3%2310 (4-8 месеца)
http://andonova.multiply.com/photos/hi-res/3/11?xurl=http%3A%2F% … lbum%2F3%2F3%2311 (8-12 месеца)

по принцип се препоръчва захранване на 6 месеца, но аз започнах на 4 защото ми спря кърмата и Лора не се засищаше от адаптето, спря да качва, дори заслабна.
на 4 месеца - картоф, морков, ябълка, круша,банан, ориз - пасирани, или готови каши
на 5-6 месеца - тиква, кайсия, праскова,грах , твърдо сварен жълтък - почваш от 1/4
на 6 месеца - месо - телешко, пилешко, жълтък
на 8 месеца - кисело мляко с малко захар, иначе го плюеше, или пасираш някакъв плод или бисквити ситно натрошени и го разбъркваш с млякото, почваш и разните гадни зеленчуци - броколи,карфиол ; свинско месо ; сирене
на 10 месеца - спагети, фиде, супи разни , домати , цяло яйце, може и на застройка на супата

общо взето до годинката вече трябва да е яло почти всичко. аз изчаках с разните боб, леща, зеле,тиквички и други пръдливи, понеже баща и има чувствителен стомах и не ми се рискуваше
също подправките - след годинката , прясно мляко след годинката, подрискваше се от него, цитруси след годинката - правят киселини, череши , ягоди,малини и разни такива също дадох след годинката. общо взето до сега само един път я боля корем - от картоф с тиквички, и го оставих за след годинката. в момента нямаме проблем с никакви манджи  Praynig

имам няколко книжки вкъщи, ако искаш можем да се видим да си ги копираш  Peace
също на готовите пюрета си пише за колко месеца са, по тях може да се ориентираш Wink
принципа е проба-грешка. започваш с една лъжичка и чакаш резултат...ако няма странична реакция, следващия път - 2 лъжички.  и така всяка нова храна  Peace

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 10:59 от Virginity

# 104
Мая да се обадиш следващия път, когато ме видиш  Mr. Green
Абе Тони,тук те видях-онлайн.Инъче нямаше да пропусна да настискам Коко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт