Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря детски възглавници?
Как се организира погребение в Холандия?
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря детски възглавници?
-
Как се организира погребение в Холандия?
При организиране на погребение в Холандия, погребалното дружество обикновено поема много от задачите, като например уведомяване на съответните институции за смъртта. Ако е необходимо, можете да се свържете с тях за информация и подкрепа. От съществено значение е да проверите дали застраховката на починалия покрива разходите за погребение.
-
Как мога да намеря информация за детски дейности в Холандия?
-
Как мога да стигна от летището до Централната гара на Хага?
-
Как мога да намеря личен лекар в Холандия?

? Сериозно, знаеш ли колко полезни може да ти са? Например за усъвършенстване на холандския
Холандска позната ми беше казала, че дори имало някакво сдружение на пенсионери, които предлагат нещо като уроци по холандски срещу...компания за чай
Ти им ходиш на гости и си дрънкаш с тях, а на тях им е приятно да си пият чая с някой. Аз доста научих от моята съседка (тя не участва в това сдружение, де). Но тя пък дава уроци по холандски в бюртхауса и е вече професионално изкривяване да ме поправя непрекъснато докато говоря
Да, де от 'добри чувства го прави', за това и вече не каня толкова често 
Тортите са лесно, половинката ги носи на работа. А шоколадовите бонбони няма как да останат до следващия ден 

И аз съм забелязала, че като си по цял ден зает с нещо друг и неусетно се смъква. За 4 месеца стаж бях свалила 5 кг.