Варненското чедо загоряло - за листенца есенни е закопняло!!! - II

• 18 472
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на всички, наистина на последък само надничам. Много ми е домъчняло за компанията и  разходките в морската, все на ми остава време, а Коко пак лепна някакъв вирус, но вече сме добре и с 4-ти кучешки зъб Mr. Green
Кога ще излизаме пак по женски? Готова съм за една разпускаща вечер  Laughing

# 106
Лелееееееееееее ooooh!още малко е темичката ни ще цвъкне на втора страница hahaha ,барабар с темата на трите бг мами от "Горно-нанадолнище" Mr. GreenА иначе варненки сме били уж много интернет-напредничави Rolling Eyes
Моят синковец е с пълен комплект кучешки зъбчета ,сега внимавай народе да не му пападне някоййййййй hahahaхапе като "зло куче" Joy
Абе я да ви питам-като сменят времето кога ще слагате малчуганите да спят.По новото време ли???? newsm78Моят Виктор сега му се доспива към 20.00 часа ,ама по новото време ще е още 19.00-много,ама мнОООго  ранко за лягане.Исках постепенно да измествам нещата ,ама де от мързел ,де от успокоението "абе има време" ..нищо не направих.
Айде лек ден Hug Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:01 от daninka

# 107
  • морето и сините вълни :)
Цитат
Готова съм за една разпускаща вечер 

Аз също.По възможност да е таз събота (мама ще идва на гости та да съм спокойна,че д амога да са натаралянкам Crazy Crazy Crazyкато хората)

а сега сериозно-айде найстина да  си спретнем мини купонче Peace bowuu

# 108
daninka споко поне Ники не е имал проблем.Слагаш го по новото време да спи Peace

# 109
Момичета ние пак сме  болни Tired Отново големият ми син но така кашли миличкият че отскачам. Утре ще съм на лекар отново. Разбирам че майките на съучениците му работят, но не разбирам как си пращат болните деца с лекарствата на училище. Някой пита ли ми сега когато за втори път ми е болно детето #Cussing out Някой мисли ли за моите нерви и за тревоги, не и не искам някой да мисли за мен, но все се надявам да станем по отговорни Praynig

# 110
bela- много е гадно да ти е болно детенцето,особено ако имаш и още едно и да ги държиш разделени...а за безотоговорните родители - нямам думи...от градината събирам нерви в една кофа и ве4е прелива...детенцето кашля като замаяно ,а тя го води и казва,ве4е й минава и не е заразна...абе..какво да ви говоря...повечето мами знаят,а новите - с малките деца,ще разберат .....
дано християн бързо да се оправи...
и аз искам да излезем по женски ,но в събота и неделя майка ми е  на работа,а мъжо е в командировка все още и нямам бавачка...;-(

Тонито,кога ще те видя бре мацко???

# 111
Мая честита месечинка на малката Мони. Здрава и щастлива   bouquet  newsm30  smile3504

# 112
МАЯ,ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА БАМБИНКА-С ЦАРСКОТО ИМЕ СИМЕОНА

# 113
Честита месечинка на Симеона

# 114
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА   bouquet ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ДА ПАЛУВА  bouquet

# 115
Благодаря ви мацки! Мона ви черпи с шейк и тортичка и палачинка Peace

# 116
# 117
maiabee Моля те дай само линкове към снимките ужасно големи са  Rolling Eyes

# 118
Мая пупу много сте сладки, Коко и той гледа снимките и вика:беби,беби  Mr. Green

# 119
  • морето и сините вълни :)
Какво стана бе мацки,никой неще на кръчма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт