Отговори
# 165
Честито Мананаааааааааааааа! Ех че радостно! Позна, че ще е голям мъж! Вчера си говорихме за това... Да ти е много здрав и спокоен и много да си се обичате с батко Веско и татко!

Хайде, пак дойде ред да се раждат доизносващите се! Гуава, Бебочка  Hug Ама и Капучино ми се губи и очаквам включване!

Бидапет, много ми прилича това, че бебо иска да се успокоява с теб като те дъвче на предизвикано от коликите... Малко се получава един омагьосан кръг - хем не е гладен, а суче, за да се успокои, хем от това, че му идва в повече, има и повече газове... Ама ще мине де - като минат и коликите  Peace

Софко, ще си изчакаш секциото май  Hug ХА, дано! На тази дата е роден Радичков... не знам как ми дойде на ум, но имах предвид, че мацката ще е гениална  Flutter

Сстеа, няма да се плашиш! Може дори да не усетиш...

Хайде, момичета, до после!

# 166
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАНАНА И НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА, МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ И РАДВАТ!
newsm51 smile3525

# 167
Simple Smile Добро утроооо!
Здрави и прекрасни да са новите бебчета, а техните майки да се възстановяват бързо и да им се радват много! Simple Smile

Фийл, уви...няма изгледи. А днес е такъв прекрасен, слънчев ден. Таткото има рожден ден и много, много се надявахме днес да се запознаем с малкото човече. От 11 съм на преглед и да видим  какво ще каже доктора...пффф...не мога да го нарека "чичо доктор", че младежът е по-малък от мен. Simple Smile

Аз сега си пийвам капучино и ви черпя всички с по едно горещо питие. Успех на всички, които ще раждат днес. Искам и аз да съм сред вас! Simple Smile

# 168
Манана честит сладък силен голям юначко  smile3525  smile3504 да е много здравичък много да папка и да слушка и само радости да носи  newsm07
Страхотни новини за начало на деня  newsm32
 [sfkbfk]  мацка ако те сърбят пръстите давай  Flutter аз с огромна страст чета всяко мнение и всеки материал за кърменето къпането и такива всички интересни въпроси свързани с бебчетата Hug аз също имам желание да кърмя да не се отказвам и искам да си удържа на плановете Simple Smile
Стеа успех на прегледа  Hug моя доктор е много внимателен и вчера пак никава болка не усетих  Party дано и при теб мине така Simple Smile
на всички със секцио и на всички чиито бебенца са решили да исплачат днес  Hug  Party  Praynig успех съкровища  Party
цунки и усмихнат слънчев ден Simple Smile ама това слънце много ги харесва октомврийските бебоци   Nature Sunny   Nature Partly Sunny

# 169
  • София
Хе хе ех че добри новинки  Laughing
Честити Цветан на Манана! Бъдете здрави и много да се слушкате!
Дебнех я аз Мананка, с тези тапи и болчици ме съмняваше  Laughing
Отивам да администраторствам на първа страничка  Sunglasses

# 170
Браво, Мананче, да ти е честит големия юнак, честито на голееемия батко Веско и на тати-щъркел   smile3525!!! Чакаме те обратно да разказваш. Как ли е минало, много порастнал този мъник, тя милата все се оплакваше колко й тежи, имало обяснение  Simple Smile. Последно писа снощи в 8, нищо не каза.......
Софко, видя ли каква била тайната на добрата линия - разходки и везни по плажа, на пясъка  Mr. Green
sstea, я не се плаши от едно бъркане, то ако те плаши после как ще раждаме  Wink. Всичко ще мине точно  Hug
Капучино, мерси за капучиното  Mr. Green. Честити на твоето момче от наше име, пожелания за щастие и късмет в живота   bouquet!
Гуава, много сладка песничка за добро утро, лъчезарна като теб  Heart Eyes
Започнах да си поспивам вечер и съответно тонуса е коренно различен, събуждам се и мога да повдигна земята  hahaha. Хайде приятен ден, дано ни изненада с нещо различно  Sunglasses

# 171
Капучино, честит ти рожденик!   bouquet
Ама как така ще ги омешвате празниците, я по-добре като сте почнали на единия ден, да продължите и на следващия!  Wink
Алис, и аз съм така, вече успявам да заспя по-бързо от редовните 2 часа въртене в леглото... Природата ни пожали все пак преди ГОЛЯМОТО БЕЗСЪНИЕ Laughing

Мен тая нощ ме боля коремът (ядох боб и салата от ряпа - обяснимо е) и си спомням, че в просъница му викам на моето: Маме, хайде ако ще се раждаш да е след представленията на тати, че няма кой да ни закара  hahaha Днес мъжо има малко разпокъсана програма -  едно представление в 10 ч и едно в 14 ч и няма как да хвърчим в интервала между двете... Ама то няма и признаци да е днес де Crazy

# 172
  • София
Добро утро. и аз съм на линия.

Манана, честито! май бързо си се справила със задачата! Wink

Капучино, честит ти рожденник. И аз предпочитам всеки да си е роден на свой ден и идващите дни трябва да прескоча някои дни, за да не нацеля рожденните дни на някои роднини. Но кой ме пита....

Днес вече Соня е на ясла и ще поизлезна да свърша нещо из центъра. Имам и някои довършителни покупки.
Целувки на всички.

# 173
  • София
Я да доразкажа аз за вчерашния преглед, че си нямам друга работа  Mr. Green
Като легнах за ехографа, доки с  Shocked такива очи ме пита, а ти кога ще раждаш? Аз се бъзикам нещо и му отговарям "ми вчера ако може", ама той явно хич не ми оцени хумора  Crossing Arms После го чух, че обясняваше на моята позната акушерката, че с този "внушителен корем" все пак не е задължително да не родя нормално.Пита ме колко съм висока, колко съм качила и каза че може и да излезе бебо по нормалния начин, но да имам впредвид спешно секцио, ей така за всеки случай  Confused Аз това малко го пропуснах покрай ушите си, ама хич не ща да мисля за това сега.

После като се прибрах се поогледах на голо в огледалото, къв е аджеба тоя "внушителен" корем, че на мен отгоре си ми се вижда съвсем нормален.
Малеееееееее  #Crazy като се погледнах, лошо ми стана  ooooh! Корема ми е огромен, момичета, ако щете вярвайте! Понеже е паднал доста ниско вече и изглежда като отделена от мен по-големичка диня  Mr. Green Не можах да повярвам на очите си! Кой ме кара да се гледам сега  ooooh!  Премерих го - 117см права. Порастнал е с 5-6 см за няколко седмици. Уф, съвсем се сдухах.

Докато пихме кафе с акушерките ги питах за някоя изпитана рецепта за предизвикване на раждането. Едната, която е по-възрастна ми каза начин (който обаче ме е шубе да пробвам, поне засега) , обаче ако не родя до 22-ри, 23-ти ще го направя. Та пускаш си душа на силна струя (не от дупките), а да тече на едно място. И почваш да редуваш контрастни душове на кръста, горещи и студени, колкото издържиш. Та това предизвиква контракции и ..... И после обаче какво става, незнам. Щото контракции добре, ама разкритие? Незнам, вижда ми се малко опасно  Sad Същата тази акушерка ми каза, че секса никаква работа не върши в случая. То не че ще успея да го накарам моя човек, ама...

Обадих се и на Галя, докато бях там. Тя изглежда супер, митка по коридорите, но е малко притеснена. Започнали са да дават на бебо някакъв антибиотик на 4-тия ден чак. Никой не и казва за какво и защо чак тогава са го почнали, та е малко сдухана по този повод. Надява се да ги изпишат скоро.  Шивани е на същия етаж, но в друга стая. Каза ми че е добре, раждането действително е минало много леко, но има пък други проблеми. И аз не разбрах точно, като се върне Ани от болницата ще разказва по-обстойно.

Та такива ми ти работи. Пишете повее, моля ви се, че умрем от скука вкъщи  Hug

# 174
Сиси, сексът наистина не действа  Naughty
Ама и то секс ли е като секс в тия месеци Mr. Green

Аз ще пробвам това с душовете, още тези вечер или утре сутрин... не мисля, че ще навреди, особено като бебето е доизносено и голямо (и аз си мисля, че бебокът ми е голям, макар че доФи го изкара среден, даже по-малък от брат си)

Ама сложи една снимка в албума на корема да видим... Аз си спомням на Лора Мам какъв бе огромен коремът и сякаш отделен (както ти казваш) и наистина роди най-голямото бебе досега  #Crazy

П.П. Контракциите предизвикват разкритие  Mr. Green

# 175
добро утро момичета  bouquet

честито на мамана! smile3525 smile3525

да видим днешният слънчев ден колко бебечета ще н и донесе Grinning

# 176
Честито бебче на Шарийз-да и е жива и здрава госпожицата и да си играят много с кака Simple Smile Сега остава само още една мама от Русенския отбор и ще направим една обща среща с бебчетата Simple Smile
Честито на мама Ради   bouquet
Честито и на Манана   bouquet

Нашата бебека напоследък голям глад я гони и суче през час по 40 мин а майка и направо се побърква  Rolling Eyes ShockedВече разбирам защо толкова пропагандират кърменето-ами то съвсем не било лесна работа. Иначе по цял ден спи, а нощем си играем  ooooh! тази нощ от 1 до 4 съм я гушкала,че като я сложа в леглото и плаче. Ние още нямаме колики или поне аз не усещам  newsm78
Утре сме на консултация и ще разберем колко е порастнала.

# 177
   Браво Мананчеееее!Честит ти син,ма той напрова първокласник smile3525!Много да ви е здрав и много да ви радва!А на теб бързо възстановяване,че едва ли е било лесно с тоя голям юнак!
 Мойта бухтичка яде през 3-4 часа,рядко през 2.Гълта и издава звуци все едно някой ще и вземе храната Joy,но яде по 10-15 минути много активно и после заспива.Ама се надявам да се е наяла щом спинка и е спокойна.Чакам с нетърпение понеделника да видя колко е наддала.
 sisilia,стискам палци скоро да родиш и всичко да мине лесно и бързо fingerscrossed!
 И моя корем на финала беше огромен и не се беше смъкнал изобщо като тръгнах да раждам,пък всичко си мина нормално.Вярвайте в себе си и в силата си Hug!

# 178
  • София
Ох, Фийлче, моля те много внимавай! Да не стане някоя беля с тея душове, ще се чувствам много виновна после  Sad
Ей го корема ми, по домашно съм и малко на нищо не ме прилича, но вие ще ме разберете http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=225542&pid=8346459

# 179
Здравейте мацки  Flutter
Честито на Манана,Шарийз,Ради,Дани ип    bouquet  bouquet baby_neutral

Ние за сега се справяме идеално с кърменето.Яде през около 3-4 часа денем,а вечер(към 22ч.) след банята като се напапка и спи чак до към 5ч.,та за сега и аз се наспивам  Grinning  Обаче пък яде дълго към 30-40 мин.
Днес по обед ще излизаме на първа разходка с количката  Grinning.Днес нашия татко почива та ще сме всички комплект.
Лек ден на всички бременлийки и мами със сладки бебенца!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт