Какво става с форума??? Хостинг проблеми???

• 7 011
  • 122
  •   1
Отговори
Администратори и модератори, може ли някой да обясни какъв е проблемът? От една седмица форума е неузнаваем. Чакам по 10-15 мин да се заради една страница, и то с поне 5-6 презареждания. И други форумки споделиха същия проблем.
Хостингът ли е сменен? Ще се оправи ли това?
Вечер (американско време) е по-добре, но само в сравнение със скоростта през деня. Очевидно защото българските списвачки спят.

За да започна тази тема, презаредих страницата 7 (седем) пъти, докато се появи полето за писане.
Проблемът не е в моя провайдър, нямам никакви оплаквания за други подобни инциденти с други сайтове.

Моля, хвърлете светлина!

# 1
За съжаление нямам отговор на този въпрос.
Не сме сменяли хостинга.
Не съм забелязала проблем със зареждането на форума, а влизам от доста места.
Ще питам хостера дали има някакъв проблем с външната свързаност.

# 2
И аз споделям неволите на Кюбит  Sad . Всичко става с много презареждане и мнооого бавно. Публикуването е голяма мъка, често бутонът "Публикувай" изобщо не сработва. В почти 100% от случаите страницата, която искам да отворя ми се зарежда донякъде и зацикля ( ако изобщо се отвори). Постоянно ми дава грешки. Малко по-лесно е наистина през нощта Бг време ( и аз съм в САЩ ако има значение), когато основната част от потребителите спят.

# 3
Имам същия проблем. Изпокарах се с доставчика да им твърдя че проблемът не е в сайта, но те ми дадоха гаранции че няма проблем във връзката. Това е единствения сайт и от време на време абв-то прави маймуджолъци (отваря се когато си иска). Проблемите с двата сайта започнаха приблизително по едно и също време. Но ако абв-то от време на време работи добре, то форума винаги се отваря с изключителни мъчения.

п.с. В Канада съм. Явно проблема ни е на тези зад океана доколкото разбирам... newsm78

# 4
Аз не съм зад океана, а в Гърция, но също имам подобен проблем.

# 5
И при мен е така, мисля 4е проблемът е само zа 4ленове от 4ужбина. Помня, 4е и друг път имаШе такъв проблем, дано скоро намерете реШение  Praynig

# 6
Цитат
В почти 100% от случаите страницата, която искам да отворя ми се зарежда донякъде и зацикля
същото беше и при мен няколко дни, днес няма проблем. Не съм в чужбина.

# 7
Долното го пуснах и в чужбинската тема:

Мдам... Неприятно е. Снощи пак нямах проблеми, а сега поне 20 минути се борих за едно съобщение. Интересно е, че вечер се оправя, когато в България всички спят, което ме навежда на мисълта, че хостиннг сървъра издиша някъде. newsm78
Не мога да вмъквам емотикони с кликване, трябва да си ги пиша на ръка. Tired

Надявам се скоро да се оправи проблема!

# 8
  • E-CLM & CH-VD
И при мен е така от седмица - 10 дни. В Швейцария съм.

Гледам, че постоянно зацикля на ads.netinfo.bg (това предполагам, са рекламите най-отгоре). Мъчи се да го зареди, и като не успее, ми зарязва страницата, докъдето е заредила, или просто не я зарежда. А принципно ми дава, че зарежда от www.bg-mamma.com, и тогава няма никакъв проблем, светкавично показва всичко. Влизам по различно време, и часа няма никакво значение.

# 9
Проблемът е извън нас и нашата свързаност, а с достъпа до ads.netinfo.bg
Алармирах Нетинфо, които управляват рекламите тук, за проблема и се надявам възможно най-бързо проблемът да бъде разрешен.
Съжалявам за неудобството и благодаря за сигнала!

# 10
С триста мъки пускам тоя пост. В САЩ съм. Същите проблеми. Но забива не само на нетинфо, но и на бг-мамма. По десет минути седи на transferring from bg-mamma.

# 11
Да споделя, че и аз имам същия проблем и при мен нощем нещата са по-добре. Днес е направо трагедия. Дано се оправи скоро. Heart Eyes

# 12
Радвам се, 4е се откри при4ината, дано скоро да е отстранена. Браво и на Вес zа правилните насоки  Grinning

# 13
И при мен го има същият проблем  Sad!
Силно се надявам да се оправи скоро и благодаря на Мамма за адекватната реакция!

# 14
И аз да споделя мойто мнение Peace
В Португалия съм и от 2,3 дена имам проблем с форума(съ6тите проблеми като на другите моми4ета)
Но забелязах 4е откакто се появи тази реклама на Бондуел(предполагам нов под форум newsm78..но тъй като не можах да го отворя до сега ooooh!) запо4на да забавя
А и изведнъж днес ми из4езнаха  и нови отговори на публикациите имах около 10 теми  Thinking

И аз се надявам скоро да се разре6и проблема Peace

Общи условия

Активация на акаунт